- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ha sokkal tisztább, akkor nem ugyanaz a forrás. Próbáld ki, grabelj be egy gyári audio cd-ről wave-be egy számot, lehetőleg minél jobb minőségben mastereltet, hogy elvileg könnyebb dolgod legyen. Majd ebből flac, illetve lame-el 320-as mp3. Ha 10-ből 10-szer eltalálod melyik melyik az abx teszten (foobar abx plugin), akkor van miről beszélni. 100 ezres DAC-om és 200 ezres fejhallgatóm van, ez azért már ki kellene, hogy hozza a különbséget, ha annyira nagy lenne. Ja és a hallásommal sincs semmi gond. Nekem 5-6/10-es eredményem lett, hallani véltem minimális különbséget bizonyos részeken, amikor nagyon figyeltem, de még ott is sikerült rosszul megítélni a forrást. A telefon meg a 10-20 ezres fejhallgatók ehhez nagyon kevesek lesznek, ezért sincs semmi értelme szerintem a flacnek telefonon. Főleg, hogy a környezet is elég zajos, tehát a minőségi zenehallgatásnak úgyis lőttek, otthon meg nem telefont kell hallgatni. Na nem offolok többet, csak ez gyakran visszatérő jelenség, hogy a 320-as mp3 is sehol sincs a flachez képest, pedig a legtöbben elbuknak a vakteszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő