Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
a sharp egyébként megoldotta androidra ugyanezt, ráadásul bődületesen jól
más kérdés, hogy európa kapni fog e belőle mondjuk egy év múlva... -
Integra
titán
na ez az, ha elég belső rom van. vagyis arra gyúrt az ms ezzel, hogy a gyártók költségét csökkentse. sd kártyákkal mi lesz? hányas class lesz az ajánlott hozzá, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint ha belső lenne? szerinted a gyártók valóban olcsóbban fognak dolgozni vagy lenyelik a kisebb ramból felszabaduló összeget? simán lenyelik, csodák nincsenek. a júzer meg még jó drágán vehet jó gyors sd kártyát majd.
ha nincsen zune, feltételezem, hogy hagyomnányos usb mass storage-ként kell lássa a tárhelyet. ami viszont mindenképpen pozitív lenne
mert akkor bárhol bármilyen gépre rá lehet dugni és adatot mozgatni, oda-vissza.
köszi, javítva, elírtam
-
Integra
titán
kb 1.5-2 éve mondtam, hogy az ms kivár és aztán bagóra felvásárolja a noikát. kaptam én hideget meleget azért mert azt mondtam, hogy hardver gyártó lesz egyben. már a wp7 legelején mondtam, hogy ez lesz. csak előtte becsempészték az elop-ot, kipucolja a céget, tiszít, levágja a vízfejet, aztán egy rendezett állapotban lecsap rá az ms.
tökéletesen látni, kiolvasható az egész stratégia amit csinálnak, mégpedig az os fejlesztésekből, ami a wp7-tel kezdődött. illetve, hogy a win8-at arm-ra is megírják, teljesen új kernellel. és persze csak le kellett lesni az apple-től az egészet és tovább fejleszteni. nem olyan nehéz ezt összerakni. -
Integra
titán
húúú, régi emlékeim szerint mikor anno erről sokat beszélgettünk, akkor azt mondták az okosok, hogy azért mert a rendszer zárt és nem lesz sd bővítés etc. meg ez így jó. hiába mondtuk, hogy blődli, de ez így jó és kész.
no lám, ezt is megértük, hogy az ms csak hallgat a userekre is. viszont nekem még most is kétesélyes az sd kártya megléte. ugyanis használhatják nagyon jól meg baromira rosszul.
ha ugyanis a céljuk az, hogy csökkentsék a telefongyártók költségét és majd a user vegyen magának akkora kártyát amekkorát akar és az ugyanúgy lesz használható mintha fixen lenne beépítve és ugyanúgy nem használható mass storage-ra, vagyis mint a jelenlegi 7.5-es telefonoknál, akkor az cumi, kapufa erősen.
de ha marad az internal storage is, mondjuk 8-16gb és ehhez még hozzácsaphatsz amit akarsz, és az működik klasszikus mass storage-ként, amiből a telefon maga is képes dolgozni, beolvasni, na akkor az nagy királyság lenne, mert belevinnének az android szabadságából egy jókora adagot.
bár megkockázatom, hogy erre nem lesz lehetőség, mert különben már írták volna, mint nagy újdonság -
-
Integra
titán
persze, igazgad van, engem nem nagyon érdekel, nem véletlenül váltottam vissza androidra, azóta sem bánom. még megnézem, hogy mit tud a 7.8, azt megvárom (vagy mégsem) de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy a 7.5-ben található hajmeresztő dolgokat kijavítanák benne. pedig szerintem is bitang jó a wp.
-
Integra
titán
válasz
Oliverda #595 üzenetére
nem gondoltam, hogy felmegy minden gond nélkül, sőt, ha fel is mehetett volna, egyes részei egész biztosan nem működtek volna vagy tiltva lettek volna, mint pl nfc etc.. ami a hardver hiányból fakad. nem véletlenül írtam, hogy tudatosan bevállaltam, mert olcsó történet volt alapvetően.
de az alap funkciókat, felépítést bőven hozta volna.
mondom, nem velem túrtak ki, hanem azokkal akik kurva drágán megvették a csúcs nokiákat.. én is ideg lennék a helyükben. -
Integra
titán
válasz
mrlujoak #584 üzenetére
valahol én is ezt gondolom..
megtartottam az optimus7-et, hogy ha kijön a wp8, akkor azon tanulgassam, próbálgassam, lássam, hogy miket javítottak ki benne, mennyire lett jól használható, hogy ha úgy hozza, akkor beleverjek 150ezret egy csúcshardveresbe.
most viszont egészen biztosan nem fogk wp8-at venni és eladom az optimust is, mert nem látom értelmét lutrizni.
és akkor még nem is velem csesztek igazán ki, mert én sem vagyonokért vettem az lg-t, tudatosan bevállaltam ezt a kis bukót, de akik megvették súlyos pénzekért a lumia-t, azok most nagyot fognak szitkozódni..
totális kibaszás velük. -
Integra
titán
a pénz az pénz...
van egy eladó karcmentes optimus7-em, vadonatúj gyári akksival, meg a régivel .. valaki?!NGA: köszi a kijavítást, pocsékül fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged