Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vicze félisten válasz  zsírsámán

üzenetére zsírsámán

üzenetéreGrat a következtetéshez, tehát ha egy telefonos OS-t kritizálok, akkor az azt használó embereket bántom? 
 Veled ellentétben, nem az okostelefonjuk alapján ítélem meg az embereket.
 Engem szakmai tények érdekelnek és nem az érzelmek.Elmézést a többiektől a sok OFF-ért.  Majd egy mod törli, ha úgy gondolja, hogy túlzásba vittem. Majd egy mod törli, ha úgy gondolja, hogy túlzásba vittem.@Sofian: Az NFC fájlküldés érdekes egy állat, mivel semmi más nem csinál, mint automatikusan egy peer to peer-t hoz létre a két teló között Wi-Fi direct-tel, illetve ha másik teló nem tudja akkor BT 4.0 is lehetőség (ha jól emlékszek). Egyébiránt jobb és sokkal gyorsabb megoldás mint a BT, nem kell szenvedni a konfigozással, meg állítgatással. Csak hát visszafelé nem kompatibilis semmivel az ég világon. 
- 

Polllen félisten válasz  zsírsámán

üzenetére zsírsámán

üzenetéreFelesleges ez a nebáncsvirághozzáállás. A wp7 a legbutább a jelenlegi okostelefon OS-k közül. Valakinek ez is elég, valakinek meg az android tudása is kevés. 
 Ez nem minősíti a felhasználót, inkább csak egy tény. (hiába sokan magukra veszik tévesen, ha az egyik kedvenc eszközüket kritizálják)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd egy mod törli, ha úgy gondolja, hogy túlzásba vittem.
 Majd egy mod törli, ha úgy gondolja, hogy túlzásba vittem.