- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Depression #19 üzenetére
"Persze majd akkor védd meg a wp-t, ha majd azon is minden akadni fog, mert tele a piac gagyi wp-s telefonokkal."
nem veletlenul talaltak ki a tangot. szerintem az ms tudja nagyon jol, hogy mit csinal es varjuk meg az elso tangos modellek tesztjet.
-
Depression
veterán
-
TomDenem
csendes tag
válasz
Depression #17 üzenetére
mennyi szakmaiság volt a tiédben, ha már ezzel próbálsz visszavágni?
ha te nem vagy képes ésszel felérni, hogy mi a lényege egy teljesen alsókategóriás telefoncsalád kiadásában és értékesítésében ami viszont minőségi felhasználói élményt képes nyújtani a kategória vásárlóinak (nem úgy, mint az alsókategóriás androidos mocskok amik még egy híváslistát sem nyitnak meg laggolás nélkül) akkor jó lenne, ha 10-ig elszámolnál mielőtt
szánalmasságrólsiralmasságról beszélszkiemeled a memóriát állati intelligensen, de ahhoz persze nincsen elég agyad hogy felfogd: ez csak egy eleme a költségcsökkentésnek ami azt eredményezi, hogy alacsony áron lehet értékesíteni az eszközt
-
day2day
tag
Mint Lumia 800 felhasználó emberke december óta, csak azt javasolnám, hogy a modellválasztásnál a kinézet mellett az akkut nézegesd majd nagyon.
A Mango egy fantasztikusan jól megírt telefon OS, de az akkutöltés még okostelefonként nézve a dolgot is siralmas.
Üzleti felhasználásnál (Exchange Sync, konferenciahívások mobilról etc.) jó, ha 8-16 órát elketyeg az akku, függően elsősorban a telefonálások mennyiségétől.
Ez igaz még a Nokiára is, akik pedig anno híresen erős akkukat pakoltak a készülékekbe. -
TomDenem
csendes tag
válasz
Depression #13 üzenetére
te nem depressziós vagy, hanem hülye
-
Depression
veterán
Siralmas, hogy akkor akarnak lejjebb lépni, mikor már filléres tétel ez a memória mennyiség.
-
rainmen
aktív tag
Jelen állás szerint ha egyszer okostelefonra váltok, az WP-s lesz.
-
Fkris
őstag
Nekem CIBEzz-es Master-em van, és simán eszi
iTunes is szerette, PayPal is elfogyasztja...
-
adrianv
tag
Kézben látva nem ronda ez a lumia 610. Közönséges a kinézete, de nem ronda.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Mr. Double B #4 üzenetére
Ez egy baromság. OTP-s kártyám van, tökéletesen müködik. 710 forint meg igazából nem tétel.
-
Lumia 800 at vettem sógornőmnek... tényleg nincs rá ingyenes angri birds ? én nem láttam
Hát kár... azt hittem jobb már a market ,de eléggé gyér sajna
-
FRENK1988
veterán
na ez kell a terjedéshez
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immáron a 256 MB operatív tárral szerelt modelleket is támogatja a Microsoft legújabb fejlesztőkészlete.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Automata kávégépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hobby rádiós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest