- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nézd, a fickónak Apple Reseller boltja van, tökre megértem, hogy nyalja a seggüket. Belőlük él, kurva jól.
Más kérdés, hogy az objektivitásnak írmagja sem létezik nála. De egy bloggertől hülyeség is ezt elvárni.Aki az Apple termékeken kívül másról is akar olvasni, az véletlenül se menjen az oldalára - ez ilyen dolog.
-
Értem a szubjektív szűrőt, lehet szeretni meg nem szeretni - tetszhet vagy nem. Got it.
A probléma az, hogy ugyanazok a userek járnak a WP topikokba az elmúlt két évben fikázni, alapvetően három dolog miatt:
1. Miért lett kuka a symbian
2. Miért nem android a Nokia választása
3. Csúnya a csempeOlyan ez, mint egy iOS topik a BT küldéssel, flash lejátszással, vagy a widgetek hiányával. 50x lerágott csontokon kezdenek vitát újra és újra, mert nem képesek túltenni magukat olyan dolgokon, amik megváltoztatásához kicsik ők, mint kacsa az eperfához.
Nem fogom megérteni, mi mozog ilyenkor bennük - ahogy engem sem látott még senki egy Samsung topikban szentségelni - pedig nekem közvetve a munkámra is befolyással van az, hogy mennyire pofátlanul nagyra nőt ez a cég az elektronikai iparban.
És hidd el, unalmas. Nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest