-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
adb segédletet merre találok?
mizoli: azt nem írtam le, hogy mindent töröltem, sd kártyát is, így twrp és rr a gépre van mentve, telefonra nincs.
Egyébként fastboot egyelőre nem müxik, size too large hibával megállt.
Szerk: valószínűleg az átpartícionálás nem tetszik neki....
-
paolinho
őstag
Így már minden világos, bocsi az értetlenkedésem miatt! Ami az átparticionálást illeti, inkább kihagyom, ha emígyen is megoldható az ügy.
Köszönöm Tomi_0hl neked is a segítséget!
Még egy kérdés. Ha én flasheltem a MoabAb-t, majd utána a Te AdAway zip fájlodat, akkor mind a kettő teszi a dolgát, vagy csak az utóbbi? Illetve ez/ezek tudnak frissülni is? -
mizoli
addikt
MoaAB-ot én is szeretem, valami 2014 júliusi SuperBlock van telepítve, ha jól emlékszem. A reklámokról azt sem tudom, hogy léteznek. A program teljesen láthatatlan, semmit nem kell vele csinálni, és semmiféle formázás nem törli. Van hozzá egy saját eltávolító, amit még nem próbáltam ki.
-
paolinho
őstag
Holnap kapom vissza a telót, majd csinálok egy screenshot-ot vele.
(#18571) Ájvé Igen root-olt, és természetesen kért és kapott is root jogot a program.
(#18570) batabe Találtam valahol egy host fájlt, amivel felülírhatnám a régit, de a data alatt nem találom, hogy hol van, amit felül lehetne írni, mert a data/data/host nálam nem létezik. Valahol máshol van. Néztem már csak a data alatt is, illetve a system/etc alatt is, de itt sincs.
(#18572) wazo Én ezt a romot simán tudtam rootolni TWRP recovery alól.
(#18575) bozarjoska Pontosan így történt
Köszi szépen mindenkinek a segítséget!
-
-
konzi
aktív tag
Koszi..atolvastam.
Volt mar redmi 1-em, redmi note 4g-m, redmi 2-m, de meg mi szerias telom nem.
Igazabol max 10 rafizetest erne meg nekem ezert vacilalok rajta..kicsit felek a tus sim kiszedestol es hogy nem egyszeruen cserelheto az aksi hazilag.
Ezert kerdezlek Titeket fanokat hatha mondtok valamit amire nem is gondoltam...
Koszonom a hozzaszolasod, ne kimeljetek..varom maset is !! -
mizoli
addikt
Undeleter nem hiszem, hogy jelen esetben segített volna, szinte biztos, hogy sérültek lettek volna a file-ok, ha esetleg látja is őket, de nem ismerem, ez csak Windowsos tapasztalat. De kösz, megjegyeztem, hogy van ilyen Androidra is
Google-t kerülöm, ahol tudom.
Nagyon jó jegyzetelőm van, ezentúl majd mentek a Megára is -
Tomi_Ohl
veterán
-
RocknRoller
aktív tag
oké köszi megcsinálom. Egyébként most ha nekikezdek ennek a mókolásnak, akkor garanciavesztéssel jár.
Eredeti állapotot visszalehet valahogy csinálni majd? Ha ne adj isten és vissza kell vinni javításra MM-ba ahol vettem.
Tomi_Ohl igen clean install kell, a blogodban leírtak alapján csinálom, remélem nem lesz tégla a telefonból. Egyébként ha végleg nem válik be a miui akkor van mi3-ra vhol egy megbízható stock android rom? Cyanogen és társai...
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem van egy gyári Samsug 5V/2A Magyar csatlakozós tartalékba. Vadi új. Kipróbáltam egyszer és jól tölt. A gyárit használom, csak nem kör alakú átalakítóba dugom, hanem laposba és a falban is lapos a konnektor. Az átalakítót betoltam egyszer a konnektorba azóta kis em vettem. Nagyon passzent minden.
-
vampire17
addikt
jaja azt neztem, elv ma jon ki a 7-es global.
Akkor a Globalban nincs kinai folos App es van Gapps is? Szuper, akkor neki sztm jo lesz!
(A MIUIHU\Multi-ban zavarja a Big-OTA frissites, meg a recovery-vel sem akar kinylodni, azert kene neki az official)
Az official-ban van sima OTA igaz? Tehat csak a megvaltozott fajlokat szedi le es a system1 re frissit? (pl egy frissites csak 20Mb)
-
havri1
félisten
Vodafone 4G lefedettséget Te lefedettségnek nevezed?
Nálam még kültéri is csak néha van.
És jellemzően ha váltogat 4G, 3G között, nincs net váltáskor. Inkább használom fix 3G-n a telefont, folyamatos szakadásmentes nettel, mint hol így hol úgy.
Majd ha 99%-os lesz országos szinten, akkor talán.Nem flame-t akarok nyitni, csak sokan úgy odavannak a 4G miatt, holott sok előfizetés (flották) jelentős rszén még nem is elérető. Én nagyon gyerekcipőben érzem még ezt a dolgot.
-
Ájvé
veterán
Nagyon szívesen, Dr. nyelvész uraság.
Azért írtam, mert lényeges szerintem, elmaradott tartományok nem valószínű hogy piacot jelentenek, mivel annyira alacsonyak a keresetek, de persze így is óriási piacról van szó.
Offba írtam, pont azért mert mint írtad nem releváns és nem vág témába se.(#15694) Tomi_Ohl:
De kinában nem mindenhol beszélik. -
Pogacsa36
csendes tag
Véleményt kérnék, ugyanis tegnap feltoltam a javasolt Ivan-féle ROM-ot, eredménye az volt, hogy folyamatos hibaüziket dobált, hogy ez leállt, az leállt, amaz leállt. Nagy kínok árán próbából feltoltam egy stabil Multi ROM-ot (v6 5.1.0), amit elindítva szintén sorozatban kapom a különböző alkalmazások leállásáról szóló üziket! Kezdem azt vélelmezni, hogy esetleg vmi hardveres hibája lehet a telónak! Hasonló jelenséget PC-nél akkor tapasztaltam, amikor a memóriamodulban voltak hibás részek és az oda feltöltött programok haltak el a hibától! Szerintetek?
-
Tomi_Ohl
veterán
Többször is visszaállítottam már, soha nem volt ilyen hiba. Ugyanezt az RR-t is állítottam már vissza.
Most viszont eleve fura volt. Megcsinálta a restoret, rányomtam, hogy reboot system, aztán fél perc MI logó után újra TWRP-ben találtam magam. Tehát már system sem volt.
Ez valami random error lehetett, ami jó eséllyel nem fog már visszajönni. KB annyi az esélye, mint annak, hogy valaki észrevegye a hibákat, amiket javítanak a heti MIUI frissítésben.Amúgy még most is kiterjesztett partíción vagyok
-
zolikaDB
veterán
1, kell a flight mode az adatkapcsolathoz - azaz? Mire gondolsz?
2, nem csatlakozik automatikusan wifire - de, csatlakozik, én 3 hálózattal használom különböző helyeken, minden zsír!
3, hektikus gmail sync - a gmail app jól működik, megkapok mindent, és nincs az, mint pár hónapja, h a Mi3-on beakadt és leszívta az akksit (jelzem, akkor tettem fel a Mipad-re, és azon azóta is tökéletes) 3 fiókot kezel: gmail, yahoo.de, citromail (ami egy fos amúgy, mert kézzel kell összebarkácsoln ia beállításokat)
-
Tomi_Ohl
veterán
Kétféle melegedés. Egyik használat közben, másik kamerázástól (pár fotó vagy 2 perc 4K videó elég). Ilyenkor a kamerát nem lehet elindítani, a hátlapon meg válik fel a ragasztás, amitől veszik a vízállóság. Persze ha valami probléma lesz, jó eséllyel ezt nem veszik figyelembe, így garancia se lesz rá.
Aztán ott vannak a szoftveres bugok. A launcher multitouch bug jó eséllyel nem fog zavarni, ahogy a Stamina mód problémái sem, ha nem kapcsolod be, akku bug pedig nem minden alkalommal jön elő (pl újraindítás után esik 20%ot vagy 25%ról pillanatok alatt leesik nullára). Ráadásul Z2-re a lolli se sikerült jól, pedig máshol csak az üzemidővel van baj utána. Másik fórumon hallottam kb egy hónapja, hogy már 20 Z2-t vittek hozzá, hogy tegye vissza a 4.4-et. Összehasonlításként, Z1-ből kettőt, azt is csak azért, mert nem jött be nekik az új UI (ott arról is beszéltek, hogy gyorsabb lett, kamera jobb lett stb). -
Tomi_Ohl
veterán
Igen, de ő a kinézetről beszélt.
"egyszerűen felfoghatatlan, miért nem szinkronizálja rendesen a mail fiókokat" - számomra is, főleg mert nálam nincs ilyen probléma és csak tőled hallottam még ilyet. Ha egy Sony topikban lennénk, már rég hozzád vágtam volna, hogy user error.
-
mizoli
addikt
RR nem rossz, sokat tud, de bosszant.
Ha ki/be kapcsolom a wifi -t, nem csatlakozik automatikusan. Többször problémája volt a gsm/3g hálózatra lépéssel, és nem csak bekapcsolás után. Töketlenkedik az fm rádióval. Emailt nem próbáltam. Ez egyéni, de a felülete sem annyira jön be, és amit néztem, az ingyenes cm témák még kevésbé. A novával viszont egész jó
Remélem a frissítésekkel teljesen rendben lesz minden.
Egyre jobban tetszik a Lolli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged