- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
mukibuci #407 üzenetére
Nem rossz, de a symbinél is csak a AC3-mal van gond. Ha az nincs akkor mindent lejátszik, mint a WP8-nál. MKV sem gond hardverileg mert már próbáltam Full HD 12 GB-ost is exFAT mellett és simán vitte tekerés után is. Persze volt olyan amit meg nem. Ezek olyan pitiáner dolgok. De minden változik és ezeket meg fogja oldani majd vki.
Na és az Apple iPhone-ja meg felkötheti a gatyáját, mert lassan mindenki leelőzi. Eljött az idő hogy rákényszerüljenek olyan változtatásokra is amiket nem tennének meg, mert eddig sem tették, de most muszáj lesz nekik is.
-
Atti0925
tag
válasz
mukibuci #407 üzenetére
Ezekkel csak az a baj,hogy vagylagos,vagy játssza,vagy nem!Én meg nem szoktam nézni,hogy milyen formátumban jön le a film,sorozatrész.
A rendszer stabilitása miatt került képbe a wp,de más főbb szempont is van,köztük a filmek gond nélküli lejátszása.
Na meg a kezdő árak sem túl szimpatikusak nekem,így marad az android. -
pufferzóna
tag
válasz
mukibuci #226 üzenetére
(#226) mukibuci: "ööö, igazán nem azért, de szerintem teljesen mindegy, hogy 3,5 colos vagy 4,5, ha a felbontása ugyanúgy 800*480 "
A biztonság kedvéért kezdjünk el gondolkodni.
Mindegy lenne, hogy a 800 pixesből elveszik 320?
(#227) NGA: "Sok ilyen gyakorlatias gondolkodású emberrel találkoztam, amikor dekorációval is foglalkoztam."
Szerintem az nem vall gyakorlatias gondolkodásra, ha a reklámtáblán megjelenő üzenet nem lesz áttekinthető.
-
Assdak
őstag
-
ezt írtad: "eddig is működött, csak nokiákon nem"
nem engem kell meggyőznöd, de így kicsit félrevezető lehet mert általánosít.
helyesen inkább úgy lenne ez a mondat hogy:eddig is működött a htc hd7-en és titanon, csak nokiákon nem és még 1-2 htc-n meg samsungon se.
szerk. Lg-t, nokiát nem vágom pontosan, hogy is volt ez..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest