- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Én azért használok iOs-t mert telefont akartam venni és mivel a wp8 (ez csak sejtettem még akkor) nem érkezik meg a korábbi wp telefonokra(tehát nem volt értelme olyan 2.gen telefont vennem amely alig különbözik a trophymtol), a wp 8 megjelenéséig olyan platformot választottam, amit meg nem használtam, az Androidot, Symbiant ismerem, Bada nem kell, maradt az iOS.
A WP minden hiányossága ellenére a kedvencem most is. -
törölt tag
Te teljesen kicsavarod amit mások mondanak. Épp ezért amit művelsz az minősíthetetlen trollkodás. Tudom, hogy igazam van, mert pont olyan egy dologba kötöttél bele, ami kiválóan működik. Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni. Az Android el is követi. WP7 funckionalitásában valóban vannak súlyos hiányok (ezeket a WP8 javítja), de te pont a multitaskingot hoztad fel, ami kiválóan van megvalósítva. Vagy ha szerinted az androidos megoldás jobb, akkor használd azt nyugodtan és reménykedj, hogy a fejlesztő nem ejtett olyan hibát a kódban ami miatt lemerülhet a telefonod 2 órával hamarabb.
-
Alexios
veterán
attól, hogy többet fog tudni nem jelenti azt hogy eddig ne lett volna okostelefon. persze most jöhet mindenki azzal, hogy neki mi számít okostelefonnak,de azért kétlem, hogy az lenne a definíciója, hogy a telefon mindent megtudjon csinálni amire nekem szükségem van vagy lehet. Multitask meg volt, tudja jól mindenki, csak nem olyan mint az androidban, de azért azt is tudjuk hogy ennek megvolt az oka, emiatt nemlesz feature phone belőle.
-
-
törölt tag
Ez egy áldás, hogy nem futnak a háttérben az alkalmazások, legalább nem fordulhatnak elő olyan dolgok mint a droidnál. Pl megnyitja magának az alkalmazást és a háttérben szépen leszopkodja az akkut. Nem ettől lesz egy smartphone OS smartphone OS.
Bluetooth fájlküldés. A mobilnet korában? Egyszerűbb egy e-mailt küldeni mint a párosítással szarakodni.
-
-
vicze
félisten
Na S4 Plus only lesz a WP8.
-
törölt tag
oké, köszi, erről lemaradtam, nem volt belőle akkora hír.
pzstm: eredetileg valahogy így mondták. de akkor most hogy lesz az RT? lesz benne desktop, csak nem fognak rajta futni (az architektura miatt) a jelenlegi alkalmazások, csak amiket már kifejezetten win8 desktopra írnak?
azt egyébként tudom, hogy a start menü kiváltására való az új felület, csak így nem egészen értem a desktop jövőjét, mert ugye akkor így is úgy is két verzió kell az alkalmazásokból (office-ból is külön lesz RT-re egy érintésre optimalizált, és win8-ra egy sima változat).illetve akkor még egy újabb nemértem kérdés: ha a wp8 és a win8rt lényegében azonos herdveren fut (csak a wp8 fizikailag kisebb eszközökön), akkor miért kell külön két rendszer tulajdonképpen?
-
Воланд
titán
nem lesz metros az office.
"WOA includes desktop versions of the new Microsoft Word, Excel, PowerPoint, and OneNote. These new Office applications, codenamed “Office 15”, have been significantly architected for both touch and minimized power/resource consumption, while also being fully-featured for consumers and providing complete document compatibility. WOA supports the Windows desktop experience including File Explorer, Internet Explorer 10 for the desktop, and most other intrinsic Windows desktop features—which have been significantly architected for both touch and minimized power/resource consumption. " [link]
tessek, video.
-
Воланд
titán
"The new Start screen is so useful and emblematic of what Windows Phone is about that we want everybody to enjoy it. So we’ll be delivering it to existing phones as a software update sometime after Window Phone 8 is released. Let me repeat: If you currently own a Windows Phone 7.5 handset, Microsoft is planning to release an update with the new Windows Phone 8 Start screen. We’re calling it “Windows Phone 7.8.”" [link]
-
Psychonaut
veterán
Igen programok vannak, de azok nem futnak WinRT-n = hátrány a Metro-nál.
Egyertelmu, most a "rendes" Windowsrol beszeltem. Viszont amennyiben az asztali Windowsnak vannak olyan alkalmazasi, melyek masra nem elerhetok, es az asztali Windows legjobban egy WP8 telefonnal vagy WinRT tablettel van osszekapcsolva (marpedig egyertelmuen azzal lesz), akkor a vasarlo azt fogja melle valasztani.
A felület dolog fel van fújva, az cserélhető bármikor ez is az android lényege
Persze, hogy az, es lasd, megsem teszik meg sokan. Es pont itt jar elorebb a MS (es az Apple), hogy ok megteszik. Mert bar mukodes szempontjabol valoban nem letfontossagu, a felhasznaloknak igenis sokat szamit. Ahol at van szabva a gyari Android felulet, es raadasul igenyesen (pl.: HTC Sense), ott a felhasznalok tobbsege elegedett is vele. -
Psychonaut
veterán
Maga Metro az semmi más mint kockázat, most az MS kezében van 19 és lapot kér rá.
Gyakorlatilag ugyanazt irjuk, ugy latszik, egyezik a velemenyunk.Az az android csak a desktopra kell betegye a lábát (ICS+Intel-lel megtettek, csak nem nagyon látja senki), és ugyan ott van, totális átjárhatóság, egy ismerőseb felületen.
Android mogott rendben van, hogy ott a Google, de en egyseget nem igazan latok a rendszerben - ahany gyarto annyi felulet. Itt meg egyfele van, aztan csokolom. Lehet szeretni vagy utalni, de az teny hogy a felhasznalok dolgat egyszerusiti.UI: es Windowsnak jelenleg meg elonye van a sok olyan program miatt, amik Androidra es/vagy Linuxra nem elerhetok, de vallalati kornyezetben fontosak.
-
Psychonaut
veterán
Nem egeszen igy ertettem, ugy gondoltam, hogy az MS nagy lepest tett egy olyan iranyba, mellyel gyakorlatilag az oszes eszkozuknek a szoftveres oldalat egysegesitik (ezzel segitve a fejlesztoket, akik ezentul tobb helyre tudnak majd gyakorlatilag egy kod irasaval fejleszteni), a kinezetet, brandet egyedive, jol felismerhetove teszik es mindenutt ez fog a felhasznalokra visszakoszonni (akik igy megszokjak azt es konnyebben tudnak majd dolgozni rajta, illetve nem fognak kulonbseget erzekelni peldaul az asztali gepuk es a tabletjuk hasznalata kozott), es vegul, de nem utolso sorban a hardverspecifikaciokat is minimalizaljak, ezzel elkerulve azt, hogy beleessenek abba a csapdaba, melyet a lassu, laggosan mukodo rendszer es az ezzel jovo elegedetlen felhasznalok okoznanak.

-
-
pzstm
titán
Ahogy nézem a nagy többség egyszerűen egyáltalán nincs tisztában mi a fene a WP8. Megsúgom, hogy ez nem más mint a Windows RT for Phone.
Ez eddig komolyan nem esett le másnak?

Mikor Joe Belfiore kiejtette a száján a share Core szavakat, akkor lehetett már biztosan tudni, hogy semelyik készülék nem kaphatja meg fizikailag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem METRO-s lesz az Office