- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
cseremanus #1142 üzenetére
Na, ezután kezdődhet az anyázás a Zune miatt!
-
catroot
veterán
Launcher-témára sokan arra ugranak szvsz, amikor kijelenti valaki, hogy az androidos launcher ugyanúgy visszaadja az egész metro-t és mondja ezt úgy, hogy csak androidon használja.
(egyébként használtam launcher7-et droidon)
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #759 üzenetére
Linkeltem egy Verge cikket, abban az MS emberke úgy fogalmazott, hogy némely/legtöbb Mangós telefon fogja megkapni a 7.8-at. Az én logikám szerint ez lehet, hogy a 2. generációra vonatkozik.
Viszont így akkor még jobban lemegy az 1. genes készülékek ára, ha megmaradnak 7.5-n.
-
-
catroot
veterán
Nokia: we're doing 'more than enough' for Lumia 900 users, despite the lack of WP8 upgrade
Mondjuk ez a mondat nem tetszik:
"Existing Lumia Windows Phone devices, and some other handsets, will be offered a Windows Phone 7.8 update that includes a new Start Screen interface."
-
catroot
veterán
válasz
Tigerclaw #677 üzenetére
Más oldalakon bírom az olyan majmokat (bocs, de mást nem tudok rájuk mondani), akik eladják a mostani mobiljukat, amit lecserélnek egy iphone-ra, plusz a pc helyett is lesz egy mac, mert most mennyire ki b.szott velük az MS.
Dühítő a dolog bizonyos szempotnból, de azért a ló másik oldalára sem kellene átesni.
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
Persze, mert ők azt látják, hogy most vettek egy drága mobilt és másodhegedűsek lettek frissítés terén.
Tényleg el lett egyébként így cseszve a dolog, hogy kvázi a megjelenéssel kb. fél évvel adnak ki egy "zászlóshajót" a Nokiáék, amire nem jön wp8.
Na meg bezzeg az alma téma.
-
catroot
veterán
Szóval a 3gs se fog sok mindent megkapni, sőt a sima 4 sem.
-
catroot
veterán
Engem sem hoz lázba, addig használom az Omniát. Mire eladnám az Omniát és megvenném a 4S-t valahol az is elavult lesz és kijön az új WP8-as modell.
De akik most vették az első Lumiákat jó pénzért, azokat azért megértem, hogy elkeseredettek.
Mert ők azt látják, hogy van egy nagy update és lehet elfelejteni a telefont. De azért kernelt nem váltogatnak olyan sűrűn (ez pedig egy szükséges 'rossz').
-
catroot
veterán
Ha a 8-ra gondolsz, akkor ok.
Más esetben mehetsz a buldózerért.
@(#236) keyol
Jön rá pár app a jövőhéttől, aztán év vége körül a 7.8 és viszlát. Én a helyedben nem vennék már, megvárnám a 8-at.
@(#241) kcsa
Van C-s jogsim, szal ha szerzel valami nagy dögöt, akkor uccu neki!
-
catroot
veterán
válasz
marlboromen #207 üzenetére
Nem.
-
catroot
veterán
Azért remélem valami konkrétumot mondanak majd, hogy mikor várható majd a wp8.
(én a "kb. év vége felé" megállapításra számítok)
-
catroot
veterán
válasz
csokoládé13 #146 üzenetére
Akkor az lett, amire számítottam. Csak kérdés az update mikor jön.
-
catroot
veterán
Változott az UI, csempék mérete!
ó, ez tetszik!
-
catroot
veterán
Na, ahogy nekem lejött, end-user szempontból nem lesz most annyira érdekes, magáról a platformról lesz szó.
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
...vagy kirúgják maguk alól a sámlit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest