Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Hmmm... vagy úgy. Akkor szívás. Egyébként NGA-nak és Glenda-nak is igazat adok, az LG-nek nem kellett volna kihátrálnia, ez elég ... dolog tóle. Viszont az MS azt mondta, amit, bár nem tudom, hogy ebbe a gyártóknak mennyi beleszólása van. Ha azt mondják, hogy már csak azért sem tesszük elérhetővé azt a frissítést a telefonunkra, akkor lehet hiába akarja az MS, nem fog megtörténni. Max kénytelen leszek magamtól feltenni rá a 7.8 ROM-ot...
-
Dave™
nagyúr
Ha sokkal tisztább, akkor nem ugyanaz a forrás. Próbáld ki, grabelj be egy gyári audio cd-ről wave-be egy számot, lehetőleg minél jobb minőségben mastereltet, hogy elvileg könnyebb dolgod legyen. Majd ebből flac, illetve lame-el 320-as mp3. Ha 10-ből 10-szer eltalálod melyik melyik az abx teszten (foobar abx plugin), akkor van miről beszélni. 100 ezres DAC-om és 200 ezres fejhallgatóm van, ez azért már ki kellene, hogy hozza a különbséget, ha annyira nagy lenne. Ja és a hallásommal sincs semmi gond. Nekem 5-6/10-es eredményem lett, hallani véltem minimális különbséget bizonyos részeken, amikor nagyon figyeltem, de még ott is sikerült rosszul megítélni a forrást. A telefon meg a 10-20 ezres fejhallgatók ehhez nagyon kevesek lesznek, ezért sincs semmi értelme szerintem a flacnek telefonon. Főleg, hogy a környezet is elég zajos, tehát a minőségi zenehallgatásnak úgyis lőttek, otthon meg nem telefont kell hallgatni. Na nem offolok többet, csak ez gyakran visszatérő jelenség, hogy a 320-as mp3 is sehol sincs a flachez képest, pedig a legtöbben elbuknak a vakteszten.
-
Dave™
nagyúr
Megnézném egy foobar abx pluginnel, hogy vakteszten meg tudod-e különböztetni a 320-as mp3-at a flactől, amennyiben azok ugyanarról a forrásról készültek. Ezen már sokan elvéreztek, és nem telefonnal, hanem normális fejhallgatós/hangfalas rendszerrel. Nekem egy elég korrekt DAC-om és fejhallgatóm van, és teljesen jól elvagyok a 320-as mp3-akkal, mert én is elbuktam a vakteszten. Ha hallani is vélek valami nagyon enyhe különbséget, nem tudom melyik-melyik. Ennyire nagy különbség van a kettő között. Mérni persze lehet.
-
blade zte
őstag
Elég érdekesen próbálják meg engesztelni a vásárlókat, úgy, hogy közben megszegik az ígéreteik:
1. Megígérik, hogy minden telóra lesz frissítés, mindentöl függetlenül.
2.Eljutunk 2012-be, ahol az elsö félévben még mindig piszkosul drágák az egymagos új lumiák, mert a nokia elhatározta, hogy ö még kiadd a wp 8 elött.
3.És itt omlik össze minden: hogy a legelsö optimus 7 nehogy már mindent tudjon, amit a nála 2-3 évvel késöbbi társa. Megpróbálják a régi készülékek kárára csak az újakat frissíteni.Na jólvan, gondolom az optimusnak engedélyezni kell, hogy frissítsenek a telefonon. De komolyan vicces, hogy az a 2 éves telefon mindent tud, amit a mostani újabb wp7-esek.
Egyetlen kérdés: A PC-s Windows milliónyi hardveren van, milliónyi különbözö hardverelemmel, és mindegyiken megy a legújabb, talán évekkel késöbbi frissítésekkel. Akkor egy aprócska MOBIL OS-sel mit tökölnek 2 fajta procival?????!!!!!
Komolyan valaki magyarázza már meg. Ez nem fika, hanem szeretném tudni, hogy miért nem tudnak néhány változást a másik generáció egyik telójára átrakni, amikor nem is kéne szinte új romot programozni?
Ha van egy pl alienware számítógépem, nem fog magától leállni a frissítés, mert alienware.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest