- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #7002 üzenetére
"Hogy lehet a soft-al baj, ha minden más meg tökéletes?"
Fogalmam nincs. Azt mondtad, wipe cache se segített.
Mondjuk ha tényleg a Nilkin miatt nem megy, akkor az azért lehet, mert a Nilkintől esetleg nem érdekel olyan jól a képernyőd/gombjaid. Próbáld meg kesztyűs módban, lehet hogy, úgy menni fog.
Ha viszont a Note-on se fog menni, akkor felmerül a gyanú, hogy te csinálsz valamit rosszul. Bár ez elég valószínűtlen, mert azt mondtad, az egész család próbálta.llaszlo ez a CWM használja az érintőkijelzőt, igaz, csak gesztusokat lehet alkalmazni benne. Pl: ha fel-le húzod az ujjad, úgy tudsz fel-le görgetni, ha jobbra húzod, akkor kiválasztasz, ha balra, akkor vissza mész egyet (ez utóbbi kettőt mindig keverem, lehet, hogy fordítva van).
Rendes érintésvezérelt recovery (TWRP, Philz recovery) viszont nincs. -
Criton
veterán
válasz
Fejvadi #6997 üzenetére
meg tudod próbálni? mert ha nálad is előjön, akkor nem egyedi hiba. Én mér engedélyeztem az Airdroidnak az sms küldést is az engedélykezelőben. Amit én észrevettem. AirDroid webes felületén küldtem smst, ami úgy tünik nem megy ki, majd 1-2 perc után nyomok egy frissítést ott a weboldalon az üzenetnél, a megírt sms eltűnik, nyoma sincs, se az AirDroidban, sem a telefonon. A gyári alap sms appot használom, fent van a Google Hangouts is, de az SMS szempontjából le van tiltva. Nos, ugyan akkor a My Mi Cloud oldalon ha bejelentkezek és rámegyek az üzenetekre, ott -ott van minden olyan elküldött és megírt sms amit az AirDroid oldalon írtam és küldtem el, és ha a Mi Cloud oldalon az AirDroidos üzeneteket Favoritnak jelölöm, akkor viszont már megjelenik a telefonon is.... Ha meg tudod te is nézni, az nagyon jó lenne
-
-
Criton
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6933 üzenetére
Na, pár trükk, hogy sikerüljön:
1. Mindenképp két kézzel kell engedélyezni, tehát az egyik kezedben tartsd a telefont, a másikkal meg csináld a mozdulatot
2. Határozott mozdulat legyen, gyorsan csináld, de ne túl gyorsan
3. Esetleg nézz meg róla egy videót: http://youtu.be/4ZOhczfcQ50
Nekem se sikerül rendszerint elsőre. -
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #6895 üzenetére
Gyári állapotban üres lesz mindegyik a Mi3-on is. Telepíts néhány programot.
A root alatt csak akkor jelenik meg egy program, amikor már legalább egyszer root jogot kért.
(#6896) szente: sorry, de szerintem rosszul csinálod
A home gombon ne tartsd sokáig a kezed, hirtelen, gyors mozdulat kell.
-
szente
addikt
válasz
Fejvadi #6650 üzenetére
Igen, nézegettem a tiédet is már. Tényleg brutál szép, és minőséginek néz ki, de úgy már nekem szerintem marha nagy lenne a telefon. Ez pont azért tetszik, mert nem növeli meg sokkal a méretét, még is véd valamennyire. A rádió jelek nem érdekelnek, városban lakok, csak lesz így is elég térerő.
Kérdés az, hogy milyen hátrányokkal jár, hogy ha esetleg nem lesz ott a lyuk. -
cimp
senior tag
válasz
Fejvadi #6622 üzenetére
Nemrég beszélgettem egy kézműves bőrössel. (arra gondoltam csináltatok egy tokot, de annyira nem volt lelkes én meg nem erőltettem) Én is azt hittem préselik, de azt mondta, hogy az ábrát ráragasztják az alap bőrre, és egy vékony felső bőrréteget ragasztanak az egészre, a kontúrokra ügyelve.
-
mizoli
addikt
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #6573 üzenetére
Az a baj, hogy tulajképpen minden tok valamennyire "letakarja" a MI3-at, pedig úgy szép ahogy van (szerintem).
Ha meg nincs tok, nincs semmi védelem. Én is használok, bár az enyém egy alu hátlap, és egészen "rásimul", vagy hogy mondjam, de ez is takar. Ráadásul csúszik is.
Egy valódi bőr, rászabott tokon gondolkodom, de ilyet még nem láttam, lehet, csináltatok egyet, de valszeg drágább lenne, mint a teló. (Errefelé igen drága minden, amihez kézzel kell nyúlni -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6547 üzenetére
Amit írsz, az igaz a kínai verzióra, ellenben a multi OTA-ja mindig a teljes ROMot tölti.
És jó a dal, sok benne az igazság, de a kernel forrásokról egy szót sem szólzolikaDB szerintem a legújabb (r11) jó lesz. R10-et viszont ne használj, azzal nem biztos, hogy működik.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
Fejvadi #6512 üzenetére
Én kerestem tokot és utána rendeltem is. Már úton van. IMAK-ot rendeltem végül.
Valaki tud megoldást a pár hsz-el feljebb jelzett widgetes dologra?
Plusz az Apps-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne akarjon álandóan frissíteni? A MiKey-t akarja rendszeresen frissíteni, de az még kínai és mindig feldobja, hogy nem stimmel az aláírása a szoftvernek.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Fejvadi #6461 üzenetére
Már nincs hiba. A font hiba az tuti nem ez miatt volt. A többinél meg vagy csak az app adatait kellett törölni vagy frissíteni kellett. Ennyi.
És te csak simán feltoltad a másikra? Mert én ezt csináltam. Semmi backup-wipe- majd restore.Hogyan lehet törölni a felesleges üres asztalt? Mert itt nincs ilyen lehetőség, mint a V5-nél, hogy van egy X felül, vagy a preview nézet. Azt sem találom.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6421 üzenetére
A redőny mindig elérhető, csak meg kell egy kicsit kapirgálni a képernyő tetejét
(értelemszerűen ha el van forgatva a telefon, akkor azt a felét, ami épp fent van)
Persze ez gyorsabb és elegánsabb megoldás. És van, hogy valahol a redőny lehúzása már valamit okoz az adott alkalmazásban. -
llaszlo
veterán
válasz
Fejvadi #6255 üzenetére
Nem azért, hogy kötözködjek, de azon a képen bármit ki lehet venni. Akár már az android 6-ot is.
Viszont szerintem tuti lesz hozzá Lollipop.ROM kérdés:
Most melyik a legutolsó 4.4-es V5-ös megbízható és stabil ROM, amit megéri feltenni a 4.3-as helyett? Lehetőleg ne legyen tele bugokkal. Nekem a mezei kínai-angol verzió tökéletesen megfelel. Sőt azt preferálom. Lehet teszek vele egy próbát, hogyha elég stabil.
Miben tud többet, mint a 4.3-as? -
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #6180 üzenetére
Közzéteszem, ha készen lesz.
(#6185) cimp: "a rom úgy egyáltalán nem rak vissza semmilyen CWM-et, hanem ha nem vigyázol visszateszi a gyári recovery-t"
Simán benne lehet egy módosított ROM-ban bármelyik recovery. Pl. az IUNI OS, amit múlt héten próbáltam, szintén egy saját CWM-et pakolt fel. Ez nem user error, hanem feature. El kell olvasni a ROM leírását:
FEATURES:
init.d Support
True Dual Boot
AdBlocker (patched hosts File)
busybox
CWM Recovery
fstrim (FileSystemOptimization)
Zipaligned APKs
Optimized build.prop
Optimized battery Life
Optimized GPS -
törölt tag
válasz
Fejvadi #6090 üzenetére
Mi3-Mi4 összehasonlításnál is mikrofont írnak. De más nem is lehet
Both these have a 13-megapixel rear camera with a secondary microphone. The Mi 4 has single LED flash, Sony IMX214 BSI sensor with 6-element lens, f/1.8 aperture and supports 4K video recording. The Mi 3 has dual-LED flash, Sony IMX 135 BSI sensor with f/2.2 aperture and supports only 1080p video recording.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6028 üzenetére
Amúgy minden csütörtökön meg lehet nézni, mi lesz a kiemelt újítás a heti frissítésben. E héten az email app már témák szerint fog rendezni és sok javítás és optimalizálás lesz benne.
Na jó, ennyi szerintem most elég lesz. A felső sor 4 Sonys alkalmazás, és Z3-as háttérkép (na meg a billentyűzet, amit nem látni). Ezzel elleszek addig.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6023 üzenetére
A francba, igazad van
És a Sonykon a bekapcsoló alatt vannak a hangerőállító gombok, még az
alatt pedig a kameragomb. Nem lesz ez így jó
Sőt, a Mi logót is le kell cserélni Sonyra, az előlapi gombokat el kell tüntetni, és akkor már kellenek a sztereó előlapi hangszórók és a 20.7mp-es kamera is. Ja, és a vízállóság sem ártana. Lesz még mit dolgozniElőbb feltettem a Walkmant, Albumot és a Filmeket. Azt kell hogy mondjam, hogy az Album gördülékenyebb, mint a MIUI-s Galéria. Na mindegy, ez csak megerősített abban, hogy kell nekem az az előbb leírt ROM + módosítások kombináció.
mizoli na az nekem nem jó.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #6015 üzenetére
Most találtam 9.88€-ért, gondolkozok rajta, nem lenne-e jó karácsonyra
Addigra remélhetőleg a kernel forráskódok is kijönnek, lesz hivatalos CM támogatás, CM-en feltennék valami Sony témát, feltenném a Sonys alkalmazásokat és akkor valóra válna a "régi" álmomTeljes Sony feeling
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest