- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Frissült a Windows Insider, lehet tudni valamit, hogy a 8X-en lesz vajon WP 10 beta?
-
szekfizsolt
senior tag
Van lehetőség valamilyen módon az Insider előtti WP8.1-et visszatenni a készülékre? A Windows Recovery Tool nem teszi vissza...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4347 üzenetére
Bízz bennem, sok készülékem volt már, a blackberry-n kívül nyúztam már az összeset és rengeteg próbaverziót teszteltem... Nem tudom, mi lehet a baj, de azért vettem meg a Sygic-et, hogy legyen hangos navigációm, az működik rendesen. Nem bántom a készüléket, szeretem, tök jó, sajnos ez a Here nem megy hangos navival valamiért...
Lumia 925-öm volt sokáig, azzal simán ment és ott is alapról állítottam be mindent. Ennél tegnap sokadszor restore-oltam teljesen nullára, majd nem is állítottam vissza mentést, előröl töltöttem le és állítottam be mindent, nem megy, ez van.
Lehet, h majd kipróbálom angol nyelven, mert angol nyelvű a készülék, hátha azzal megy... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
Vassili_Zait #4342 üzenetére
Én ezt nem értem... Most letöröltem a Here-t, majd visszatettem, újra letöltöttem a hangokat is, de meg sem nyekken...
-
szekfizsolt
senior tag
Nem lenne gond a Here-el, de miután hangos navi nincs benne, nekem legalábbis nem sikerül hangot kiszednem belőle (pedig le is töltöttem) én meg nem mindig a képernyőt figyelem, sokszor csak hallgatom, ezért kerestem mást.
Szükségem lesz rá, mert elég messzire utazom el és mivel örök, így nekem megérte... Gondoltam hátha mást is érdekel. Most elég jó áron van, máskor közel kétszer ennyi... -
szekfizsolt
senior tag
Mellékesen ha érdekel valakit, most 6500 ft a teljes Európa örök frissítéses Sygic navi, tegnap este vettem meg. Szerintem jó és mivel örök, így megéri az árát. Azt nem tudom, hogy bármilyen készüléken tudom használni, vagy "csak" Windows Phone-on?!? Gondolom az utóbbi...
-
szekfizsolt
senior tag
Van ez a jó kis led, ami világít töltésnél és feltöltött állapotban, Ezt nem lehet értesítő lednek beállítani? Gondolom túl zárt a WP, hogy megoldható legyen?!?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Neil Watts #4323 üzenetére
És igazad van, volt itthon egy normálisabb Philips HIFI fejhallgatóm, csak a csatlakozójának a javításával játszottam 2 napig - mire kiderült, hogy maga a csatlakozó hibás - azóta szól.
Eszméletlen hangja van ám ennek a kszüléknek. Nagyon hangos.
-
szekfizsolt
senior tag
Sziasztok Srácok!
Ma vettem egy 8X készüléket és Iphone earpods fülhallgatóval halgatnék zenét rajta, de borzalmasan recseg... Iphone-al kiváló a fülhallgató, mi lehet a probléma?
Ehhez speciális fülhallgató kell?Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest