- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseremanus
tag
WP 7.5 a teló,a gép pedig XP SP3.
Huhh meg nem mondom most,csak a Gugliba beírtam,hogy Zune letöltés,és kidobta azt az oldaltEzt írja ki:
System updates required!
Zune software installation can't continue until you've installed one or more required updates
Windows Update must be updated to run this program.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=101231Egy is elég lesz!
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Dunbar
senior tag
Lumia 800, 900 túlárazott volt. Ha a 900 a 800 árán nyitott volna, akkor mondom azt, hogy elmegy az ára. A 610 szvsz felesleges volt, inkább 710-et kellett volna olyan házba rakni. Alapból az, hogy Windows Phone visszarettenti az emberek nagyrészét, mert höhö, winfos telefon nem kell nekem, csak befagy meg kékhalálozik.
-
Polllen
félisten
most hogy mondod... fel se tűnt eddig...
OliverdaMindig előkerül az ios... Ott még appstore se volt, amikor robbantottak vele...
És igazából szerintem az app-khoz kell a felhasználóbázis. Csak úgy senki se fog sok app-t fejleszteni zéró piaci részesedésre... Együtt kell a kettőnek növekednie.
-
Integra
titán
na ez az, ha elég belső rom van. vagyis arra gyúrt az ms ezzel, hogy a gyártók költségét csökkentse. sd kártyákkal mi lesz? hányas class lesz az ajánlott hozzá, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint ha belső lenne? szerinted a gyártók valóban olcsóbban fognak dolgozni vagy lenyelik a kisebb ramból felszabaduló összeget? simán lenyelik, csodák nincsenek. a júzer meg még jó drágán vehet jó gyors sd kártyát majd.
ha nincsen zune, feltételezem, hogy hagyomnányos usb mass storage-ként kell lássa a tárhelyet. ami viszont mindenképpen pozitív lenne
mert akkor bárhol bármilyen gépre rá lehet dugni és adatot mozgatni, oda-vissza.
köszi, javítva, elírtam
-
istnag
addikt
"es elmeletileg meg appokat is lehet majd oda telepiteni"
Ezt nem kellene SZVSZ, ezzel felborítanák a sokat hallott,olvasott zökkenőmentességet,smoothságot,hogy divatos szóval éljek,erre célra meg kell(ene),hagyni a belső tárolót,sokkal gyorsabb,biztonságosabb,nem megy tönkre stb,stb. Mindenestre az jó,ha kezeli zenéknek,térképeknek,képeknek stb,stb
-
Integra
titán
húúú, régi emlékeim szerint mikor anno erről sokat beszélgettünk, akkor azt mondták az okosok, hogy azért mert a rendszer zárt és nem lesz sd bővítés etc. meg ez így jó. hiába mondtuk, hogy blődli, de ez így jó és kész.
no lám, ezt is megértük, hogy az ms csak hallgat a userekre is. viszont nekem még most is kétesélyes az sd kártya megléte. ugyanis használhatják nagyon jól meg baromira rosszul.
ha ugyanis a céljuk az, hogy csökkentsék a telefongyártók költségét és majd a user vegyen magának akkora kártyát amekkorát akar és az ugyanúgy lesz használható mintha fixen lenne beépítve és ugyanúgy nem használható mass storage-ra, vagyis mint a jelenlegi 7.5-es telefonoknál, akkor az cumi, kapufa erősen.
de ha marad az internal storage is, mondjuk 8-16gb és ehhez még hozzácsaphatsz amit akarsz, és az működik klasszikus mass storage-ként, amiből a telefon maga is képes dolgozni, beolvasni, na akkor az nagy királyság lenne, mert belevinnének az android szabadságából egy jókora adagot.
bár megkockázatom, hogy erre nem lesz lehetőség, mert különben már írták volna, mint nagy újdonság -
mrlujoak
veterán
Tény, hogy jó ómen a felkészült tartalomszolgáltatás, csak legyen mire szolgáltatni!
Hiába van ott sok száz - sok ezer program, ha relatíve kevesen vásárolnak hardvert, hogy arra letölthessék.Eddig is nagyon nehezen indult (sőt!) a WP szekere a világpiaci részesedést illetően, akkor most?
-
vicze
félisten
Hát hogy ezt ők hogy értelmezik, és hogyan a user, abben nem vagyok biztos, akkor visszaszívom és maradjunk annyiban, hogy szkeptikus vagyok. Illetve, hogy szerintem "Windows Phone 7.5 handset" a mangóval kiadottakat jelöli.
pzstm: Windows RT-ben hol láttál desktopot? Ha nem futnak rajta a win32 programok, akkor minek? (Még 1éve mikor demózták az első tesztváltozatokat, akkor még volt, de azóta...)
-
a.sebi
őstag
nem a live wallpaperre izgulok...hanem úgy anblokk a widgetes rendszer nekem nagyon bejön....vagy a témák cserélgetése is jó dolog...teljesen új telefon varázsolhato a droidból pár perc alatt...gondolod a tácsvízt használom a noteon.hehehe...
Ha valakinek tetszik is a csempe dizájn...akkor is megunhatja....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MotoGP & WSBK
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest