- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
Már én is attól tartok
Más: A gyári beszélgetés felvevőt hol találom? Mert olvastam, hogy az is van benne.
Vagy tudtok ajánlani valami jó ingyenes alkalmazást? Amiket én találtam eddig nem igazán jók, vagy tele van reklámokkal, vagy mind kettő
A Huawei-nek volt nagyon jó gyári alkalmazása amit külön feltelepítettem, megpróbálom rá hegeszteni erre is ha megtalálom az apk-t, de lehet nem lesz kompatibilis. -
DISCLAIMER: cyanogenmods.org is neither affiliated to CyanogenMod nor LineageOS.
The content we publish about LineageOS, Google Camera or TWRP Recovery are 100% genuine and developer built.
Cyanogenmods.org participates in the Amazon Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn commissions by linking to Amazon. When you reach Amazon.in from a link from our website and make a purchase, then we may earn a percentage of your total billing.Elvileg ez a hivatalos GCam mod oldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest