- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Dominó85 #5573 üzenetére
Na látod. Erre voltam kíváncsi! Tényleg a fentebb említett 2 évesek szintjét ütöd meg! Tökéletesen semmi közöd nincs a dologhoz, és mégis jártatod a szádat/kezedet a billentyűkön. Nem sz@r a töltő, többször is leírtam, h ezt használom azóta is, és korábban más típusnál is, más kábellel no problem. Nem ingadozik a hálózat, hiszen akkor a többi kábellel is ingadozna, és nem igen tenne jót a sz.gépnek és az egyéb elektromos dolgoknak sem, valamint az akku is jó, mert egyéb kábellel/töltővel (esetleg kocsiban) töltve bírja a szokásos (használattól függő) 1-2 napot. Ja, és azt sem állítottam h zseni lennék, te okoskodsz, úgy h közöd nincs semmihez, ez a utolsó hsz-edből kiderült egyértelműen. Javaslom a jelenléted áthelyezni a "vitatkozni vágyók" topikjába...
Abban az egy dologban van igazad, hogy ez nem ide való, úgyh nem írok már többet!
Új hozzászólás Aktív témák
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Realfit fülhallgató, Kamu Realme?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Arc Raiders
- Microsoft Outlook topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő