Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
#39560925 #952 üzenetére
Semmi becsmérlőt nem mondtam a rendszerre, csak elmondom a hiányosságait/korlátozásait = troll vagyok.
WTF Android? Hol és mikor mondtam, hogy jobb az android sose mondanám, mert értelmetlen, mivel ez szubjektív. Annyit mondtam, hogy az a legkevésbé korlátozott.
A WP7-et a elődjével és utódjával hasonlítottam össze, amikben olyan funkciók, amik szerinted a WP7-ben úgy jók ahogy vannak és így tökéletes. A kérdésem továbbra is az, hogy WP8 tudja azokat,a miket a WP7 nem, akkor most az visszalépés?
"Egy handheld eszközben valós multitasking az egyik legnagyobb hülyeség amit el lehet követni" = a WP8 hülyeség?
Pontosan ugyan olyan multitasking lesz WP8-ban mint droidban hála az NT kernelnek, ugyan az mint most Windowson.@Blyan: Akkor elnézést a feltételezésért.
Majd a 8-asra váltás azért elég nagy ugrás lesz, neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest