Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
Wallenberg #656 üzenetére
szerintemm it még hardveres a korlát, mint anno a 3G -> 4G átállásnál. Akkor is kezdetvebn csak az egyik slot tudta a 4G-t (mot meg az 5G-t). De biztosat nem tudok, mert eleve csak egyik szolgáltatónál van 5G-s csomagom, így nem tudom tesztelni sem.
-
doongoo
addikt
"A vezérigazgató a beszélgetés során kiemelte, az új generációs hálózat elsőként a szolgáltató győri és törökbálinti állomásain élesedett, előbbi lényegében annak a teszthálózatnak az éles üzembe állított változata, kiterjesztése, melyet a szolgáltató 2019-ben üzemelt be a Széchenyi István Egyetem campusának körzetében. Az állomásokra jelenleg bárki, bármilyen mobilnet-csomaggal felcsatlakozhat 5G-képes készülékkel, ez alól kivételt az Apple legújabb iPhone-jai, illetve egyes Samsung készülékek jelentik jelentik, itt ugyanis a gyártó által kiadott licenc, illetve bevizsgálás is szükséges a képesség aktiválásához." forrás
-
doongoo
addikt
válasz
Little Hulk #606 üzenetére
nézz rá az akkumulátor optimalizációra ezeknél és kapcsold ki a MIUI féle optimalizálást
-
-
doongoo
addikt
Betűtípust most kiróbáltam a kedvedért. Letöltöttem egyet a témákból. Az alkalmazásnál kér egy újraindítást (mivel betűtípust váltok) és utána már az új betűtípussal indul. Azaz lehet váltani. Gyári ROM (minden extra nélkül), rendes EEA régiós.
A super wallpapaper nálam megy, de ahhoz, hogy be tudjam állítani fel kellett tennem hozzá a google féle háttérképek alkalmazást (ezen belül tudom beállítani)
-
doongoo
addikt
Kijött az Android 11 stabil
-
doongoo
addikt
Mi 10T Lite EEA Stable V12.0.1.0
Recovery ROM
https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.RJSEUXM/miui_GAUGUINEEAGlobal_V12.0.1.0.RJSEUXM_15bfbef742_11.0.zip➤ @miui12_official
Ez a miénkre való Android 11 lehet vajon?
-
doongoo
addikt
ez amúgy mire jó, spórol egy kicsit az amúgy is jó akksiidőn? Vagy van esetleg egyéb előnye is? Egyébként tesztekben azt olvastam, hogy a 120Hz-et is dinamikusan kezeli a rendszer és visszaveszi, ahol nem szükséges (most meg is néztem. Ha pl. youtube-ot indítasz, akkor már vissza is veszi 60Hz-re)
-
doongoo
addikt
válasz
instantwater #125 üzenetére
Köszi! A lényeg, hogy a feltett verzió az stimmel
Ugyanaz az eredeti oldalon is.
-
doongoo
addikt
GCam-et próbálta már valaki? Tegnap feltettem és meglátásom szerint (nem vagyok egy nagy fotóguru) jobb képeket készít, mint a gyári alkalmazás. Ahogy én látom az eddig lőtt képek alapján: jobb vonalélesség, kevesebb zaj, természetesebb színek. [innen] tettem fel az Urnyx verziót, minden funkciója megy hibátlanul (az Arnova verzióban a lassított felvétel mindig kifagyott nálam)
-
doongoo
addikt
nem mérgelődök én semmin, egyébként meg működik az 5G rendesen, ahogy kell (1-es simen, mivel az a Telekomos és nálunk csak nekik van lefedettségük), a kettes SIM max 4G-n tud menni (céges előfizetés eleve ilyen). Anno a dual simes telefonok őskorában is ez volt,hogy csak az egyik slot tudta a gyorsabb netet, a másodlagos pedig egy szinttel régebbit. Váltani bármikor lehet amúgy a két kártya közt, azaz megy a dual sim dual standby mód rendesen (ha erre vonatkozott a megjegyzésed).
#89PistiSan
lehet, de annyi nyűgöt nem ér meg nekem, hogy kérjem a rendszergazdán keresztül, mert adatnak úgyis a privát korlátlan kártyát használom. Emiatt annyira nem izgat a cégesen a VoLTE lehetőség. -
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
instantwater #20 üzenetére
A kimovil a gyártói speckó alapján állít dolgokat, de itt a mobilarénán meg mérnek
[link] -
doongoo
addikt
holnapra várom a saját példányt. Galaxy A51-ről váltok és ez ill. a Poco X3 volt még a kalapban. Az 5G volt az egyik érv emellett, a másik pedig a letisztultabb kinézet. Kíváncsi leszek Amoledről visszaváltás mekkora fájdalommal jár majd, de jókat olvastam a kijelzőről a tesztekben. A miui-t meg anno szerettem.
#14PistiSan - holnap várhatóan meg tudom válaszolni a VoLTE kérdést, 5G-ről azt írták a külföldi tesztekben, hogy minden EU-ban járatos sávot tud (SUB6)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest