- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
karakpecze21 #1150 üzenetére
Az viszont mar egyeni szoc problema ha valaki nem nez utana, nem erdeklodik utana annak amit vasarol...
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1146 üzenetére
Free ringtones a progrma neve
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1144 üzenetére
ezt épp akaram is kérdezni, mert tegnap 2-3 kattintással állítottam be Dj Antoine - Ma cheri csengőhangot egy Lumia710-en
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1135 üzenetére
Innen sem tudod leszedni? (frissítnei kell kapásból)
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1133 üzenetére
vírusirtód van? MSE felmegy?
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1129 üzenetére
akkor valahool máshol van eldugva. Nem ebben lesz. Azt hittem pedig, de akkor máshogy tiltotta le.
Gyaluld az egészet, térj át Win7-re és meglásd mindenki boldogabb lesz
MSE van fent esetleg? Ráengedné egy full scan-t(bár lehet fel sem menne az agyoncrackelt Windows-ra)
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1126 üzenetére
Pontosan leirtam.hol talalod XP eseteben
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1122 üzenetére
keresd ki azt a hosts fájlt amit írtam, nyisd meg jegyzettömbbel vagy wordpaddal mondjuk és dobj egy screenshotot róla mik vannak benne
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1115 üzenetére
nem sértegetni akarlak de mennyire vágod a Windows lelkét? hosts fájlt meg kellene nézni, nincs-e benne *.microsoft.com 192.168.1.1 vagy ilyesmi.
(%SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts)
itt van a hosts fileszerk.: egy kalap fos ez??? ne viccelj már. Ezen régen hasítana a Win7
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1111 üzenetére
Pl egy Nokiát ha (nem háttértárként) rádugsz a gépre,akkor egyből települ az OVI SUITE.
tegnap rádugtam a 710-es Nokiát a Win7-re, feldobta a linket hogy töltsem le a Zune-t, mert az nekem jó. Odavitt egyből a letöltéses oldalra. Ott elolvastam, hogy up-to-date, eredeti Windows-t használjak és akkor nekem jó lesz. Felraktam és bumm. Minden klappol
A letölteni sem tudtad meg nem is tudom hogy miért...elég komoly bajok vannak azzal a masinával/rendszerrel
INNEN háromféle oprendszerre is le tudtam tölteni 4 féle böngészőből...a hiba tuti nálam van
(mondjuk eredeti mindegyik Windows)
Itt azért egyre inkább kezd jelentősége lenne az Eredeti windows, Valódi előny jelmondatnak
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1107 üzenetére
fut alatta is, de 2012 derekán, mikor a kanyarban van a Windows8 is, akkor ne legyen muszáj már egy több mint tíz éves rendszerrel szenvedni.....
-
pzstm
titán
válasz
cseremanus #1103 üzenetére
A 6.5 tudott háttértárként működni,a 7 meg nem...
és erről frankón nem tájékozódtál vásárlás előtt?
-
pzstm
titán
Apps cannot be installed to microSD cards on WP8
This refers to installing apps from the card to the phone, and not to the card directly.
-
pzstm
titán
WP8-as IE10-ben apropó lesz flash?
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #1028 üzenetére
wifi/mobilnet kapcsolgatásra ez is elég jónak tűnik: ActiveNet Now!
-
pzstm
titán
-
-
pzstm
titán
válasz
mukibuci #988 üzenetére
neeem. azt néztem én is de nem értem mi. május 10-én vásárolt, hibátlan állapotban lévő (képek szerint, aztán majd elválik) fekete 710-es. Volt egy kis fizuemelés, aztán öcsémet gondoltam meglepem vele, és közben én meg alapszinten megismerkedem a platform-al
(microsim okoz egyedül nehézséget/bonyodalmat:S)
(simán lehet hogy egy 3 hónapos gold jár mellé összesen)
-
pzstm
titán
ha minden jól megy szerdán beszerzek egy 710-es Lumia-t
Nagyon jó árban tudok hozzájutni, és kicsit ismerkedek a platformmal. S2-vel tökéletesen elégedett vagyok, nem cserélem le, öcsémnek viszont nagyon jó ajándék lesz szerintem. (facebook, email, netezés - neki erre bőven elég lenne egy okosteló, és még nincs neki).
pár napig majd nyomkodom én, utána megkapja öcsém(csak microSIMet kell szerezni neki) -
pzstm
titán
7.5 refresh-ről tudok én is csak, június 27-el egészen pontosan.
Nokia-tól mást csak ennyit láttam eddig: [link]
(szerintem ezt a 710/800/900-as szériának is meg kellene kapnia, hisz hardveresen szinte ugyanott vannak)
the Start screen will come to all Lumia devices incl 610, 710 and 800. Other elements aren't being disclosed at this time
we're bringing as many WP8 features as we can to current Lumia owners, that don't rely on the new hardware (NFC, etc).
-
pzstm
titán
Nokia USA@NokiaUS
We will bring the elements of WP8 to Lumia 900 that aren't tied to the new hardware.
Ez így azért már elég érdekes
Ha más Mango készülékekre is a feature-ök jelentős része megérkezik az igen örömteli. Viszont akkor az Ms ezt mi a tökömért nem volt hajlandó kommunikálni???
-
pzstm
titán
A tegnapi Gizmodo cikk után itt egy újabb:
Editorial: Thanks Microsoft, for no WP8 upgrade pathÉrdemes lehet lassan tényleg kicsit gondolkodni a dolgokon
-
pzstm
titán
én pl így vélekednék/így csinálnám MS helyében, és szerintem akkor egy szót sem szólnának a 7.8-asok sem:
"Nem, nem lesz Windows Phone 8 a mostani készülékeden. De lesz rajta 7.8, ami mindent magával hoz amihez nem kell az új kernel. Mit is jelent ez?
◾megkapod az új UI-t
◾ígérték, hogy lesz Skype normálisan, azaz akkor a VOIP multitaskingot is megkapod
◾ezen az alapon továbbindulva, ha a VOIP megoldható, akkor szerintem a GPS is, így a háttérbeli navigációt is megkapod
◾megkapod a sok új API-t, amihez szintén nem kell új kernel – ezekről még nem sokat tudunk, de lesznek – lásd WPDevFeedback oldal “under consideration”-nal jelölt része (kivéve natív kód, ehhez szerintem kell az új kernel)
◾megkapod az új térképet és a Nokiás turn-by-turn navigációt
◾valószínűleg megkapod az új TellMe funkciókat, hiszen ez is csak API kérdése
◾valószínűleg megkapod az IE10-et, bizonyos korlátozások mellett (SmartScreen filter, nem lesz akkora gyorsulás mint az új készülékeken)
◾valószínűleg megkapod a Wallet-et, az NFC rész nélkül – ezzel megkapod az appon belüli vásárlást is
◾ha Nokiás vagy megkapod az adatforgalomszámlálót"Ha z mind megvvalósulna, vagy csak akár egy jelentős része, akkor mindenki megnyugodna szerintem
-
pzstm
titán
Windows Phone 8 HTC hardware specs reportedly leaked
Simán igaz lehet mind. 1, 2 és 4 magos masinák is ha lesznek induláskor már, akkor elég széles skálán fog mozogni az ár szerintem
-
pzstm
titán
tényleg mindenkinek ajánlom elolvasni EZT a cikket. Hátha nem lesz itt ekkora sírás akkor.
-
pzstm
titán
1st gen masinák nem kapnak állítólag 7.8-at...
-
pzstm
titán
amúgy kicsit gondoljunk bele. Akik nem ennyire IT guruk mint itt páran, vagy nem ennyire szakmabeliek, azok a specifikációkat szinte sosem nézik. Mire is használják most a WP telefonjukat? Email, Facebook, twitter, linkedin, sms, hívás, böngészés néha játék....
Ezek közül melyik nem lesz elérhető számukra WP 7.8-al? mire meg lejára 2éves hűségük mondjuk akkor cserélik és akkor már WP8-ra. Problem solved
-
pzstm
titán
válasz
#16820480 #527 üzenetére
az RT verzióban már nincs desktop
Ezt ki adta be Neked? (Csak mert baromság azért kérdezem)még marad egy darabig
még jó ideig fog maradni. (Ha belegondolunk hogy már Vista esetében is azt mondták, hogy ez az utolsó, ami X86-ban is kijön, ezután csak x64 kliens oldalon is.....a metro nem igazán tudja így kiváltani a régi asztalt.
Halkan megsúgom, hogy ezt ők is tudják, és nem is ez a célja a METRO-nak. Start menüt vált ki. (abba meg ne menjünk bele, hogy a METRO egy designnyelv, nem csak a csempék sokasága de ez már lehet szőrszálhasogatás, csak nekem bántja a szememet....)a többit meg látom már leírták itt előttem is, azokat kiveszem
illetve pontosítva, JELENLEG még nem tudja kiváltani. De ez a diskurzus már inkább Win8 topikba való
-
pzstm
titán
aztán majd jön a sírás, hogy miért nem javítja ezt vagy azt a bugot a fejlesztő, vagy miért nem jön újabb frissítés vagy mirt nem lesz kompatibilis az új rendszerrel...(droidnál az a baj, hogy a root-ot is sokan a warezzal azonosítják de ez nem idevágó dolog)
viszont kíváncsian várom az úriember válaszát a túl sok vagy túl kevés kérdésemre -
pzstm
titán
ezt már idén februárban mondtam, mikor jött be hozzánk emlékeim szerint lumia800 (vagy még csak megjelent) hogy egy bő fél évet én még tuti várnék vele....
Amúgy ez a bejelentés lehet most leviszi egy "kicsit" a használt WP mobilok árát is akár, vagy nemistudom.
Aztán másodlagos telefonnak lehet veszek egy Omnia7-et, végülis ugyanúgy megkapja a WP7.8-at mint a Lumia900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged