- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
A Verge a nem kifejezetten WP-s oldalak közül jóformán átlagos. Van annál lejjebb is. A Verge maximum annyiban lóg ki, ahogy az átlagnál gusztustalanabbul csinálja, lásd pl. a W8-as hibrideken gúnyolódó videójukat, amin egy darabig gondolkoztam, hogy az biztos csak paródia.
Persze, hogy nem tökéletes a WP meg a Lumia sem, sőt, de nem is annyira szar, mint amilyennek előadják. Ennyi és nem több, ami szúrja a szememet.
PS: teszek rá, ki miért háborgott, ezt mondd nekik. Én nem vagyok péniszláma júzer, aki közösül utánanézni, mit tud amit meg akar venni, aztán csodálkozik, hogy nahát, nincs hozzá a kedvenc fingós appja, meg nem tud egyszerre fakanalat pörgetni és macskaalmot cserélni. Na bumm, nekem egyikre sincs szükségem, tehát nekem jó.
(#311) Dunbar "Pushalias hsz-ét arra írtam, hogy a cikk végén alapból túl nehéz cuccokhoz hasonlította, akkor meg pár gramm nem különbség."
Tessék?
-
pushalias
addikt
Az a baj, a teszteket lassan kezdem leszarni. Az iPad Mini a nem túl fiatal hardver, a nem túl kiemelkelkedő felbontás, és az egy darab hangszóró ellenére úgy kapott a Verge-nél 9-es osztályzatot, hogy csak lestem. Érted? 9-est. Ami ugye egy mindenben kiemelkedőt mutató készüléknek járna ki. Szerintem.
A 920-szal szemben egyetlen egy komoly ellenérvet hallottam eddig: nagy, féltégla és társai. Ja nem, a Verge külön kiemelte, hogy az átlagnál színhűbb kamera mekkora hiba.
Ha már itt tartunk, el kell mondanom, hogy a rendszertől hányni kell, fapados, lassú, állandóan lefagy, tele van vírusokkal, és olyan bonyolult a kezelése, hogy folyton a manuált kell böngésznem. Ja, és tégla.
(#305) Lalll
Mit, mit? Ugyan már, te is tudod. Legy benne 64 magos, 4,5 GHz-es Xeon processzor, 20 TB SSD, ami 5 PB-ra bővíthető, 4096x2304-es felbontású kijelző, 80 MP-s kamera, 7.1-es hangrendszer, gondolatolvasó modul, és persze póráz, hogy levigye a kutyát pisilni.
49 dollárét természetesen. Handrás kiváló cikket írhatna róla, hogy nem apple-killer, mert a póráz nem nubuk.
-
Dunbar
senior tag
Arról persze egy szót sem szól, hogy a kijelző jobb, mint az i5-é, milyen újítások vannak benne, milyen jó az akkuja, mennyire profik a teszt szerint a Nokia programok, a csávó elélvezett olyan jól néz ki. Meg ez, hogy 20dkg párizsi vs 10dkg parizer, egy laza ~40%-kal megdobta a különbözetet,
A cikk meg arról, hogy nehezebb mint ez meg az
Úristen, 7 grammal nehezebb! Az majdnem egy deka, vagyis szinte fél kiló, ami azért mégis csak kevés híján egy tonna! Le fog szakadni az emberek keze! Ha egy év múlva sok gerincsérült lesz a világon, nem is kell keresgélni az okokat!
Ráadásul ízléstelen műanyag vacak, ellentétben a tiszta aranyból, drágakő betétekkel készült Galaxy Note-tal.
/pushaliasDe komolyan zavaró lett a nagysága, élőben kíváncsi leszek rá.
-
Maradjunk annyiban, hogy Handras saját magát pippantotta volna le, ha megjelenik egy ilyen hardwarrel ellátott iPhone, így meg a legtöbb amibe bele tud kötni, az a tömege...
Az a faszi egy nímand, szót sem érdemes rá vesztegetni.
(Ráadásul minden megszólalása flame keltő és megosztó, majd ő háborog a leghangosabban).
-
vicze
félisten
Azért most OTA miatt elég egyszerű és gyors lehet a rendszerszintű update.
A gyártóknak, szolgáltatóknak amúgy ebbe mennyi beleszólása van most?
Pl. Kisebb update MS-től megehet egyből szolgáltatói/gyártói faszkodás nélkül, vagy hogy van/lesz ez megoldva? Vagy az OTA végső soron dísznek lesz?Valahogy a WP8-cal kapcsolatban több a kérdés a fejemben mint a válasz, csak a hülye UI-ról és az különálló appokról beszélnek, de a rendszer mélyebb részeiről és korlátozásairól nem nagyon esik szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest