- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
320-as MP3-akat hallgatok többnyire én is, mert nem akarok 40 megás fájlokat tárolni minden zenémből, főleg hogy a 8X ugye nem kezelné őket. De próbáltam már, és ugyanazt a számot egymás után meghallgatva vakon meg tudom mondani hogy melyik volt a flac. Én kihallom a különbséget, legalábbis megfelelő hangrendszeren kijön. Egyszerűen sokkal tisztább a hangzásvilága egy lossless audio file-nak, és én ezt kihallom, de nem tartom alapvető létszükségletnek hogy egy hordozható eszköz flac kompatibilis legyen, mivel azon egyáltalán nem biztos hogy meglenne ugyanaz a különbség.
-
btudos
nagyúr
válasz
blade zte #20 üzenetére
Mert az LG nem akarja?
Legalább egy éve nem mozdította az LG a kisujját sem WP ügyben, ehhez semmi köze az MS-nek, nem erőltetheti rá a gyártókra a végtelenségig az akaratát, a készülékek frissítési élettartamát alapvetően a gyártók határozzák meg. Az LG úgy döntött hogy nem akar többet WP-s készülékekkel foglalkozni, és ezt így is teszik, bár kissé drasztikus lépés hogy már a 7.8-at sem adják ki a telefonjukra.
Nagyon kevés sara van ebben a MS-nak, de látom ezt nagyon nehéz megérteni. (pláne mi köze a Lumia sorozathoz?
A Nokia így döntött hogy kiadja a WP7-es szériát, nélkülük nem nagyon maradt volna életben. Az árakról annyit, hogy a Nokia árazta be a készülékeket, a MS csak az OS-t adta hozzá.)
Mikor kapott bármelyik Androidos készülék is több mint két évvel a megjelenése után frissítést? A Microsoft a 1st gen. WP7-es készülékekre is kiadja a 7.8-at. Az asztali op.rendszernek meg végképp semmi köze a témához, az egy egészen más világ, ott eleve 3 éves ciklusokban gondolkodik a Microsoft, de ezt a mobiliparban nem lehet megcsinálni, olyan szinten fejlődnek a hardverek, és ezzel párhuzamosan az alapvető igények. Ezért szvsz nem összehasonlítható a két ágazat operációs rendszer szempontjából.
-
btudos
nagyúr
A Nokia annyiban előrébb van, hogy ő házon belül jelentet meg játékokat is, plusz ott a Viber, szóval tény, hogy a HTC-nek is vannak WP7-re hiánypótló alkalmazásai (nekem pl. hasznosabbak mint a Nokia-félék), de messze nem tartanak ott application support-ban mint a Nokia.
Az LG-nek egyébként más második generációs WP7-es készüléke sincsen, szóval annyira nem meglepő ez a dolog, de mégiscsak szívás az Optimus 7 tulajoknak, főleg az MS frissítési politikájának tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest