Új hozzászólás Aktív témák
-
cseremanus
tag
válasz
mukibuci #1110 üzenetére
esetleg dobhatnál egy emailt a supportnak, hogy ezen változtassanak
Na ezen jót mulattam
Úgy látom el indítottam a lavinát
Egyébként min tudjátok:kinek a pap,kinek a papné
Az én Windózzom szar, ez TÉNY
De akkor is értelmetlennek tartom ezt az egész Itunes,meg Zune mizériát.CSAK EGY ROHADT ZENÉT AKAROK FELRAKNI KÖNÖRGÖM!!!
-
cseremanus
tag
válasz
mukibuci #1074 üzenetére
Nekem nem
A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) go.microsoft.com helyen.
Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. -
Quasi_modo
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #1028 üzenetére
wifi/mobilnet kapcsolgatásra ez is elég jónak tűnik: ActiveNet Now!
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #988 üzenetére
neeem. azt néztem én is de nem értem mi. május 10-én vásárolt, hibátlan állapotban lévő (képek szerint, aztán majd elválik) fekete 710-es. Volt egy kis fizuemelés, aztán öcsémet gondoltam meglepem vele, és közben én meg alapszinten megismerkedem a platform-al
(microsim okoz egyedül nehézséget/bonyodalmat:S)
(simán lehet hogy egy 3 hónapos gold jár mellé összesen)
-
vicze
félisten
válasz
mukibuci #652 üzenetére
Meg nettó hülyeség is annyiban, hogy csak DX9c támogatás kellene a GPU-kba, minden másban megfelelnek a mostani HW-k is, meg secure boot se árt...
VOIP API-d azért nem lesz, mert ahhoz kéne az NT kernel, de azt a fentiek miatt nem lehet felrakni egyetlen régi készülékre se. -
Ricardo
titán
válasz
mukibuci #579 üzenetére
Akkor ez nem WP baromság, hanem Nokia? Miért jó ez nekik?
woland_y2k
1.Saját színek használata:
Miért nem keverhetem ki a saját, nekem tetsző színeket? értem ez alatt a csempék, és a háttér színét egyaránt. Ha nekem a fekete alapon mélybordó csempék tetszenek, vagy zöld hátteret akarok a sárga csempék alá akkor miért nem tehetem meg? Háttérkép ne legyen ok, belátom nem fér össze a metroval, de a saját színek miért nem férnek bele?2. Csengőhang:
Miért ez a 40mp-s korlát? Tudom hogy az ember addigra felveszi, de a lényeg számomra az lenne, ne kelljen már bitrátával játszanom, hogy egyáltalán a méret szabály miatt kijöjjön legalább a 40 mp, és ne kelljen már vagdosnom konvertálgatnom a hangot, csak azért hogy csengőhang lehessen.3.Csengés, rezgés egyszerre:
Ezek szerint a Nokiáknál van csak. Nem értem a lényegét, egy lehetőséggel több nem férne bele a beállításokba?4. Normális hívásinfó:
Nem tudom jelenleg ezzel mi a helyzet.A bővíthetőség lehetősége meglesz, a főképernyő aszimmetriája megoldva (pedig ezekre is milyen szép marketing lózung volt az ergonómiával, meg a rendszerstabilitással...stb), mert ezek szerint mégis megoldható.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Szerintem ezek egyike sem befolyásolná a rendszer gyorsaságát, és stabilitását. Még egyszer sem kaptam rendes választ hogy miért nem megoldhatóak ezek az "apróságok".
Igazából nem értem miért korlátozzák ezeket, mert nem tartana semeddig megoldani. -
pzstm
titán
válasz
mukibuci #407 üzenetére
nem csak az....eleve a driverek és a teljesen új kernel miatt van szükség erre. (pl Enterprise feature-eket és appokat megkaphatnák a régiek is, bár lehet titkosítás és secure boot Windows NT alapokon van megírva és emiatt nem lehet régin....programozásban nem vagyok otthon, de biztos hogy a natív kód közrejátszik.
lényeg a lényeg hogy kell egy surface pro nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest