-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
darthsmoke #28571 üzenetére
Alapból bizonyos appokat nem is engedett a Play telepíteni. Külön lehegesztettem az apk-t más telefonról, és úgy tettem fel rá...
Én az első generációban baromi nagyot csalódtam. Szép készülék, meg jó az elgondolás, de a megvalósítás... Erre rátett egy lapáttal, h recsegett a ház a jobb kezemnél... MIUI-val egy rakat kaki volt a rendszer, oroszok faragtak rá forrás nélkül CM-ot, azokkal döcögött vhogy, jobban, mint gyári oprendszerrel.
Emlékszem, h MIUI alatt a youtube egy borzadály volt. Vagy szaggatott, vagy kidobott, vagy nem ment ez meg az... Úh hagytam a fenébe. -
Mr.C
őstag
válasz
darthsmoke #28571 üzenetére
Még az Intel soc.
Most nekem is lesz a kezemben két hétig, de tény hogy maga a rendszer elég foghíjas. Ha megy az angol akkor tedd fel rá a remixOS 2-t, hátha az jobban bejön -
zolikaDB
veterán
válasz
darthsmoke #28569 üzenetére
Nekem volt Mipad 1, abban óra és témák pl nem volt.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
darthsmoke #28565 üzenetére
Szia. Mintha régebben hiányoztak volna appok a padből... De nem tudom, hogy Témáknak kell-e lennie.
Ha a kínai verzióra váltasz en.miui.com-ról, wipe data is kell.k.kristof köszi, épp akartam linkelni.
XDA alapján jól működik, bár Telegramon hallottam olyat is, hogy valakinek állítólag fél órát tartott a telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest