- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Depression #19 üzenetére
"Persze majd akkor védd meg a wp-t, ha majd azon is minden akadni fog, mert tele a piac gagyi wp-s telefonokkal."
nem veletlenul talaltak ki a tangot. szerintem az ms tudja nagyon jol, hogy mit csinal es varjuk meg az elso tangos modellek tesztjet.
-
Depression
veterán
-
TomDenem
csendes tag
válasz
Depression #17 üzenetére
mennyi szakmaiság volt a tiédben, ha már ezzel próbálsz visszavágni?
ha te nem vagy képes ésszel felérni, hogy mi a lényege egy teljesen alsókategóriás telefoncsalád kiadásában és értékesítésében ami viszont minőségi felhasználói élményt képes nyújtani a kategória vásárlóinak (nem úgy, mint az alsókategóriás androidos mocskok amik még egy híváslistát sem nyitnak meg laggolás nélkül) akkor jó lenne, ha 10-ig elszámolnál mielőtt
szánalmasságrólsiralmasságról beszélszkiemeled a memóriát állati intelligensen, de ahhoz persze nincsen elég agyad hogy felfogd: ez csak egy eleme a költségcsökkentésnek ami azt eredményezi, hogy alacsony áron lehet értékesíteni az eszközt
-
day2day
tag
Mint Lumia 800 felhasználó emberke december óta, csak azt javasolnám, hogy a modellválasztásnál a kinézet mellett az akkut nézegesd majd nagyon.
A Mango egy fantasztikusan jól megírt telefon OS, de az akkutöltés még okostelefonként nézve a dolgot is siralmas.
Üzleti felhasználásnál (Exchange Sync, konferenciahívások mobilról etc.) jó, ha 8-16 órát elketyeg az akku, függően elsősorban a telefonálások mennyiségétől.
Ez igaz még a Nokiára is, akik pedig anno híresen erős akkukat pakoltak a készülékekbe. -
TomDenem
csendes tag
válasz
Depression #13 üzenetére
te nem depressziós vagy, hanem hülye
-
Depression
veterán
Siralmas, hogy akkor akarnak lejjebb lépni, mikor már filléres tétel ez a memória mennyiség.
-
rainmen
aktív tag
Jelen állás szerint ha egyszer okostelefonra váltok, az WP-s lesz.
-
Fkris
őstag
Nekem CIBEzz-es Master-em van, és simán eszi
iTunes is szerette, PayPal is elfogyasztja...
-
adrianv
tag
Kézben látva nem ronda ez a lumia 610. Közönséges a kinézete, de nem ronda.
-
Maateeo
aktív tag
válasz
Mr. Double B #4 üzenetére
Ez egy baromság. OTP-s kártyám van, tökéletesen müködik. 710 forint meg igazából nem tétel.
-
Lumia 800 at vettem sógornőmnek... tényleg nincs rá ingyenes angri birds ? én nem láttam
Hát kár... azt hittem jobb már a market ,de eléggé gyér sajna
-
FRENK1988
veterán
na ez kell a terjedéshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged