- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Ki akar teged vagy barki mast meggyozni? Arrol ment egesz nap a vita, hogy ide jon a symbian vagy android huszar es akik ezt a rendszert hasznaljak, azokat akarjak meggyozni arrol, hogy ez mennyire szar, mert csunyak a betuk, meg nincs ez, meg amaz. Keresd mar vissza hany symbian topikban jartak a teged meggyozni akaro emberek es ekeztek azt a bughalmazt. Ti vagytok a megmondo emberek. Mi tudjuk mik a korlatai, hiszen minden nap hasznaljuk elegedettseggel.
-
Lall
veterán
Szerintem nem a felulet az oka, bar biztos vannak olyanok is, akiket ez tantorit el. Szemely szerint, amikor kijottek az elso uj ui-rol szolo kepek atlathatatlannak es ocsmanynak tartottam es nem ertettem az egesz koncepciot, de valamiert megis beprobaltam es mara ugy gondolom jo dontes volt. A funkciok hianyaval is megbaratkoztam es megtanultam nelkuluk elni vagy megtalalni bennuk (pl. Zune) az egyszeruseget. Persze lehet ezt nem szeretni es nem elfogadni, de tenyleg unalmas mindig visszahallani ugy, mintha a tobbi os-nek nem lenne meg a maga keresztje.
Egyezunk meg abban, hogy a boltos nem is ajanl wp-t, mert az lassu, lefagy es az egesz egy fos, igy nem is tart! Olyan korlatoltak egyesek, hogy a Galaxy Ace-en tul nem is latnak ki a pult mogul. Addig el sem jut Atlagjozsi, hogy bekapcsoltasson egy ilyen telefont.
-
Lall
veterán
A jelzoket a szarkazmus ihlette, mert altalaban ezek az emberek szoktak ugyan ezt mondani a wp-re. Lehet mindenkinek sajat velemenye, de hogy ezt a wp megjelenese ota minden wp-s hirhez, cikkhez bebofogi mar tenyleg kezd kicsit unalmas lenni. En miert nem megyek oda minden symbian hirhez kommentelni arrol, hogy mi nem tetszik benne. Jaaaa, hogy mar nincs is symbian hir?
Sofian: Meg hasznalt droiddal es iPhoneal es BB-vel...
-
Lall
veterán
válasz
Quasi_modo #273 üzenetére
Nálad, neked, velemenyed szerint!
Mert nekem eddig a hanyingerkelto, ultragagyi, fos symbian miatt nem volt Nokiam. Ugye milyen tre, hogy nem egyformak a zemberek.
-
Lall
veterán
válasz
Barthezz2 #179 üzenetére
Kipróbáltam egy Trophy-val és L900-al. A Lumia 900 bármilyen hangerőre állítod a telót ugyan azon a hangon ébreszt. A Trophy-t viszont ha leveszem 1-re, akkor olyan halkan, hogy arra senki nem kel fel. Ez is gyártóspecifikus lenne? Vagy modell? Úgy emlékszem a Dell is mindig ugyan azon a hangon ébresztett.
Szerk: Ha a Trophy 0-án van vagy rezgőn akkor viszont hallható az ébresztés. Nemérteménezt. Viszont folyamatosan hangosodik.
-
Lall
veterán
Jóval kevesebb mikrofosozás!
Utoljára 96-ban néztem ilyen mikrofos logókat, de akkor sem tartottam viccesnek, pedig akkor fiatal voltam és bohó.
minolta5: Sosem értettem miért nehezebb repülő módba tenni egy telefont, mint este kikapcsolni reggel pedig megvárni míg bebootol?
-
Lall
veterán
Pedig egész hosszan taglalták.
"A virtuális billentyűzet kinézete nem változott, az eltérések a felszín alatt rejtőzködnek. A prediktív bevitel az úgynevezett Word Flow technológiára épít, amely figyeli a felhasználó által bepötyögött szöveget, ez alapján akár teljes mondatokat is fel tud ajánlani (ezzel nem találkoztam a tesztidőszak alatt). A megoldás tartalmazza az úgynevezett kontextusfüggő kiegészítés módszert is, mely a szövegkörnyezet alapján határozza meg az algoritmus által talált szavak megjelenítési sorrendjét. A billentyűzet továbbra is igen jó hatásfokkal érzékeli az érintéseket, a melléütések ritkák, jó hír továbbá, hogy immár a magyar nyelv is választható."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest