Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Williamgrant #18022 üzenetére
"Nem gondolod komolyan hogy Amanda nő, ugye?
Az összes kínai webshopon mindenki női neveken kommunikál.
"
De...az gáz...mert iBuygou Celine-vel és YoYo-val pl. sokáig tartottam a kapcsolatot WeChat-en és Skype-on. Hosszas írogatás után már azt vettem észre, hogy egymás szexuális szokásáról beszélgettünk (ki, mit, mikor, hogyan, hányszor borotvált, szőrös...stb.) majd kitárgyaltuk szexuális kulturális különbségeket is európai vs. ázsiai (közöltem, hogy nekünk magyaroknak annyira nem jön be a hányós szex, mert zsíros kaja után magas a gyomorsav
), aztán a végén már képet is kért tőlem (magamról) és én is tőle, a képen egy lány volt
....azt mondta tetszem neki
...és küldött usb otg kábelt ajándékba és MiKey-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest