Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vicze félisten válasz  pushalias

üzenetére pushalias

üzenetéreKb. 4-esig nem tartottam annak, most már egyre inkább. (Akkor brutálisat bővült az API, azóta gyakorlatilag nem változott, csak cseppenként 1-1 korlátozást feloldanak.) De attól még nem fogja az SW a HW-t teljesen kihasználni és minden lehetőségét. Amíg fel kell törni valamit, hogy teljesen használható legyen addig az nem okos telefon, hanem lebutított, ez igaz az Andoidra is, amit egyes szolgáltatók/gyártók szarrá butítanak. iOS-s JB-vel már azért nevezhetem okostelónak, de WP7-et még mindig nem lehet annyira unlockolni, hogy okostelefon legyen, bár egyre közelebb vannak. 
 Szerinted az egy okostelefon, ami a végletekig le van korlátozva, téged korlátoz? Akkor a 8-as minek lépett ekkorát, ha WP7 úgy jó van ahogy van?Oppenheimer: Csak ezt ne könyörgök... Akkor minek a halálba lettek a WP8-ban ezek a funkciók? Ja igen erre már nincs válasz... Értem én hogy minden szar és minek, amit a te rendszered nem tud és a másik meg igen, de most komolyan ezek az "érvek"? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)