Hirdetés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Mindenképp kell egy MS Account (backuphoz, illetve az Áruház használatához, ugyanúgy mint iOS-en vagy Androidnál), de tud Gmaillel is naptárat, névjegyet szinkronizálni.
Egyéb kérdést inkább a Windows Phone szakmai topikban tegyél fel, ott többen tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Eddig droidot használtam. Kontaktok és minden a Gmail-ben. Tudom használni ezeket ha lumiára váltok? Elég a használathoz Gmail vagy kell Hot is?
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
lecsoo4
tag
sziasztok! megpróbáltam törölni a leírt utasítások alapján a beállított bankkártyámat, de nem törlődik. tudnátok ebben segíteni?
-
peestee83
aktív tag
És még egy kérdés (sajnos lejárt a szerkesztési idő):
Jól láttam, hogy Chrome nincs WP alá? Mert asztali gépen azt használom (jelszavakra, előzmények,stb.).Cor ne edito
-
peestee83
aktív tag
Sziasztok!
Pár kérdéssel szeretnék fordulni az itteni fórumozókhoz...
Most tervezem a droidot elhagyni egy Lumia kedvéért. A WP8-cal nagyjából tisztában vagyok, nekem tetszik, és mint olvasom mindenhol, nem kell nagy erőforrás hogy simán fusson a rendszer. Olvastam már jó pár hozzászólást, de összegyűjtöttem pár kérdést.
De amik a kérdéseim lennének:
- Gmail-en vannak a névjegyeim, azt tudom importálni? Hogy ne a telefon tárolja, hanem online legyen mindig?
- Hangouts-ot sokat használom, itt van rá megfelelő kliens?
- Szeretném az SMS-ket, amik vannak, átültetni. Jelenleg az SMS Backup & Restore programot használom (xml-be menti)
- Pixlr Express létezik erre a rendszerre? Nagyon szeretem, de nem találtam a Store-ba, lehet csak én vagyok béna.A többi program megvan, ami kellhetne még nekem (fb, Copy, stb.)
Még ha annyit megtennétek, hogy véleményezitek a telefon kameráját, amelyik nektek van, megköszönném. Nekem fontos, hogy jó képeket csinálhassak (nem 1020 szintűre gondolok), csak olyanra, amit meg tudok nézni egy monitoron, esetleg papírképet nyomtatni.Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Cor ne edito
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Napok óta nézegetem a WP8 tapasztalatokat itt is illetve a market-ben is az appok alatt amit beírnak a felhasználók....
Jól látom, hogy az összes olyan app ami kommunikációval kapcsolatos (viber, whatsapp, skype) nem megfelelően végzi a dolgát? Szinte csak panaszkodást látok ami nagyon leveszi a kedvét a WP-re pályázó emberkének (pl.: nekem).
Dropbox megfelelően működik most már? Be lehet állítani, hogy automatán töltse fel a képeket meg a videókat?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
PepeCar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 520-as telóm. A rajta lévő Here Drive-ot akarom frissíteni, de folyton "805a0194" hibakódot ír ki. Mi lehet a baja? Miért nem tudom frissíteni a térképet, illetve magát a navigációt?
-
dejaris
addikt
válasz Partyface007 #434 üzenetére
Itt nincs elet, hiaba probalkozol
Amugy nem tudom mennyit fogyaszt, es nem is erdekel. Tokeletesen elvan ennyi RAm-al is. Osszvissz par jateknak kell. -
btudos
nagyúr
válasz Partyface007 #434 üzenetére
Ha nem érdekelnek a komolyabb játékok, akkor mindenre elég az 512 MB RAM, rendszerszinten nem okoz gondot, jelenleg csak az alkalmazások terén ütközhetsz korlátokba. Hogy mi lesz a jövőben.... Azt sajnos most nem tudjuk megjósolni.
-
Partyface007
őstag
Kedves WP8 tulajok!
Szeretnék érdeklődni hogy általánosságban a rendszer mennyi RAM-ot használ alapbeállításban és az 512 MB-os készülékeket mennyire lehet komolyan megfontolni?
köszönöm előre is
-
f.pee
csendes tag
Sziasztok!
megoldható, hogy a gmail-es fiók szikronizáció elemek érkezésekor történjen? Windoslive-os mail címnél van ilyen, de gmail-nél nem ajánlotta fel nekem. -
Drag77
senior tag
válasz kaffersas #428 üzenetére
Nekem lumia 820 am van ezzel a programmal simán kirakom a képeket egy Samu B650 re
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Uruno
csendes tag
Sziasztok...
Nem tudom lett e említve már de elején gyakori kérdés volt és most a Lumia 520 cikkben is érdekes hiányosságként merült fel a csengőhang beállítás és korlátai.WP8 alatt mostmár elvileg nem olyan szörnyű a csengőhang felrakása. Nem kell se külső program semmi. Ráadásul a megkötések sem olyan szigorúak mint az előző WP generációnál.
Annyi maradt már csak hogy maximum 30MB lehet a mérete és nem lehet DRM védett. Felrakása pedig annyi hogy felmásolja az ember a telefon tárterületén találhato Ringtones mappába.Legalábbis nekem múlt hónapban beszerzett Lumia 820-am minden aktuális frissítéssel megkínálva gond nélkül megette a minden mp3-t amit kapott.
-
kaffersas
csendes tag
helló!
Az AllShare program elérhető wp8-on??
Áttérnék WP-re de félek hogy a samu tv-mhez nem tudnám használni videók,képek lejátszására... -
Rozzo
tag
Valaki megmondaná, hogyan lehet teljesen lenémítani, úgy, hogy a csengőhang se hallatszon?
-
btudos
nagyúr
-
bullapo
tag
Sziasztok!
Bocsi egy oldalt sem olvastam vissza.
Win 8 tablet gépeken is ugyan az a rendszer fut mint a win 8 telfonokon?
Ezeknél is mindegyik eszközre külön arra optimalizált win8 tesznek, vagy 1 rendszer van és az felismeri az összes eszközt?
Vaterán hirdetett valaki egy tabletet és úgy írta hogy a pc-és win 8 fel lehet rá tenni.
Pc-én használt programokat fel lehet rá telepíteni?
Köszi! -
scarabaeus
őstag
"míg Mangó alatt mindössze tíz színre festhettük a csempéket, a Windows Phone 8 huszonegyre emeli a tétet"
"You mean I can put stuff past column 72? WOW! UNIX is great!"Quoth the Raven "Nevermore."
-
Dilikutya
félisten
Szép dolog, hogy kitűnik a gördülékenyen működő WP8 az alsó- és középkategóriás Android telefonok közül, csak épp WP8-as telefon nincs is abban a kategóriában.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
félisten
nemide
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #416 üzenetére
A végeredményen nem változtat
-
félisten
-
athomi
veterán
Mennyire lesz a HTS 8S-ben található 512 MB ram korlátozó tényező a WP8 használatát illetően?
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #412 üzenetére
Jó de én sokat szoktam utazni, a szemem meg elég jó szerencsére és anyagom is van. Elfér a zsebemben. Na nálam ez az egérmozi még működik. Kár hogy olyan apróság miatt hogy elindítom megy megy majd beletekerek a 25. perchez és lefagy a film és nem a teló persze. Nekem ez egy apróságnak tűnik, de lehet nem az. Mellesleg ugyanaz van a WP vonalon is mint láttam támogatásilag. MS szabvány lett. Legutóbb a Dallas (divx vagy xvid nemtom most) ment a mobilon és az rendben volt. Na ez van túléljük.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #410 üzenetére
Félve írom le és gondolhatod tőlem áll a legtávolabb gyengeséget sugallni a telómról és mostani rendszeréről, de khmm....szóval a legtöbb minőségi nem HD film torrent oldalakról kicsit problémás lejátszásilag mostanában. Persze azért nem mind csak amit szedek . Gondolom nem véletlenül lettek azok. De nem gond megoldom. Hú ezért lehet büntit fogok kapni.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz mukibuci #407 üzenetére
Nem rossz, de a symbinél is csak a AC3-mal van gond. Ha az nincs akkor mindent lejátszik, mint a WP8-nál. MKV sem gond hardverileg mert már próbáltam Full HD 12 GB-ost is exFAT mellett és simán vitte tekerés után is. Persze volt olyan amit meg nem. Ezek olyan pitiáner dolgok. De minden változik és ezeket meg fogja oldani majd vki.
Na és az Apple iPhone-ja meg felkötheti a gatyáját, mert lassan mindenki leelőzi. Eljött az idő hogy rákényszerüljenek olyan változtatásokra is amiket nem tennének meg, mert eddig sem tették, de most muszáj lesz nekik is.
[ Szerkesztve ]
-
Atti0925
tag
válasz mukibuci #407 üzenetére
Ezekkel csak az a baj,hogy vagylagos,vagy játssza,vagy nem!Én meg nem szoktam nézni,hogy milyen formátumban jön le a film,sorozatrész.
A rendszer stabilitása miatt került képbe a wp,de más főbb szempont is van,köztük a filmek gond nélküli lejátszása.
Na meg a kezdő árak sem túl szimpatikusak nekem,így marad az android.Realme Narzo 30 5G
-
Atti0925
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor számomra felejtős a WP8Realme Narzo 30 5G
-
MR007RM
addikt
Na igen. Csak miért nem az összes? Az a AC3 nekem fontos lenne.
u: Igen de erről nem a symbi tehet. Szartak megcsinálni. Talán már nem volt kivel....és miért? A másik itt nem a beletekerés a gyenge pont. A full hd filmekben gyorsabban teker.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Ha a film el is indul szerencsésen akkor pl beletekerésnél befagy. Ilyen káosz korábban nem volt. Visszafejlődés a WP szintjére."
jah, kiveve, hogy a wp nem fagy be annyitol, hogy beletekerek egy filmbe...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MR007RM
addikt
válasz Atti0925 #158 üzenetére
Szerintem kizárt bár nem tudom. Arra alapozom a kijelentésem hogy már a symbian-nál is elcsinálta a Microsoft se..t nyaló vezetés, mert az Anna verzióig minden rendben volt aztán már nem. Belenyultak. Ha a film el is indul szerencsésen akkor pl beletekerésnél befagy. Ilyen káosz korábban nem volt. Visszafejlődés a WP szintjére. Állítólag mások szerint az AC3-mas audio kodekkel csináltak vmit......és bár volt visszajelzés semmisem történt. Ha felmásolok a telóre egy szokásos BDRip vagy akármi DivX filmet sajnos a biztos ha konvertálom vmibe.
[ Szerkesztve ]
-
Atti0925
tag
-
pushalias
addikt
válasz pufferzóna #399 üzenetére
Látod, ezért vagy még itt, mert ennyire nem vagy képes felfogni pár elég egyszerú mondatot sem.
-
VIBO
őstag
a hülye azért nem vagyokban 18k-ért van a pro
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
félisten
-
catroot
veterán
válasz zed juron #383 üzenetére
Bocs, hülyeséget írtam.
Az egyik Nokia Lumia 610-re most jött a Drive 3-as verziója, de ami majd képes szűrni a fizetős utakat pl. az a Drive+ lesz, valamiért Drive 3 volt a fejemben
Szóval Plazmacucci , a Nokia Drive 3 már van tangon is
Az, hogy lesz-e Drive+, reméljük.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pushalias
addikt
válasz pufferzóna #381 üzenetére
Remek, igazad van, meggyőztél, holnap dobom is ki, és androidosat veszek.
Ja, mégse.
Tudnám hogy van az, hogy én se androidos, se iphone-os társaságba nem megyek, hogy deszar a tietek, fú, de ocsmány, delassú, detré, de elavultak ezek az ikonok, laggol, fos, szar, húgy, blöee, VEGYÉMÁ WP-T MER AZ A JÓ NEKED, ÉN MÁR CSAK TUDOM!!!!!— és mégis jól alszom esténként.
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Uchimata #389 üzenetére
Akinek meg annyira fontos, hogy feszített víztükör legyen a kijelzője, hogy képes csak emiatt egy alapvetően akár neki is nagyszerű készülékről lemondani, annak úgy kell
Nem erről van szó. Ha már úgy is állandóan a felhasználói élményt (de hülye szókapcsolat) emlegetjük, akkor tegyenek is érte valamit. A gyorsaság szvsz nem minden.valami
-
Uchimata
tag
válasz benjonino #385 üzenetére
Ha használnod és kipróbálod, akkor elfogadod az ilyen (pl. megjelenítésbeli) döntéseket, mint a szélén lévő keskeny fekete sáv, mert mindennek oka van.
Most gondolj bele, hogy ha szélesebbek lennének a csempék (új nevükön lapkák), akkor mivel adott a szélesség x hosszúság arány, ezért a csempék magassága is megnövekedne. Eredmény: kevesebb csempe fér el függőlegesen a képernyőn, azaz kevésbé lenne használható.
Nem biztos, hogy ez volt a tényleges oka a méretbeli döntéseknek, de részemről erre tudok gondolni. Amúgy ebből látszik, hogy mennyire fölösleges vélt dolgok alapján előítéleteket hozni. Ki kell próbálni!
Akinek meg annyira fontos, hogy feszített víztükör legyen a kijelzője, hogy képes csak emiatt egy alapvetően akár neki is nagyszerű készülékről lemondani, annak úgy kell (vagy mondhatnám, hogy vegyen szifont, ott másra se gyúrnak, szinte csak a küllemre).
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #386 üzenetére
Ez egy jó kérdés!
A Nokiások lelki nyugalmának érdekében remélem igen!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
-
benjonino
tag
Azt nem értem, hogy a WP8-on a csempék miért nem érnek teljesen a képernyő szélére? Ott látok egy baromi nagy kihasználatlan fekete sávot.
Már a WP7-nél is volt ilyen, de ott az asszimetriájával elriasztott (legalábbis engem) annyira, hogy észre sem vettem, hogy léteznek egyáltalán WP mobilok. Most, hogy WP8-al végre szimmetrikus lett, tetszik, csak nem értem miért nincs kihasználva teljesen a képernyő? Esztétikailag nagyot dobna, hiszen a képernyő széle és a mobil széle közötti sávot optikailag is csökkentené, így meg vastagítja.
Azt tudom esetleg magyarázatként elfogadni, hogy a képernyő széle felé nem olyan érzékeny az érintőképernyő, ezért középre orientálódnak biztos ami biztos... -
pufferzóna
tag
válasz pushalias #367 üzenetére
Ha nem csempe, akkor micsoda? A főképernyőn csempék vannak, nem?
" Sajnos ez a 3 bökéses feladat WP-n csak 2 bökésből oldható meg, te nyertél."
Te valamit elszámoltál. Egy bökés a mappa megnyitása, egy másik a hívás a kívánt számra. Ugyanezt az iOS is tudja, nem azért hoztam fel, mert annyira egyedi, hanem azért, mert hasznos.
-
zed juron
aktív tag
Nekem van itthon egyszerre Lumia 900 és Galaxy S3. Azt kell mondanom jó a Lumia 900 a 7.5 oprendszerrel az S3-hoz (ICS) képest. Mintha két egyforma hardverű gép lenne, amelyik versenyzik egymással, mert gyorsaságban mintha a Lumia lenne a gyorsabb. Ami azt jelenti hogy valamit nagyon jól kódoltak le Microsofték.
Vastagabb a Lumia, nehezebb. Tény. De hiába alacsonyabb a felbontása, a kijelző dinamikája és színei jobbak mint az S3-é, nem erre számítottam. Ez mondjuk a Nokiát dícséri és ez a vas. És ez még csak a Lumia 900, emiatt eléggé kíváncsi vagyok a 920-ra. Persze az S3 fényképezője jobb, ezt már sötétben történő fényképfelvétel készítésekor megállapítottam.
Visszatérve magára az oprendszerre: az eddig droid használó párom szerint is egyszerűen zseniális jól használható és élvezhető. Jövőbe mutató.
Nekem van csak olyan hiányosságom abban a nyavalyás Nokia navigációban hogy nem tudja a fizhetős szakaszok elkerülését meg hasonlóak beállítását. Ami egyszerű de engem komolyan érintő probléma.
Részemről azt kell mondanom hogy a 7.5 már megveri átgondoltságában és hétköznapi HASZNÁLHATÓSÁGÁBAN az ICS-t.
Mielőtt még droidos felhördülés jön avval hogy de a droid sokkal szabadabb, átszabhatóbb, akkor ebben egyetértünk.
De ez az a szabadaság pont olyan mintha van egy qrva jó lehetőségekkel rendelkező vasad és hozzá zseniálisan sokrétű megoldásokat megvalósító (de alapban lassú) programnyelved csak legfeljebb nem tudsz jól programozni, vagy nincs erre időd és kedved. Ezt a munkát - elég komoly munka - elvégezték a Microsoftnál. Ráadásul a droidhoz képést gyorsabb kódot írtak.
Természetesen a kritikám gyári alapértelmezett oprendszerekre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #377 üzenetére
Azt meg is értem - mármint Jobst.
Mindegy, Handrás egy futóbolond, aki a blogjára téved és vagy jár, az ne objektivitásért tegye - és főleg ne akarjon Apple terméken kívül másról is olvasni arrafelé.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #375 üzenetére
Ez nem gyűlölet, ez elvakultság. Handrás Almafanatikus, aki SJ-t nem, hogy példaképnek de már már mentornak tekintet saját maga számára.
Egyszerűen full szemellenzős, ráadásul mindemellé még anyagi érdek is fűződik.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nagykaland. Aki Handrás-tól akarja megtudni, elég jó-e neki az Apple termékkínálat, az meg is érdemli....
Hiszen a blogja elsősorban azért él, hogy sleppet és vásárlói réteget építsen magának. Hiszen ebből él. :[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nézd, a fickónak Apple Reseller boltja van, tökre megértem, hogy nyalja a seggüket. Belőlük él, kurva jól.
Más kérdés, hogy az objektivitásnak írmagja sem létezik nála. De egy bloggertől hülyeség is ezt elvárni.Aki az Apple termékeken kívül másról is akar olvasni, az véletlenül se menjen az oldalára - ez ilyen dolog.
-
MR007RM
addikt
válasz skylinelaca #365 üzenetére
Akkor valószínűleg sokat tartózkodsz a fűrdőszobában!
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz pufferzóna #366 üzenetére
Csempét??? Ki beszélt itt a lapkákról? Imádom, amikor emberek menet közben próbálják átírni a szabályokat.
Szintén hasznos, hogy van egy-egy hívás és sms-mappám a gyakran használt számokhoz. Rábökök a mappára, majd az illető nevére/arcképére és már megy is a hívás. Egyszerű, de nagyszerű.
Sajnos ez a 3 bökéses feladat WP-n csak 2 bökésből oldható meg, te nyertél.
[ Szerkesztve ]
-
pufferzóna
tag
válasz pushalias #341 üzenetére
(#341) pushalias: "És WP-n is dönthet úgy a programozó, hogy úgymond kihasználja a helyet."
No, akkor lássunk egy-két ilyen csempét, ha kérhetem.
(#363) ramrit: "Én csak azt nem értem hogy ha annyira hulladék ez a csempe,ahogyan a sok hater állitja, akkor a Play áruház föoldalán mi a francért azok vannak???"
Na de nincsenek. Akinek kell, az kipróbálhatja, hogy néz ki vele a telefonja (ugyanaz fordítva WP telefonon természetsen nem megy). Én megtettem, de azok a 15 évvel ezelőtti piktogramok nem nekem valók...
"Droidra is megjelent a wp8 launcher és valami baromi jó. Hamar felmegy ez is 1millió letöltés számra,mint a launcher7."
Én is ki fogom próbálni, mert kíváncsi vagyok. De ettől még nem fogom azzal használni a telefonomat.
"de szerintem és ami az igazság is, hogy azért lett csempe, mert sokkal informativabb és igy jobban el lehet adni az appokat,mint ikonnal."
Ezt a "sokkal informatívabb" mondatot fejtsd ki, légy kedves. Nálam például egy ikonnyi helyen 7 különböző feladat, vagy naptári esemény van kint widgetként, így négy ikonnyi helyen elfér a napi naptáram, a feladatlistám és a két, legfontosabb beosztottam feladatlistája. Így online tudom a teljesítést nyomon követni. Számomra ez az egyik leghasznosabb funkció. Szintén hasznos, hogy van egy-egy hívás és sms-mappám a gyakran használt számokhoz. Rábökök a mappára, majd az illető nevére/arcképére és már megy is a hívás. Egyszerű, de nagyszerű.
Én egyébként drukkolok a WP-rendszereknek, a verseny mindenkinek jót tesz.
-
ramrit
tag
Én csak azt nem értem hogy ha annyira hulladék ez a csempe,ahogyan a sok hater állitja, akkor a Play áruház föoldalán mi a francért azok vannak??? Lehetne baromi sok ikon helyette...de szerintem és ami az igazság is, hogy azért lett csempe, mert sokkal informativabb és igy jobban el lehet adni az appokat,mint ikonnal.
Droidra is megjelent a wp8 launcher és valami baromi jó. Hamar felmegy ez is 1millió letöltés számra,mint a launcher7.
Nekem bejön,akinek meg nem, az inkább maradjon csendben,hátha bölcsebb lesz :-)felecsd'el
-
pushalias
addikt
Csak egyetlen WP fant keress, aki bármikor is azt állította, hogy a WP tökéletes. Ha találsz (kétlem), nagyon szívesen kiröhögöm.
Az viszont, hogy smooth igaz. Android felhasználó haveromat folyton cikizem is vele, mert ő megvette, és fél év múlva jött rá, hogy a WP való neki. Ezért aztán a WP custom ROM-ok nem erre valók, hanem csak nyitottabbá teszik az egyébként valóban zárt rendszert, illetve előbb próbálhatod ki a frissítéseket.
(#357) virkir A pöcsöm se akar meggyőzni téged. Te ne akarj minket, és legfőképpen ne beszélj marhaságokat, de azt meg sehol se szeretik. It was nice to see you.
(#359) btudos Az, hogy csúnya, lassú, vírusos, elavult, primitív, fapados, és olyan bonyolult, hogy folyton a manuált kell bújni. BTW, akkor ezek szerint Androidnál már megoldották a híváslista összevonást.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
A naptárban még mindig légypiszokkal írja ki a teendőket beszínezés helyett, ha jól látom
Videóknál jó lenne lehetőség egyéni fülek létrehozására.Össze kéne gyűjteni ezeket a zavaró dolgokat (10-ből 9-et szerintem könnyedén meg lehetne oldani) és bombázni vele a Microsoftot.
-
Lall
veterán
Ki akar teged vagy barki mast meggyozni? Arrol ment egesz nap a vita, hogy ide jon a symbian vagy android huszar es akik ezt a rendszert hasznaljak, azokat akarjak meggyozni arrol, hogy ez mennyire szar, mert csunyak a betuk, meg nincs ez, meg amaz. Keresd mar vissza hany symbian topikban jartak a teged meggyozni akaro emberek es ekeztek azt a bughalmazt. Ti vagytok a megmondo emberek. Mi tudjuk mik a korlatai, hiszen minden nap hasznaljuk elegedettseggel.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Korlátok jó részét benne hagyták? Nincs Zune, van mass storage, van battery info-ra app, nincs korlát az egyéni csengőhangokra. A megosztó "egy hangerő" elven (ami nálam inkább előny, mint hátrány, igen, droidom is van, és utálom hogy mindent külön kell állítanom ) és a nem customizálható csempeszínen túl mi van ami általában böki az emberek csőrét?
A telefonfunkciókat illetően van benne egy két baromság még mindig (nem értem miért nem lehet az azonos kontakthoz, vagy legalább azonos telefonszámhoz tartozó eseményeket egybevonni a hívásnaplóban) de a többi kifogásolni való nagyrészt idióta berögződés, amitől sokan nem tudnak elszakadni.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Nade akkor miért akar bárki is meggyőzni, hogy jó az a rendszer ha te is elismered, hogy finoman fogalmazva vannak korlátai.
A wp8 meg még zártabb lesz pont azért mert nem lesz lehetőség a jelen állás szerint rom csereberére és mellé a "korlátok" jó részét szépen benne is hagyták.
Szvsz ez így ebben a formában ismerve a wp7 sikerét és a jelenlegi készülék árazásukat minden lesz csak elsöprő siker nem.
Igazából semmi nem ösztönzi a vevőket, hogy ezt válasszák inkább taszítják a sok vitát kiváltó felülettel, az idióta korlátokkal, és azokkal a hiányosságokkal amik már pl 10 éve is alapok voltak a mobilokon."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
btudos
nagyúr
A WP7-nek vannak korlátai, ezt senki nem tagadhatja, ezeknek a kijátszására van a főzött rom (itt nem azért kell a root /jelen esetben unlock/ hogy ki tudd törölni a felesleges alkalmazásokat, amik eszik a háttérben a memóriát mint droidon, hanem a jobb testreszabhatóságért, bizonyos idióta érthetetlen korlátok kijátszásáért kell)
A WP8-ban sokkal komolyabb lehetőségek vannak (új API-k, natív kódban írt appok), nagyrészt feleslegessé váltak a főzött romok. (nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem biztos hogy lesz lehetőség főzött romokra)
[ Szerkesztve ]
-
leeate
senior tag
Nagyon egyben van a Windows Phone, csak sajnos sokkal hamarabb kellett volna.. Akkor talán most nem csak Android lenne.ennyire felkapva.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
virkir
veterán
válasz pushalias #337 üzenetére
Tudod ez egy fórum.
Ezeknek meg az lenne a célja, hogy a véleményeinket ütköztessük értelmes vita formájában érvekkel alátámasztva azonos jogokkal.
Nem egy butatrollként elsőnek személyeskedve. A banokat is ilyen fórumhuszárok miatt kaptam amikor elküldtem őket melegebb éghajlatra olyan stílusban ami úgy látszik nem fért bele a PH kóristalányokból álló tagjaink.
Ha így nem megy akkor inkább nem kell erőltetned.
Az javadra szól, hogy megfejtetted az aláírásom
De egy utolsó kérdés.
Ha már a wp7 annyira tökéletesűberfrankóhipersmoot rendszer volt akkor mi a viharnak rá annyi custom rom?
Mert a blogod jóformán csak ilyenekről szól. Igaz csak az első oldalt görgettem egy darabig de nagyon más nem volt rajta."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Liudvikas
tag
válasz pushalias #341 üzenetére
ugyan már, nem erre gondoltam..
hanem pl a bugris paraszt stílusára, meg a szánalmasan gyenge vergődésére a konkurencia ellen.
azért az jelent valamit, ha többször volt subbán, mint itt, vagy PH-n egy riport.de ha az a siker, hogy van egy 3as BMW-m a panel alá, amiben klíma sincs, akkor köszi, de nem
bocsi az offért
-
btudos
nagyúr
Ugyanúgy mint WP7-en, igen.
Ricardo: A csengőhangkorlát megszűnt (azt hiszem valami 30 MB a korlát, szóval gyakorlatilag nincs ), a kis nyíl viszont ott van a kezdőképernyő legalján, csak az esetek 90 %-ában nem látod
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Mármint ha elindítod a zenét az előadót berakja háttérképnek?
Ricardo: A csengőhang azt hiszem megoldódott, egyéni csempeszín volt WP7-en, igaz csak unlock-kal. Nekem is hiányozna, sajnos még tényleg maradtak hülye megkötések. (Gondolom olyasmi állhat a háttérben, hogy user beállít fehér csempeszínt fehér háttérrel a fehér rajzolatos csempékhez, aztán csodálkozik, hogy nem lát semmit. De ezt nem hiszem, hogy nehéz lenne kiküszöbölni.)
btudos: Köszönöm szépen
woland_y2k: Csak 30Mb?
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Megértem. Ezeket a békákat sajnos le kell nyelni. Ez egy fórum. Egyébként azért jöttek ezek a dolgok megint elő, mert most érkezett meg a WP8, így újra téma lett, miszerint kár hogy nem javították.
nekem ilyen a csengőhang korlát, az átlógó feliratok, és az egyéni csempeszín keverhetőségének hiánya.
A zune, és az oldalsó nyíl a főképernyőn hála az égnek megszűnt. -
pushalias
addikt
válasz brumi1024 #342 üzenetére
Kifejezetten nagyon intelligens emberekkel találkoztam már, akik online vértolulásos dúvadként viselkedtek. Majd pár évtized múlva egy pszichológus ennek a vizsgálatáért kap Nobelt, ha pszichológusnak egyáltalán adható az orvosi.
Sőt, találkoztam olyannal is, aki alapból egy kenyérre kenhető, aranyos ember volt, online meg időnként egy elviselhetetlen troll.
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Def26: Droidnál, iPhone-nál mi vesz rá váltásra? Jobb kijelző, jobb hardver, gyorsabb appok és böngészés, jobb kamera (1080p smooth videó) több ROM, új játékok amikre nem elég a 2. gen, meg azért van jó pár hasznos új funkció is, a sokat ostorozott Zune kidobása is előrelépés. Aztán 8X-nél durva hang, ATIV-nál 64GB-os kártyával is bővíthető memória, Lumiánál 60fps-es kijelző, ami nem csak ujjal kezelhető, stb. Jóval nagyobb ugrás, mint a többi platform életében eddig bármi (kivéve talán a iPhone 3GS -> 4).
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hát szerintem ez egy nagy büdös nulla idáig. Tulajdonképpen mivel akarnak rávenni, hogy wp7 után wp8 -at vegyek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pufferzóna
tag
-
pushalias
addikt
Írjad csak bátran. Neked is jót tesz ám egy kis ban, pár hétig nem kell folyton felhúznod magadat a sok hülyén, aki ezt a ronda, primitív és persze bonyolult rendszert választja ahelyett, hogy felfogná, hogy te jobban tudod, neki mi a jó.
Az aláírásod ügye is tök jellemző egyébként. Hivatkozol rá, miközben legalábbis sejtheted, hogy a többiek nagyrészt nem értik a jiddist. Poénnak gyenge, felvágni nem lehet vele, csak azt éred el vele, hogy hülyének nézzenek. Amitől ugye megint csak felmehet az értékes vérnyomásod. Tényleg nem értelek ember, mi a fenének csinálod ezt. Legalább neked jó lenne, de nem az, hacsak nem arra élvezel, hogy jól beolvasol a szerinted hülyének.
Szebb napot kívánok én neked ennél.
.פרידן[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
A Music+Videos-ba belépve még sokkal szebb, világosszürke a háttér. Az is elüt már a WP feketéjétől, de a sötétszürke rondább, nyomasztóbb. Gondolom az XBOX-hoz akarták közelebb hozni a cuccot ezzel, de így viszont eléggé kilóg az összeképből.
Na nembaj, majd megszokom...
-
félisten
válasz pushalias #333 üzenetére
Marmint mit ert el, van egy jol meno boltja (marmint nem egy, hanem jopar)? Ettol lesz valaki valaki ma Magyarorszagon? LOL
Egyebkent semmi mast nem csinal a blogjan, csak a vasarloi szajaba adja azokat az erveket, amiket majd ok visszamondhatnak, ha valaki megkerdezi oket. Teljesen racionalis disztributori viselkedes.
while (!sleep) sheep++;
-
pushalias
addikt
Upsz. Azt hiszem, olyan nagyon nem kell vele foglalkozni.
(#332) whaler Handrás bizony egy valaki. Sok mindent elért, amiről a többségünk legfeljebb álmodozik. Éppen ezért furcsa, hogy trolltanyát csinál a blogjából, ahol ő maga a főtroll.
[ Szerkesztve ]
-
whaler
tag
De most őszintén mit foglalkoztok egy ilyen Handras kategóriájú akárkivel?
Egy kretén és semmi több. Az égvilágon nem mérvadó semmiben ez az ember. -
zsoleer
senior tag
Én jelenleg egy Iphone 5 használok de higyétek el semmi extra nincs benne, 200K ár messze túlzás föleg amilyen hibái vannak mondjuk ahol összerakják nem is csoda, de Handras ezekröl persze a blogjában nem beszél, ha valaki mégis irna egy fikázó kommentet akkor rögtön törli, de ha ö új kocsit vesz meg új lakást annak kint kell szerepelnie sznob ember ennyi!
-
zsoleer
senior tag
Handras egy kretén, az apple kivételével neki minden szar és fos de mit is várunk ebböl él.Jó lesz ez a WP8 beszélünk és fikázunk egy olyan OS-t ami még csak most kezd terjedni valoszinüleg ha a Microsoft nem hanyagolja el és jönnek majd az újitások, frissitések nem lesz egy vacak rendszer!
-
whaler
tag
Nekem kifejezetten tetszik a Windows Phone
-
Quasi_modo
nagyúr
Ugye milyen tre, hogy nem egyformak a zemberek.
Szerencsére nem egyformák. Ezért olyanok is vannak akik kevésbé sértő módon is tudnak fogalmazni. Ezt ne vedd magadra.(#293) gzbotii
többségnek nem, az látszik a WP részesedésén.Na ez olyan, amit el lehet mondani boven a symbinarol is....
A Symbiant kivonták a forgalomból, milyen részesedése legyen? Bár sok helyen most is magasabb mint a WP-é.Hogy a Symbian cammog, ezt állítani ma már óriási tévedés
Na ja. Rakj melle egy iPhone4, Galaxy S1, Desire, Omnia 7 telefont, es nezd meg a sebesseget
Mellé raktam, és ?
Mikor mondtam, hogy a Symbian a leggyorsabb? De a mostanira azt mondani, hogy cammogó, az bizony az ismeretek hiánya. Vagy mezei fika. Az N73 telerakott memória kártyával, na az tényleg lassú. Az viszont nem most volt és nem is a múlt héten.valami
-
Dunbar
senior tag
Azt nem értem, hogy ez miért kellett? Olyan jól nézett ki a music+videos fekete háttérrel, mi ez a szürke átmenetes hülyeség?
WP8 moddingra mennyire lesz lehetőség? Annyira sem mint a 7-nél? A szürke csempéimet azért megtartanám.
-
virkir
veterán
válasz pushalias #298 üzenetére
Sajnálom, de akkor neked az Ericsson GH 198 az ideális telefon.
Mivel néhány ficsőrben lelépi a wp-t van abban igazság amit írsz.Egyébként is gőzöm nincs mi a francot keresel te itt
Itt marha keveset de ha nem lennénk páran akiket ugyan érdekelne a rendszer de legalább objektíven tekintünk rá, más sem szólna egy ilyen topikban csak a csattogás meg a toccsanás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dunbar
senior tag
válasz pushalias #316 üzenetére
Basszus, hogy mindenki azt hiszi kötözködöm. Vagy nem elég érthető amit írok, vagy nagyon stresszes mindenki.
Egy hozzászólás Note-hoz hasonlította a fórumban a 920 súlyát, erre te ezt írtad.
A linkelt cikk nehéz telefonokhoz hasonlította a 920 súlyát, erről nekem eszembe jutott ez a vicces hsz.
Privátban azért írok, hogy ne szemeteljek ide, illetve hogy ott válaszolj, mielőtt esetleg paranoid módon hülyét csinálsz magadból fórumon egy félreértés miatt. És nem kell hülyének lenni ahhoz, hogy átugorjon a szemed egy hsz-en, amit én könnyen értelmezhetőnek gondoltam, főleg számodra, mivel te írtad.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #314 üzenetére
Nem csak az általad említett sokodalú appokra van szüksége az embernek. Ezért remélem, hogy fejlődik majd az alkalmazáskínálat.
Nekem pl sok push értesítést használó progim van a IOS-en, mert kell és mert működik. Ez gáz?
És egyelőre nem tudni, hogy a WP8 alatt rendesen működnek-e ezek. Majd idővel kiderül.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pushalias
addikt
Kedves Dunbar!
Nagyon köszönöm, hogy privátban kommentár nélkül elküldted a linkjét annak a hozzászólásodnak, amiben tőlem idéztél. Nem tudom eldönteni hogy agyhalott zombinak gondolsz, esetleg totális vagy funkcionális analfabétának, de az a helyzet, egyik sem vagyok. Legjobb tudomásom szerint legalábbis. Tudtam, mire célzol, és pontosan ezért kérdeztem vissza, hogy ugyan miről tetszik beszélni. Az idézett mondatod ugyanis könnyen keltheti azt a képzetet, hogy az általad idézett sorok szerzője (én) szándékosan hasonlította a Lumia 920 súlyát egy annál alig könnyebb készülék súlyához, mert egy ... és a pontok helyére ki-ki maga megtippelheti a miértet. Na ezért kérdeztem vissza.
Úgyhogy kezdjük előlről!
Tessék?
(#317) Blyan ne legyél már értetlen, mert fejbeváglak egy 920-szal és jöhet érted a halottaskocsi! Nagyon jól tudom, mennyi baj egy halom cuccal WP-n. Például ha érintene, akkor valószínűleg idegrohamot kapnék a Vibertől, aminek a Nokiára kiadott, elvben hívásra is hasznűlható verziója is egy kalap ürülék.
Vegyük úgy, hogy egy rohadt mázlista vagyok, akinek ez is megfelel, mert igénytelen.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
A Verge a nem kifejezetten WP-s oldalak közül jóformán átlagos. Van annál lejjebb is. A Verge maximum annyiban lóg ki, ahogy az átlagnál gusztustalanabbul csinálja, lásd pl. a W8-as hibrideken gúnyolódó videójukat, amin egy darabig gondolkoztam, hogy az biztos csak paródia.
Persze, hogy nem tökéletes a WP meg a Lumia sem, sőt, de nem is annyira szar, mint amilyennek előadják. Ennyi és nem több, ami szúrja a szememet.
PS: teszek rá, ki miért háborgott, ezt mondd nekik. Én nem vagyok péniszláma júzer, aki közösül utánanézni, mit tud amit meg akar venni, aztán csodálkozik, hogy nahát, nincs hozzá a kedvenc fingós appja, meg nem tud egyszerre fakanalat pörgetni és macskaalmot cserélni. Na bumm, nekem egyikre sincs szükségem, tehát nekem jó.
(#311) Dunbar "Pushalias hsz-ét arra írtam, hogy a cikk végén alapból túl nehéz cuccokhoz hasonlította, akkor meg pár gramm nem különbség."
Tessék?
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Tudom ez a topik most WP8 rendszerről szól, de szerintem a Nokiának a Lumiákkal nem(csak) a vastagabb pénztálcájú iPhone tulajokat kellene elcsábítania, megcéloznia mint legfőbb célnak látszik, megnyernie magának, hanem a jelenlegi és a régi ügyfeleket megtartania vagy visszanyernie. Azokat akik az Android miatt átpártóltak az okán ami abban nekik jobban tetszett. Hibát halmoz hibára. Vagyis a leendő vásárlók egy részére nem tart igényt, lemond róluk mert felesleges réteg számára és támadja az iOS-t holott a bukását nem is az okozta. Ki érti ezt? Szerintem ahogy felületesen látom.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #308 üzenetére
Figyelj WP blogger, nekem ne gyere ezzel a dumával, mert én már akkor WP-t használtam, mikor Te még talán csak annyit tudtál róla, hogy csempe, de hogy az mit takar arról gőzöd sem volt...
A Lumia920 korrekt készülék, de a féltéglaság pont elég ok arra, hogy ne legyen belőle sláger - az áráról nem is beszélve. Főleg, hogy nincs mögötte az android és a Samsung félkegyelmű sikersztorija.
A Verge egy fos oldal, én is tudom, szóval azt sem értem ezt minek hoztad fel. De a többi oldal sem volt elájulva a Lumiatól. Bár annyit elismernek, hogy kijelzőben talán verhetetlen.Én szeretem a WP-t, kár a hülyeséggel etetni. De tegye mindenki a szívére a kezét: hányan háborogtatok a WP topikban, hogy milyen szar és mennyire nem ezt vártátok és inkább Nexus és társait kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Az a baj, a teszteket lassan kezdem leszarni. Az iPad Mini a nem túl fiatal hardver, a nem túl kiemelkelkedő felbontás, és az egy darab hangszóró ellenére úgy kapott a Verge-nél 9-es osztályzatot, hogy csak lestem. Érted? 9-est. Ami ugye egy mindenben kiemelkedőt mutató készüléknek járna ki. Szerintem.
A 920-szal szemben egyetlen egy komoly ellenérvet hallottam eddig: nagy, féltégla és társai. Ja nem, a Verge külön kiemelte, hogy az átlagnál színhűbb kamera mekkora hiba.
Ha már itt tartunk, el kell mondanom, hogy a rendszertől hányni kell, fapados, lassú, állandóan lefagy, tele van vírusokkal, és olyan bonyolult a kezelése, hogy folyton a manuált kell böngésznem. Ja, és tégla.
(#305) Lalll
Mit, mit? Ugyan már, te is tudod. Legy benne 64 magos, 4,5 GHz-es Xeon processzor, 20 TB SSD, ami 5 PB-ra bővíthető, 4096x2304-es felbontású kijelző, 80 MP-s kamera, 7.1-es hangrendszer, gondolatolvasó modul, és persze póráz, hogy levigye a kutyát pisilni.
49 dollárét természetesen. Handrás kiváló cikket írhatna róla, hogy nem apple-killer, mert a póráz nem nubuk.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
"Ez oké, de a HW nem mindegy, ezt Te is beláthatod. A Lumia 920 lehetne kicsit iphone killerebb... magunk közt szólva."
Akkor ezt felreertettem. Nem "a hw nem minden"-t akartal irni?
Titokban bádizol, hogy tudj venni egy 920-at?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Nem vártam semmi mást hw-es téren, de nem is erről van szó. Azt mondom, hogy a kamera és kijelző amiben az i5 főlé emelkedik. A kamera is kétséges azért, az összehasonlító tesztek alapján.
Nekem teljesen megfelel hw-esen.(#304) Dunbar
Azért mert felkaptátok ezt a párizsis faszságot, még nem lesz igaz. A L920 egy dögnehéz tégla, és b+ 50 kilót is elbírok egy kézben, mégsem verem magam rá.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Ha az altalad emlitett ujdonsagokat + idevehetjuk meg a kesztyuben kezelest is megkapja az iPhone5, ez az ember egy haboru es beket ir rola. Eszement. Te amugy meg mit vartal hw szinten, mit tesznek meg bele?
[ Szerkesztve ]
-
Dunbar
senior tag
Arról persze egy szót sem szól, hogy a kijelző jobb, mint az i5-é, milyen újítások vannak benne, milyen jó az akkuja, mennyire profik a teszt szerint a Nokia programok, a csávó elélvezett olyan jól néz ki. Meg ez, hogy 20dkg párizsi vs 10dkg parizer, egy laza ~40%-kal megdobta a különbözetet,
A cikk meg arról, hogy nehezebb mint ez meg az
Úristen, 7 grammal nehezebb! Az majdnem egy deka, vagyis szinte fél kiló, ami azért mégis csak kevés híján egy tonna! Le fog szakadni az emberek keze! Ha egy év múlva sok gerincsérült lesz a világon, nem is kell keresgélni az okokat!
Ráadásul ízléstelen műanyag vacak, ellentétben a tiszta aranyból, drágakő betétekkel készült Galaxy Note-tal.
/pushaliasDe komolyan zavaró lett a nagysága, élőben kíváncsi leszek rá.
-
Blyan
félisten
Ez oké, de a HW nem mindegy, ezt Te is beláthatod. A Lumia 920 lehetne kicsit iphone killerebb... magunk közt szólva. Végülis a kijelző meg a kamera ami kiemelkedő, bár a kamerát már ekézik a nemzetközi sajtóban. A wireless charging inkább csak súlynövelő fícsör.
Amúgy egyetértek, a faszi nem érdemel több szót. Mondom, én is utálom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Maradjunk annyiban, hogy Handras saját magát pippantotta volna le, ha megjelenik egy ilyen hardwarrel ellátott iPhone, így meg a legtöbb amibe bele tud kötni, az a tömege...
Az a faszi egy nímand, szót sem érdemes rá vesztegetni.
(Ráadásul minden megszólalása flame keltő és megosztó, majd ő háborog a leghangosabban).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #298 üzenetére
Handras nem WP8-at, hanem Lumiat ekézi, annyiban igaza van, hogy nagyon fényezték előre a L920-at és azért a tesztek nem ezt igazolják. Függetlenül attól, hogy én bevállalnám, ha nem lenne ennyire drága.
Nem védem a fickót, mert rühelem, mint a szart a fennhéjázós dumái miatt (bár megértem, ha az apple seggét nyalja, hiszen belőlük él, bőven nagyon jól). De azért nem mond teljesen hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- DIGI kábel TV
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest