- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
raub
tag
Legalább néhány dolgot kapott a felhasználó...
Elvégre anno szomorúan olvashatta az ember, hogy a wp8 frissítés nem nagy segítség az eddigi wp tulajoknak.
A csempék átméretezési lehetőségének - személy szerint Én- örülök...
-
T.Peter
őstag
Hmmm... vagy úgy. Akkor szívás. Egyébként NGA-nak és Glenda-nak is igazat adok, az LG-nek nem kellett volna kihátrálnia, ez elég ... dolog tóle. Viszont az MS azt mondta, amit, bár nem tudom, hogy ebbe a gyártóknak mennyi beleszólása van. Ha azt mondják, hogy már csak azért sem tesszük elérhetővé azt a frissítést a telefonunkra, akkor lehet hiába akarja az MS, nem fog megtörténni. Max kénytelen leszek magamtól feltenni rá a 7.8 ROM-ot...
-
Dave™
nagyúr
Ha sokkal tisztább, akkor nem ugyanaz a forrás. Próbáld ki, grabelj be egy gyári audio cd-ről wave-be egy számot, lehetőleg minél jobb minőségben mastereltet, hogy elvileg könnyebb dolgod legyen. Majd ebből flac, illetve lame-el 320-as mp3. Ha 10-ből 10-szer eltalálod melyik melyik az abx teszten (foobar abx plugin), akkor van miről beszélni. 100 ezres DAC-om és 200 ezres fejhallgatóm van, ez azért már ki kellene, hogy hozza a különbséget, ha annyira nagy lenne. Ja és a hallásommal sincs semmi gond. Nekem 5-6/10-es eredményem lett, hallani véltem minimális különbséget bizonyos részeken, amikor nagyon figyeltem, de még ott is sikerült rosszul megítélni a forrást. A telefon meg a 10-20 ezres fejhallgatók ehhez nagyon kevesek lesznek, ezért sincs semmi értelme szerintem a flacnek telefonon. Főleg, hogy a környezet is elég zajos, tehát a minőségi zenehallgatásnak úgyis lőttek, otthon meg nem telefont kell hallgatni. Na nem offolok többet, csak ez gyakran visszatérő jelenség, hogy a 320-as mp3 is sehol sincs a flachez képest, pedig a legtöbben elbuknak a vakteszten.
-
btudos
nagyúr
320-as MP3-akat hallgatok többnyire én is, mert nem akarok 40 megás fájlokat tárolni minden zenémből, főleg hogy a 8X ugye nem kezelné őket. De próbáltam már, és ugyanazt a számot egymás után meghallgatva vakon meg tudom mondani hogy melyik volt a flac. Én kihallom a különbséget, legalábbis megfelelő hangrendszeren kijön. Egyszerűen sokkal tisztább a hangzásvilága egy lossless audio file-nak, és én ezt kihallom, de nem tartom alapvető létszükségletnek hogy egy hordozható eszköz flac kompatibilis legyen, mivel azon egyáltalán nem biztos hogy meglenne ugyanaz a különbség.
-
Dave™
nagyúr
Megnézném egy foobar abx pluginnel, hogy vakteszten meg tudod-e különböztetni a 320-as mp3-at a flactől, amennyiben azok ugyanarról a forrásról készültek. Ezen már sokan elvéreztek, és nem telefonnal, hanem normális fejhallgatós/hangfalas rendszerrel. Nekem egy elég korrekt DAC-om és fejhallgatóm van, és teljesen jól elvagyok a 320-as mp3-akkal, mert én is elbuktam a vakteszten. Ha hallani is vélek valami nagyon enyhe különbséget, nem tudom melyik-melyik. Ennyire nagy különbség van a kettő között. Mérni persze lehet.
-
fffeco
tag
Én egy 7.8 ROMmal ünnepeltem meg ezt a bejelentést
legalább egy startscreennel előrébb vagyok
-
-
Glenda
addikt
"Egyébként alig jelenik meg már alkalmazás wp7-re. Ez is nagy baj."
Ez BS. A napokban találtam valami új appot, a WP8 miatt jelent meg WP-ra, és 7.5 kompatibilis. Akinek nem feltétel a natív kódfuttatás, ugyanúgy mindkét platformot targetelni fogja, mert egyszerűen hülyeség lenne kihagyni.
-
btudos
nagyúr
válasz
blade zte #20 üzenetére
Mert az LG nem akarja?
Legalább egy éve nem mozdította az LG a kisujját sem WP ügyben, ehhez semmi köze az MS-nek, nem erőltetheti rá a gyártókra a végtelenségig az akaratát, a készülékek frissítési élettartamát alapvetően a gyártók határozzák meg. Az LG úgy döntött hogy nem akar többet WP-s készülékekkel foglalkozni, és ezt így is teszik, bár kissé drasztikus lépés hogy már a 7.8-at sem adják ki a telefonjukra.
Nagyon kevés sara van ebben a MS-nak, de látom ezt nagyon nehéz megérteni. (pláne mi köze a Lumia sorozathoz?
A Nokia így döntött hogy kiadja a WP7-es szériát, nélkülük nem nagyon maradt volna életben. Az árakról annyit, hogy a Nokia árazta be a készülékeket, a MS csak az OS-t adta hozzá.)
Mikor kapott bármelyik Androidos készülék is több mint két évvel a megjelenése után frissítést? A Microsoft a 1st gen. WP7-es készülékekre is kiadja a 7.8-at. Az asztali op.rendszernek meg végképp semmi köze a témához, az egy egészen más világ, ott eleve 3 éves ciklusokban gondolkodik a Microsoft, de ezt a mobiliparban nem lehet megcsinálni, olyan szinten fejlődnek a hardverek, és ezzel párhuzamosan az alapvető igények. Ezért szvsz nem összehasonlítható a két ágazat operációs rendszer szempontjából.
-
NGA
addikt
"Ha egy OEM nem hajlandó a bootloadert módosítani, akkor nem értem az hol a MS sara."
Talán ott, hogy az egész WP7 rendszert az MS találta ki. És a frissitéseket is. Az elején nagy volt a szigor, most hogy van wp8, a wp7 le van ejtve.
Egyébként alig jelenik meg már alkalmazás wp7-re. Ez is nagy baj.
-
blade zte
őstag
Elég érdekesen próbálják meg engesztelni a vásárlókat, úgy, hogy közben megszegik az ígéreteik:
1. Megígérik, hogy minden telóra lesz frissítés, mindentöl függetlenül.
2.Eljutunk 2012-be, ahol az elsö félévben még mindig piszkosul drágák az egymagos új lumiák, mert a nokia elhatározta, hogy ö még kiadd a wp 8 elött.
3.És itt omlik össze minden: hogy a legelsö optimus 7 nehogy már mindent tudjon, amit a nála 2-3 évvel késöbbi társa. Megpróbálják a régi készülékek kárára csak az újakat frissíteni.Na jólvan, gondolom az optimusnak engedélyezni kell, hogy frissítsenek a telefonon. De komolyan vicces, hogy az a 2 éves telefon mindent tud, amit a mostani újabb wp7-esek.
Egyetlen kérdés: A PC-s Windows milliónyi hardveren van, milliónyi különbözö hardverelemmel, és mindegyiken megy a legújabb, talán évekkel késöbbi frissítésekkel. Akkor egy aprócska MOBIL OS-sel mit tökölnek 2 fajta procival?????!!!!!
Komolyan valaki magyarázza már meg. Ez nem fika, hanem szeretném tudni, hogy miért nem tudnak néhány változást a másik generáció egyik telójára átrakni, amikor nem is kéne szinte új romot programozni?
Ha van egy pl alienware számítógépem, nem fog magától leállni a frissítés, mert alienware. -
btudos
nagyúr
A Nokia annyiban előrébb van, hogy ő házon belül jelentet meg játékokat is, plusz ott a Viber, szóval tény, hogy a HTC-nek is vannak WP7-re hiánypótló alkalmazásai (nekem pl. hasznosabbak mint a Nokia-félék), de messze nem tartanak ott application support-ban mint a Nokia.
Az LG-nek egyébként más második generációs WP7-es készüléke sincsen, szóval annyira nem meglepő ez a dolog, de mégiscsak szívás az Optimus 7 tulajoknak, főleg az MS frissítési politikájának tekintetében
-
Glenda
addikt
Ha egy OEM nem hajlandó a bootloadert módosítani, akkor nem értem az hol a MS sara. Az LG már a szoftverkínálatával is leszerepelt nálam. Itt van mellettem az Optimus7, a legjobb dolog benne a nyitott regedit. De hogy ezek egy szalmaszálat sem tettek keresztbe amióta kiadták, az is biztos.
És nem csak a Nokia ad ki programokat, HTC-re is relative szép szoftverkínálat van.
-
NGA
addikt
Én még emlékszem erre:
"A Microsoft ugyanakkor úgy tűnik maximálisan hű maradt eredeti ígéretéhez, és a gyártók illetve a szolgáltatók számára semmilyen beleszólást nem engedett a frissítés menetébe - hasonlóan az Apple módszeréhez, a szoftvercég kiadja a frissítést, amely minden telefonra gyakorlatilag ugyanabban az időben telepíthető is - így nincs platformfragmentáció, minden telefon ugyanazt a verziójú szoftvert futtatja. Mint ismeretes, az androidos telefonok esetében ez nincs így, a frissítéseket ott a gyártók készítik, és a szolgáltatókkal kötött megállapodások értelmében juttatják el a telefonokra."
Aztán először:
"Some Mobile Operators have the right to skip one update if they wish."Aztán most a gyártók. Kiváncsi leszek a Samsung fogja-e frissiteni az Omnia 7-et. Mivel ezt még hivatalosan nem erősítették meg.
-
törölt tag
Előbb utóbb csak csinál valaki egy hangszínszabályzót, a többit az MS meg kenje a hajára.
-
Zoja™
őstag
2 hét, 2 hír + 1 blog bejegyzés...
Csak ezért írtam...
-
Zoja™
őstag
És ezt a hírt, blog bejegyzést minek kell 2 hét alatt 3x leadni???
-
catroot
veterán
"A Windows Phone 7.8 érkezésének pontos dátuma egyelőre nem ismert, Terry nyilatkozata alapján 2013 elején lehet számítani az update érkezésére."
When it's done kategória.
-
NGA
addikt
Én nem WP8-ról beszélek, hanem wp7.8-ról!
Mi hiányzik?Legalább a legalapabb dolgokat csinálnák meg:
- a böngésző ne felejtse el a jelszavakat
- lehessen képeket feltölteni a forumokba
- ne kapcsoljon ki a wifi
- menjen a skype háttérben
ez csak töredéke annak, amit javitani kéne immár 2 éve. De az MS semmit nem javit, csak ad hozzá még 5 szint, meg 2 csempeméretet. Nevetségesen elavult az egész 2 év alatt.Nokia navi: 1 év alatt nem jutottak el odáig, hogy elkerülje a fizetős utakat.
-
-
NGA
addikt
Tehát akkor a nagy semmit kapja meg a wp7, mármint az a szerencsés, aki megkapja.
Nem értem mi a francért kérdezték meg az embereket, hogy mit szeretnének.
3 féle csempeméret, 10 új szin, új kezdőképernyő. Micsoda ficsör. Ennél még az epöl is többet tett le az asztalra a 6-os iosben -
FRENK1988
veterán
Ez kellett volna már az első perctől. Nem értem miért jó titkolózni meg kis megjegyzéseket elejteni...
NGA: Ne felejtsd a fejlesztések kb 80%-a hardveres jellegű amit egy WP7-es modell nem nagyon tud teljesíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest