- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
azért én nem hinném, hogy pl az ie10ben a lapon keresést, vagy a data sense tömörítést a hardver miatt nem kaphatja meg a wp 7.8. ez inkább sima szemétség. persze megértem, hogy kispórolnak dolgokat hogy, megvegyem az újat, nyilván nekik is élniük kell valamiből de azért akkor is szemétség. anno pont azért váltottam wpre, mert tetszett, hogy mindegyik gépre hamar kijön a frissítés. és ugye itt még azt se tudom megoldani, hogy leszedek vmi alternatív böngészőt mint pl droidnál.
plusz a keresőgomb totál fölösleges: nálam megnyitja az iet és ott felmegye a bingre. droidnál ez sokkal jobban meg van oldva: alkalmazások multimédia kontaktok közötti keresés stb.
legalább a hülye szabályokat feloldhatnák, hogy valami hozzáértő ember csinálhasson külsős progit, és lehessen variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest