-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
válasz
mizoli #13767 üzenetére
Úgy látom rendesen bele sz.... am a ventillátórba de én most is csak azt tudom mondani,hogy
valhogy mindig megtalálják azok az emberek ,,azt a telefont'' amit csak divatból vagy számomra nem igazán értékes emberi tulajdonságból kiindulva vesznek meg.Nekem is volt már sokféle márkás telóm nem spóroltam mindig a legdrágábbra hajtottam mert egyszerűen ilyen a világ,csak így vagy valaki és ebbe a világba nagyon betalált az iP... Én amikor megláttam az én szerelmemet Mi3 rájötttem.hogy van más is mint a divat és nincs az a pénz amiért mást vennék.sokan csodálkoznak azon,hogy miért döntöttem a Xiaomi mellett és a válasz mindig ugyanaz nem szeretem a divatos tömeg cuccokat úgy érzem egy kicsit kilógok azzal,hogy Ezt a telót vettem meg mert én elötte még csak hírből sem ismertem a Xiaomit. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13670 üzenetére
A kávából faragás nem volt pontos megfogalmazás, igazából talán tényleg jobb lenne, ha mondjuk 5.3 lenne ekkorában.
Szerintem a fekete telefonon ezüst gombok nagyon jól néznek ki, maradhatnak.
Igen, elég régimódik, MIUI 5-höz még elmegy, de v6-hoz már nem, lolliról nem is beszélve. De Mi4-en pl már egész jók, csak a menü gombbal van baj, ami időközben recent apps lett.
"A Sony nem ilyen, akinek meg hasonló, menjen szemészhez" - ez már a fém keretes verzióra vonatkozott, az már közelebb lenne hozzá. És ezt mondd azoknak, akik szerint a Mi4 iPhone koppintás. -
-
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13329 üzenetére
Ez a Candy 5 nem jött be nekem. Van pár extra dolog, ami ritka (Omniswitch, beépített adblock, notification ticker), de hiányzik is pár dolog (clear all gomb pozíciójának állítása, normális lock screen weather).
A legnagyobb probléma viszont a sebesség. A februári Mokee nightly-k szintjén van. Vissza gomb után várakozás, stb. Már elszoktam ettől. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13270 üzenetére
Soha nem állítottam. Miért? Mert egyszerűen így a jó, így a tökéletes, sűrűbbre állítva már túl sűrű (arról nem is beszélve, hogy rosszul néz ki). Valószínű erre a Xiaomi is rájött. Neked is ideje lenne.
A heti frissítésről: ezentúl kötelező lesz third party zenelejátszót használni, mert ott több opció érhető el a lockscreenről.
Amúgy továbbra is jó lesz nekem a Poweramp saját lockscreenje, több gesztussal -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13027 üzenetére
Búcsúztam is, de az aláírásom utolsó gondolatát (is) nagyon komolyan gondolom.
Jelentkezek majd béta teszternek is, remélem elfogadnak és használható lesz annyira, hogy attól még nyugodtan éljem életem. Ha meg nem, akkor addig visszaköltözök a mini próba, legalább újra Xperiás leszek egy ideig -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13025 üzenetére
Igen, ezért mondtam, hogy macerásabb.
Ennek ellenére már rajzoltam pár ikont a MIUI launchernek.Számomra a launcher meghatározó eleme a ROMnak, lecserélése után nem érzem sokáig jól magam. Kivéve, ha saját módosított ROMot csinálok.
És hiába full MIUI, ha feloldom a képernyőt és mást látok, megnyitok egy appot és más az animáció...
Persze ez lehet hogy csak engem zavar, kicsit hülyeség is, de ez van. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #13006 üzenetére
Bocsi, nem neked akartam ennyire durván reagálni, ez valamennyire a cikkírónak is szólt.
Értem a logikád, de nem vagyok egyedül, aki szerint a v5 idejétmúlt. Mert akkor megintcsak azt lehetne mondani, hogy miért nem hagyták a MIUI 1-et, ami jó volt, aztán frissítenék az új főverzió előnyeit kihasználva?
Most az a legnagyobb baj, hogy ezredrangú dolgokkal foglalkoznak és tesznek bele új hibákat, pedig ha nem ezekkel foglalkoznának szép stabil lenne a rendszer, mint a v5. Talán akkor már a lolli is itt lenne. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #12991 üzenetére
Ennyi erővel miért nem maradunk meg Froyo-n (Android 2.2 - első MIUI azon alapult) és miért nem azt okosítják fel?
Nem lenne jó ötlet v5-öt faragni tovább, mert már nagyon idejétmúlt felület. Nem mindegyik v6 hibás, és ami az is, az általában javítva van MIUIHU-ban.s4tch szerintem a sebesség is egész rendben volt ART-tal, FB appot kivéve.
Gyári launcherben is van egy két gesztus.k.kristof az elmúlt három héten MIUI-t használtam és már írtam.
A Facebook amúgy működik, csak első indításkor eltart neki egy 5 percet, meg minden frissítés után is.
petrson ez olcsó, és ha igaz amit s4tch ír, beszerzek egyet.
Csak az a baj, hogy MIUI-on max 800mA-t tölt (sokszor csak 660-at inkább), mintha le lenne szabályozva. Lollin engedélyezett fast charge-dzsel már gyorsabb, majdnem hozza az 1A-t, amilyen a töltő. -
llaszlo
veterán
válasz
mizoli #12924 üzenetére
Az EU szállítás rohadt drága. Tavaly 8-10-15 telefont (már nem emlékszem) rendeltem EU-ból és az alap 25USD volt, de végül már annyira felemelték, hogy nem érte meg sehogy sem rendelni. Később valami 38USD-ről vagy 45-ről indult. Igaz, hogy ezek más EU raktáros webshopok voltak. De ott eleve az árak is magasabbak voltak plusz még a szállítás is ráment. Az ibuyról még csak kisebb értékű dolgokat vettem kínából.
-
Ájvé
veterán
-
petrson
senior tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
mizoli #12439 üzenetére
I'm back!
TWRP fent, CM 12.1 opticancro fent, yepp
Ja, 5.0 gapps nem jó, kell hozzá 5.1-esé! -> Lollipop 5.1 gapps pack
Hihetetlen, h a TWRP mennyivel gyorsabb, mint a CWM... -
válasz
mizoli #12366 üzenetére
Szép ez a Carbon, bár nem pont csajos (ugye még mindig a nejemnek barkácsolok
)
A lollipopos titanium valóban bekavarhat, mert háromszor húztam újra éjjel a romot, mire nem fagyott le a visszaálítás után. Feltehetően a nyalókás google app volt a hibás (például). Este felteszem tisztán a novát és meglátjuk. Bár, ha működik ez a wsm/mitools, akkor nem kell a nova.
Van esetleg friss wsm link, avagy a miuiandroidos 2.1.8, oder a miuihu-s 2.3.1-es menni fog V6-on..? -
válasz
mizoli #12351 üzenetére
köszi
Végül most a 4.24-es német decuro miui van fent (tudjátok, a német nyelv). Sose használtam rendesen miui-t.
Itt nem lehet a dock ikonokat törölni/cserélni? Meg az ikon méreteket állítani?
Csak letölthető témákkal tudom variálni az alap kinézetet? A Themes app borzasztó lassú és minden kínaiul van benne. Illetve én nem boldogulok rajta.
A Nova továbbra is sztrájkol (legelőször is ez volt a bajom miui-n). Nova beállítások nem jön fel a bal alsó gombra, hanem a miui launcherszeretne. Lapozáskor villog minden veszettül. Nem jó
végül: a MI Verification továbbra se megy, nem kapcsolja magát össze a weblappal. A telefon dolgozik, kiírja, hogy majd a honlapon jól meglátom a tutit, de ott semmi se nincsen
-
zolikaDB
veterán
-
válasz
mizoli #12348 üzenetére
mindent kinyirtam
A systemet se kellett unmountolni, mint Tomi_Ohl-nak.
Jelenleg probalom visszavarazsolni a Titanium mentest es meglatjuk mit szol hozza.
Tudom volt tema sokszor, de hatha valakinek konkret linkje lenne: a napi adatforgalom merest hol lehet deaktivalni/fagyasztani?
Ugyanez vonatkozik a sim kartya aktivalasi nevetseges üzenetre minden bekapcsolasnal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest