- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Thx.
De ez a mappa dolog fájt. Rengeteg dolgot telepítek kipróbálás céljából is, hogy lehet rendezni 200+ programot ?
Ha sok van, akkor a nevüket sem jegyzem meg, hanem amikor az ikonja elém kerül ill elolvasom a nevét akkor jövök rá, hogy mi az. Nekem jobban tetszik, ha valami szerint csoportosíthatok. -
Mac!
aktív tag
Imádom az okoskodókat...
http://www.engadget.com/2012/10/29/skype-for-windows-phone-8/ -
Volkov
senior tag
Nekem pont ez volt a bajom, hogy a zene hallgatás és a csengőhang egy skálán volt, de a csengőhang mégis sokkal hangosabban üvöltött a fülembe, ha egy halkabb számot hallgattam.
Ha meg némítva volt a telefon (hogy ne süketüljek meg zene közben), akkor híváskor el sem halkult a zene, szólt tovább, miközben a zsebemben szépen kiírta hogy hívás van... felhasználó barát megoldás.
-
Blyan
félisten
Nem kell natívan, elég ha engedélyezi. hogy válthass arra, hogy legalább mobiloldal bejöjjön a gombnyomásra.
Persze értem, akkor bukjuk a kapcsolt szolgáltatásokat (vision, audio). Ezt meg döntse el maga a felhasználó.
(#49) windlaci
iOS alatt is a csengetés és az ébresztő ugyanazon hangerőn osztozik.
Csak ott külön lehet a mm tartalmak hangerejét állítani (egységesen).(#46) mukibuci
Azt nem.
Arra ott van akkor a mobil változat.
De azt pl díjaznám, ha lenne keresés funkció az IE-ben, és ott pl lehetne keresőmotort váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest