- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én nem látom azt, hogy kihátrált a Nokia a wp7 mögül. Én azt látom, hogy az MS kihozott egy új mobil oprendszert, amit ősszel kíván bevezetni. Valamint azt, hogy a Wp7 rendszerre ősszel fog érkezni egy verziószámot is érintő frissítés, aminek a ficsöreiről semmit nem tudunk. Mégis ki és hogy hátrált ki?
tuskooo: "amire a jövőben nem fog kijönni app, sőt, valószínűleg idővel frissítések se a már meglévő appokhoz. "
Vajh mi éri meg jobban? Eddig eladtak mondjuk 4-5 millió wp7 telot. Erre írni egy programot, vagy egy olyan wp8-ra, ami még meg sem jelent? Szerinted mennyio wp8 telo fog elfogyni 2012-ben? Ha 1 millió elfogy, már az ms földhözvágja a seggét. Arra éri meg fejleszteni, aminél van közönség. És a wp7-nél van. -
vicze
félisten
Ezt hogy érted? Nincs eszköz bejelentve, nincs specifikáció. S3 + Adreon 220 kell, hogy működjön egyáltalán, S4-ből nincs 1magos jelenleg szóval. Majd a bejelentésekkor kiderül, hogy lesz-e 1magos, a lehetőség megvan. Amúgy is CA-15-re váltáskor "visszaskálázódnak" 2magra a gyártók.
-
shteer
titán
szépen lassan felbukkant 1-1 droid troll
én nem bánom hogy 4 hónapja megvettem a 800-at. le kellett cserélnem a régit. mi mást vettem volna? vagy lumia vagy i4s
kibszás persze... de nem érzem, hogy most azonnal el kéne adnom és fél évig nélkülöznöm. ha indokolt lesz a csere, megoldom - van bő fél évem rá, addig is használom -
Psychonaut
veterán
Ez tenyleg nonszensz, legalabb a csucsmodellek megkaphatnak a WP8-at. Oke, hogy most jo ideig nem lesz kernelcsere, de ezt a userek elenyeszo resze tudja, es meg kevesebbet erdekel. Mert akarmi is az ok, felhasznaloi szemmel csak annyit jelent, hogy nem kap frissitest az ujonnan vett nem olcso telefonja - es ezt fogja tovabbadni mindenkinek.
Nem valami okos uzletpolitika innen nezve (foleg, hogy nem is eleg elterjedt a rendszer ahhoz, hogy elveszithessenek felhasznalokat), de a Microsoftnal nalam joval kvalifikaltabb szakemberek dolgoznak, biztos ki lett ez szamolva...
SZERK: typo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged