Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MR007RM

addikt

válasz gzbotii #266 üzenetére

Az egész olyan mintha ("alacsony agykapacítású" elnézést), gyengénlátó nyugdíjas célközönségnek készülnének. Mint egy játéktelefon jól vissza a múltba és az élő csempe sem tud változtatni ezen az érzésen nálam. A meglévő megkötöttségek gondolom az egyediség kihangsúlyozása miatt vagy mellett rámutat hogy nem rendelkezel teljes mértékben a telefonod felett, de legalábbis ezt az érzést adja. Csak az a szempont számít hogy gyors és pörgős legyen akkor mikor újabb és gyorsabb processzorok állnak mindig készen ezt ma már ne lehessen megoldani? Annyira gyenge a rendszer hogy le kell meg kell védeni magamtól? :U Komolyan siralmas az egész. Az én őskövület processzorom akadozás nélkül lekezeli a csili-vili kezelőfelületemet is, amit úgy állítok be ahogy akarok és a lényeg úgy hogy nekem tetszen.

És igen ez nekem nagyon dühítő, mert ha legközelebb mondjuk Nokiát szeretnék majd venni csak ilyen lesz, mert a másik alternatívát kinyírták. Vagyis vehetek mondjuk androidot mert az hasonló, ha lesz még olyan..... Egy nagy egységesítés folyik külső és belső téren, ami az egyediség, megkülönböztetés elvesztésével jár szűkítve a mozgásteret. Tepsi telefonmánia mindenütt. :W

Új hozzászólás Aktív témák