-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim69
csendes tag
A Mi3 telómon megjelent egy sárgás barnás folt a kijelző bal oldalán. Bővebben abban az üzenetben, melyre válaszolok.
ExtremeDigital-ról való a telefon. A garanciajegyen elektrodoki.hu van, de a Wayteq Europe Kft. telefonszáma, és végül is a telefonszámon azt mondták, hogy a Wayteq Europe Kft-nek címezzem, mert ők foglalkoznak a garanciális ügyintézésével a telefonnak. Bemondtam, hogy mi a baja. Azt mondták, hogy miután megérkezik a telefon kb. egy hét mire bevizsgálják, hogy tényleg produkálja a problémát, kb. 2 hét, mire eljut a szervizesekhez aztán, megpróbálják megcsinálni, vagy csere.
Június 2-án adtam postára a telefont, június 5-én regisztrálták, hogy megérkezett. Június 11-én csütörtökön telefonáltak, hogy cserélik a készüléket, hova küldhetik. Június 12-én pénteken már meg is kaptam.
Root-olt fejlesztői rommal küldtem be és frissített gyári beállításokkal induló szintén root-olt fejlesztői rommal kaptam az új telefont. Így a restore előtt sem kellett már frissítenem.
A telefon csomagolása az volt amivel én küldtem, de már másik telefon jött benne vissza új garanciajeggyel.
Remélem másoknak is ilyen pozitív tapasztalata lesz velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged