Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Plazmacucci #946 üzenetére
Rendes hívásinfó? Azért nem árt tudni mennyi az annyi. Zune megkerülhetetlensége?
Ezeket nem tudom mennyire javítja a WP8
-
Ricardo
titán
válasz
Oppenheimer #920 üzenetére
Én is őszről tudok, de ezt találtam [link]
"Ősi György elmondta még, a közmédia az 2012-es londoni nyári olimpiára is készül hasonló szolgáltatással, és az alkalmazás akkor már nem csak iOS és Android alapú rendszereken, hanem Windows 8-cal is működni fog."
Ok hogy nem WP8, de mobil alkalmazásként annak lenne értelme. Ez azt sugallja, hpgy talán előbb meglesz.
-
Ricardo
titán
válasz
Oppenheimer #917 üzenetére
Van már hivatalos info arról hogy mikor jön a WP8? Találtam egy érdekes hírt, és kíváncsi vagyok.
-
Ricardo
titán
Mikor is jön a WP8?
margithid:
"de microsoft ezt nem fogja meglépni. Neki az a jó ha minél több gyártó álltal minél jobban elterjed a wp."
A saját mobil nem zárja ki a többi gyártót. ott a Google. Megvette a Motorolát, de ettől még nem csak Motorola készülékeken van droid.
-
Ricardo
titán
"Ősszel, mikor minden wp 7.5 telefon megkapja a frissítést, le is törlik mind a 100e appot, telefonálni sem lehet majd vele, vége. Ennyi volt. Nem is engednek senkinek programot fejleszteni, és a feltelepítettek sem fognak futni"
Symbianos telefonok eladásai is visszaestek, pedig azok sem lettek rosszabbak, mindösszek kihátráltak mögüle. Itt sem lesz másként.
-
Ricardo
titán
Nem csak az SD kártya lesz ebből a szempontból kérdéses.
"A harmadik hardverbeli újdonság a bővíthető tárhely megjelenése, immár fel lehet turbózni a memória kapacitását egy microSD-kártya használatával. Ez jótékony hatással lesz az árra is, a gyártóknak ugyanis nem muszáj 8 vagy 16 GB kapacitású memóriákat pakolni a mobilokba."
Ez szép és jó, jöhetnek az olcsó WP8 mobilok, de
Ha kell a két mag, akkor máris meglőve a jóárasítás
-
Ricardo
titán
válasz
mukibuci #579 üzenetére
Akkor ez nem WP baromság, hanem Nokia? Miért jó ez nekik?
woland_y2k
1.Saját színek használata:
Miért nem keverhetem ki a saját, nekem tetsző színeket? értem ez alatt a csempék, és a háttér színét egyaránt. Ha nekem a fekete alapon mélybordó csempék tetszenek, vagy zöld hátteret akarok a sárga csempék alá akkor miért nem tehetem meg? Háttérkép ne legyen ok, belátom nem fér össze a metroval, de a saját színek miért nem férnek bele?2. Csengőhang:
Miért ez a 40mp-s korlát? Tudom hogy az ember addigra felveszi, de a lényeg számomra az lenne, ne kelljen már bitrátával játszanom, hogy egyáltalán a méret szabály miatt kijöjjön legalább a 40 mp, és ne kelljen már vagdosnom konvertálgatnom a hangot, csak azért hogy csengőhang lehessen.3.Csengés, rezgés egyszerre:
Ezek szerint a Nokiáknál van csak. Nem értem a lényegét, egy lehetőséggel több nem férne bele a beállításokba?4. Normális hívásinfó:
Nem tudom jelenleg ezzel mi a helyzet.A bővíthetőség lehetősége meglesz, a főképernyő aszimmetriája megoldva (pedig ezekre is milyen szép marketing lózung volt az ergonómiával, meg a rendszerstabilitással...stb), mert ezek szerint mégis megoldható.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Szerintem ezek egyike sem befolyásolná a rendszer gyorsaságát, és stabilitását. Még egyszer sem kaptam rendes választ hogy miért nem megoldhatóak ezek az "apróságok".
Igazából nem értem miért korlátozzák ezeket, mert nem tartana semeddig megoldani. -
Ricardo
titán
Látom azért szépen burkoltan átmegy droid fikába a topic
Kellett már ez a WP-nek. Látszott hogy a WP7 ből nem lehet sokat kihozni a korlátai miatt.
Csak azokat sajnálom akik megvették az idei "csúcs" WP-s telefonokat. Lehet őket naívnak, tudatlannak...stb nevezni, de velük szemben akkor is (cenzúrázva). -
Ricardo
titán
válasz
Psychonaut #270 üzenetére
-
-
Ricardo
titán
Végre valami. határozottan tetszenek a behozott újítások.
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok mit mutatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Quadro FX 570 eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest