- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
a note 5-el próbáltam, de a flasher mindig arra panaszkodik, hogy a bootloader zárva.sehogy sem sikerül. na mindegy. lehet a jövőben inkább nem rakok fel frissítéseket csak ha már eltelt jó pár hét és még mindig nincs visszavonva.
a note5-öt nagyon sajnálom, de ez a teló is nagyon állat! marha jó a fényképező, nagyon jó az akksi is. az accubattery 5000mAh felé kalkulálja az akkukapacitást a megadott 4800 helyett. a kijelző is gyönyörű. most kapott egy spigen tokot. remélem ellesz az elkövetkezendő ~3 évben:)
-
section
csendes tag
Nekem pl. több ezer százalékot jelzett a folyamat közben, a telefon pedig 4,99%-on (majd 80%-on is) megállt frissítés közben egy kis időre, de aztán végig ment. A lényeg az, hogy a telefon jelezze a folyamatot.
Jobban jársz, ha saját magad töltöd le és manuálisan tallózod be. A letöltött zip fájlt rakd be a c:\Xiaomi\XiaomiTool2\res\tmp\ mappába és utána indítsd el a XiaomiTool-t.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
közben beugrott, hogy a miui optimalizációt nem kapcsoltam ki
viszont utána meg megint jönnének majd a app újrabeállitások... azt most kihagyom.ránéztem a youtube premiumra is. hát azt gondolom, hogy inkább redukálom a használatot, mert ennyi pénzt nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
:)
-
addikt
nekem először azt irja, hogy a user nem engedélyezte a telepitést, aztán meg valami gépi hibaüzenet jön.
pont most akartam volna nekifogni megint ennek a témának, de lehet hagyom a fenébe. newpipe megy - letölt illetve a háttérben lehet hallgatni - de mégsem olyan kezes, kényelmes sajnos.:)
-
Csaszi87
tag
Szintén T-s és még nekem is a 0.2-es van rajta.
Csak annyi, hogy letöltöm telefonon a linkben szereplő Rom-ot és utána meg is találja magának ha rámegyek a frissítés keresésre ha jól értem? Vagy mi a pontos menete?
Bocsi, hogy ilyen láma vagyok, nem csináltam még ilyet, adatvesztéssel nem jár a dolog?
Köszi! -
Csaszi87
tag
Ó, és tényleg!
Köszi!
Már csak a kezdő képernyő ismétlődő lapozgatást kéne valahogy megoldani, ez annyira alap vető dolog volt eddig.
Egyébként jó a telefon, a Mate 10 Prohoz viszonyítva nem olyan nagy előrelépés, mert az ugye 3 éve csúcs telefon volt, viszont ami szembe tűnő leginkább az a szelfi kamera ami sokkal jobb a 10T lite-ban. -
zolee0307
őstag
Néztem nem találtam xda-n, bár nem biztos, hogy egyből custom rommal kellene kezdenem, én az androidot még a 2-es verziónál otthagytam, azóta BB-m volt. Még kutakodok it a ph-n valami megoldás után.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
macilacus
senior tag
Köszi
Ez a Lightning Launcher amit már nagyon régóta használok.
Mindig ha új masina van, akkor átrakom és minden marad ugyanaz, kisebb változtatásokkal. Messze az egyik legjobban testreszabható launcher. A képen alul a keretes ikonok mind mappák. Lehet vele mappában a mappát, bárhonnét beúsztatásokat, rendkívüli módon rugalmas a beállítása.Nagyon összetett és sok idő a vágyak megvalósítása, de megéri én még nem találtam olyat amit nem tudtam megcsinálni vele
[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
törölt tag
Pont azt néztem a tesztben, hogy a leméretezett 64 MP-s fotók itt tényleg nem nyújtanak többet, sőt, még rosszabbak is mint az eleve 16 MP-sek. Végre egy telefon ahol működik a pixel binning!
Ez a téli havas kaland amit fentebb olvastam elvette kicsit a kedvem. Esőben nem lehet elővenni a készüléket mert lehal?
Az a baj, hogy egy tesztelő se megy rá, hogy benn, lámpafénynél csináljon pár képet, csak ezek az éjszakai kinti fotók vannak.
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
Megnézem, majd AI- val, de sztem a kamera nem fogja tudni.
Köszi
Mélységélesség -
doongoo
addikt
ez amúgy mire jó, spórol egy kicsit az amúgy is jó akksiidőn? Vagy van esetleg egyéb előnye is? Egyébként tesztekben azt olvastam, hogy a 120Hz-et is dinamikusan kezeli a rendszer és visszaveszi, ahol nem szükséges (most meg is néztem. Ha pl. youtube-ot indítasz, akkor már vissza is veszi 60Hz-re)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- E-roller topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt akku 95%!!! 12 hónap szavatosság
- 3 hetes iPhone 15 black 256GB független új állapot, 3 év garival
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 PRO(google play) Erősebbik 8/256GB/ Akcióóó csak ma!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest