- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
üzenetére
Aha, én nem fogom fel.

Csak megkérdeztem, hogy ha az új tudja azt, amit a régi nem, és a régiben az úgy jó ahogy van, akkor a WP8 most végül is szar szerinted és visszalépés?
Persze a válaszhoz be kéne lásd, hogy nincs igazad, ami már pradoxon lenne ugyebár. Talán Apple user szindrómának lehetne hívni ezt. (Ezt természetesen csak a handras szintűekre értem, mielőtt megsértenék bárkit.)
Én elfogadom és elhiszem, hogy amit és ahogyan szeretnél használni egy telefont, arra a WP7 számodra a legtökéletesebb, de ettől nem lesz a legjobb OS, csak számodra.@Blyan: Ha korlátozás lenne, akkor fel lehetne oldani, de alapból hiányzik a rendszerből, így én ezt visszafelé lépésnek tekintem, de nyilván nézőpont kérdése. Ha így jobban tetszik, jelenleg a WP7 a legkorlátoltabb okosteló OS. Te is pont a túl sok korlátozás/hiány miatt használsz iOS-t, ha nem tévedek.

@catroot: Mi az ami S40-en(Asha sorozat) nem megy és WP7-en igen? (másik irányból tudok pár dolgot mondani.) Nyitott vagyok minden értelmes válaszra, csak hát eddig nem túl sokat kaptam, csak beszólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest