- Google Pixel topik
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Jó lesz ez.
-
gzbotii
nagyúr
Vartuk mar
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Rage47
veterán
Nem olvastam végig.
Kiderül, hogy van-e csörgés és rezgés együtt? -
őstag
engem nem indít be, hogy most vegyek WP-t..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
nagyúr
Azért elég meggyőző lett. Szép a Nokia és a Samsung is, a HTC meg szánalmasan koppintott.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Blyan
félisten
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
veterán
Nagyon tetszik, (ahogy a régi rendszer is tetszett). Muszáj lesz előbb-utóbb beszereznem egy WP8-as telót akár csak egy hónapra, hogy jól kiismerjem.
Esetleg egy WP8 DualSIM telefon nem készül valamely gyártó bugyraiban?Tudtok arról valamit, hogy Nokia 610-re lesz-e WP7.8, illetve mikor jön ki a 7.8?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
graydragon
csendes tag
Erre vártam már régóta, évek óta Android-ot nyüstölök, 4.1.2-ig jutottam i9000-en, de már alig várom hogy WP8-at használjak.
Clevo P771ZM-G (i7-4770, 32GB Kingston 2133Mhz, GTX 980M 8GB, 500GB Samsung EVO)
-
osszaki
tag
Arról lehet esetleg tudni, hogy most már beállítható-e mp3 csengőhangnak a 40 mp-es zenehossz, illetve az 1 megás határon túl is?
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
btudos
nagyúr
A Mango 2011 oszen jelent meg, iden tavasszal jott ki a 7.5 Refresh
Csak hogy feloldjam a cikkbeli keveredest...
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Valentino K.
senior tag
A WP8-as telót nem is lehet szinkronizálni olyan számítógéppel, amint nem Win 8 fut?
Másik kérdés: kell-e Zune-t használni pl zene és videó telefonra másolásához?[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Blyan
félisten
válasz Valentino K. #12 üzenetére
Olvastad a cikket?
Microsoft asztali operációs rendszere esetén USB háttértárként is funkcionálnak a készülékek.
Persze, nem írják szószerint a cikkben, de igen, Zune nélkül is lehet. Sőt, Zune, mint olyan nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mr.Csizmás
titán
szimpi, szimpi, főleg a zune elhagyása, a bing map kidobása, és az nfc behozása.
remélem a 8.x köv. verzió hamarabb jön, a mango utáni bealvós fiaskó elég ciki.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
-
FeherMate
csendes tag
Erdekes cikk, vannak benne jo dolgok, probalnak valami ujat mutatni, es meg a felhasznaloi felulet is kezd kiforrani erinto panelen.
de a baj az hogy alapveto gyermek betegsegei vannak meg mindig, gondolom itt a kozponti hangerore, ez nagyon nagy egesnek tartom hogy ilyet meg mernek csinalni, engem biztos nem ernenek el soha mert mindig halk lenne a telefonom. A masik ilyen hogy oke az a kereso gomb jo hogy van de miert csak a binget hozza amit ruhellek mint a mocskot, legalabb egy beallitasi lehetoseg jo lenne hogy google vagy valami, de mondjuk hogy nem lehet keresni a telefonszamok kozott egyenesen nevetseges.
Hiaba van a cikkben hogy fejlodik ami igaz mert szinte a semmibol csinaltak op. rendszert mobilra de meg mindig evekkel vannak lemaradva az androidtol es az iostol.
-
MR007RM
addikt
Kezdenek alakulni a dolgok, de a kezelőfelület nekem még nagyon ronda. De pár év múlva már lehet nekem is tetszeni fog.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Blyan
félisten
válasz FeherMate #19 üzenetére
A csengőhangerő dolog bár szar megoldás, de azért idővel szokható.
A Binggel egyetértek. A Bing nagyon jó kereső, a Google-val simán partiban van az Egyesült Államokon belül. De Európában, főleg mi felén már erősen fosul működik. Szóval a MS megerőltethetné magát és engedélyezhetné a keresőmotor választást pl... Elég nagy kegy lehetne a leendő vásárlók felé.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz sanyijedi #17 üzenetére
pl. fizetés, nfc tagekkel helyfüggő dolgok, pl. ágy mellett ébresztés aktiválása, és csendesítés, autóban BT, stb stb.
gondolom szerinted felesleges. erre azt tudom mondani, hogy nemdohányzónak a hamutál.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Assdak
őstag
Szerintem pont előny, hogy központi a hangerő állítás. Izlések és pofonok.
-
Rage47
veterán
Tegnap próbáltam a lakótársam ipad3-ját és nem értettem, miért olyan hangos a játék, mikor már levettem előtte a hangerőt. Erre rájöttem, hogy itt külön vezérli a rendszer a hangerőt az alkalmazásokra.... Annyira elszoktam ettől, hogy többféle hangerő is van...
-
tdd587
őstag
válasz FeherMate #19 üzenetére
Egy koncepció lehet jó vagy rossz, de nem azért van egy hangerő, mert az MS nem volt képes 2 év alatt leprogramozni, hogy 3 legyen.
Ahogy a binget sem véletlenül erőltetik, most függetlenül attól, hogy a kereső gombot kizárólag véletlenül nyomja meg az ember - és aztán lép is ki belőle azonnal és csúnya nézés ON.
De gondolom ez téged (és még sokan másokat) mind nem is érint és nem is fog, tehát teljesen mindegy is.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
vicze
félisten
Na ne vicceljük már!
Ugyanolyan hangerőn hallgat minden "eseményt" a telefonodon? Ha valaki csengőhangon kívül másra is használja (WTF okosteló???), a hangot a telefonján akkor kb. az őrületbe kergetne... Ugyanaz a mulimédiának, a headsetnek, a kihangosítónak stb., aki egységesen használja csak szopatja magát. -
levim
csendes tag
Az Androidnál rengeteget használom a Naptár funkciót az asztali gépen és a telefonon. Ezek szinkronizálása számomra fontos. Tudja ezt a WP8 is? (persze gondolom a Live Naptárral)
-
catroot
veterán
válasz FeherMate #18 üzenetére
"mondjuk hogy nem lehet keresni a telefonszamok kozott egyenesen nevetseges."
Ha telefonszám alapján szeretnél keresni, akkor ezt felteszed pl. és kész.
Más: A Local Scout itthon is megy már, folyamatosan bővül.
(persze van hova...)
Amúgy a Maps lag nem lehet a Nokia sara? Mivel, hogy nem az MS szerveréről tölt?
Ez nem mentség akar lenni, csak kérdezem.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
Ha azt mondod, hogy WP tulajként ezek nem zavarnak, akkor le a kalappal előtted.
Én egy év alatt megszoktam, de rohadtul utáltam.
(#27) levim
Google kalandárt is lehet szinkronizálni.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"a Windows Phone 8 huszonegyre emeli a tétet"
huszra. +1 szolgaltatoi, vagy gyartoi szin lehet.
"Megjelent az úgynevezett Data Sense funkció is, amely egy speciális tömörítési eljárást takar, segítségével kevesebb adatforgalom mellett lehet internetezni, feltéve, hogy a látogatott oldalak fejlesztői beépítik a funkciót a lapokba."
veletlenul nem szolgaltatoi tamogatas kell?
"így ha a buszon lehalkítjuk az aktuális játékot, a csengetés és a zenelejátszó hangereje is vele csökken"
ezert kell a jatekon belul beallitani a hangot. persze ha van ra lehetoseg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ldave
félisten
Swype van windows 8 phone alá? Nagyon megszoktam N9 alatt.
A Slime draws near! Command?
-
Воланд
titán
"Szóval a MS megerőltethetné magát és engedélyezhetné a keresőmotor választást"
az oroszoknal a yandex az alapertelmezett kereso. kinaban meg a baidu.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Volkov
senior tag
Pár kérdés:
- cseng és rezeg egyszerre?
- hívásátirányításnál ki lehet végre névjegyzékből választani nevet?
- csengőhanggal bűvészkedni kell, vagy tud egyből rajta lévő zenét kezelni?
- adatforgalom / perc számláló került bele?:)
-
zlin
tag
Felüdülés lenne visszatérni a nokiához
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"
-
Blyan
félisten
Segít ez rajtam (és másokon)?
(#34) mukibuci
De igenis komolyan gondolom. Hogy miért? Mert a MS nincs abban a helyzetben, hogy ragaszkodjon a saját faszságához. Vagy az én érdekem, hogy sok WP készülék fogyjon?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Ricardo
titán
Alakul. Sok dologban előnyére változott.
Pár dolog érdekelne engem is:-Csengés+ rezgés egyszerre
-csengőhang korlát (40mp/1mega) megmaradt, vagy eltörölték?
-vajon tervezik e az egyéni csempeszín beállítás lehetőségét. mondjuk a bővített palettából, már tudnék választani, de kb két szín tetszik, az meg hamar unható. -
Воланд
titán
"Ugyanaz a mulimédiának, a headsetnek, a kihangosítónak stb"
nem ugyan az. van egy 30/30-as skala, ami az ertesitesekre, multimediara vonatkozik, meg van egy 10/10-es ami a telefonalasra.
-
oszi666
őstag
azért én nem hinném, hogy pl az ie10ben a lapon keresést, vagy a data sense tömörítést a hardver miatt nem kaphatja meg a wp 7.8. ez inkább sima szemétség. persze megértem, hogy kispórolnak dolgokat hogy, megvegyem az újat, nyilván nekik is élniük kell valamiből de azért akkor is szemétség. anno pont azért váltottam wpre, mert tetszett, hogy mindegyik gépre hamar kijön a frissítés. és ugye itt még azt se tudom megoldani, hogy leszedek vmi alternatív böngészőt mint pl droidnál.
plusz a keresőgomb totál fölösleges: nálam megnyitja az iet és ott felmegye a bingre. droidnál ez sokkal jobban meg van oldva: alkalmazások multimédia kontaktok közötti keresés stb.
legalább a hülye szabályokat feloldhatnák, hogy valami hozzáértő ember csinálhasson külsős progit, és lehessen variálni.[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Воланд
titán
nem, de azert ne legyenek mar olyan elvarasaink, hogy az ms majd nativan beleteszi a google szolgaltatasait a wp-be.
-
Rage47
veterán
Működik a csengés és rezgés egyszerre híváskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest