- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz
pufferzóna #399 üzenetére
Látod, ezért vagy még itt, mert ennyire nem vagy képes felfogni pár elég egyszerú mondatot sem.
-
pushalias
addikt
válasz
pufferzóna #381 üzenetére
Remek, igazad van, meggyőztél, holnap dobom is ki, és androidosat veszek.
Ja, mégse.
Tudnám hogy van az, hogy én se androidos, se iphone-os társaságba nem megyek, hogy deszar a tietek, fú, de ocsmány, delassú, detré, de elavultak ezek az ikonok, laggol, fos, szar, húgy, blöee, VEGYÉMÁ WP-T MER AZ A JÓ NEKED, ÉN MÁR CSAK TUDOM!!!!!— és mégis jól alszom esténként.
-
pushalias
addikt
válasz
pufferzóna #366 üzenetére
Csempét??? Ki beszélt itt a lapkákról? Imádom, amikor emberek menet közben próbálják átírni a szabályokat.
Szintén hasznos, hogy van egy-egy hívás és sms-mappám a gyakran használt számokhoz. Rábökök a mappára, majd az illető nevére/arcképére és már megy is a hívás. Egyszerű, de nagyszerű.
Sajnos ez a 3 bökéses feladat WP-n csak 2 bökésből oldható meg, te nyertél.
-
válasz
pufferzóna #287 üzenetére
> Ami szép lehetne benne (pl. a vitás külsejű "lóbetűk", ahogy a kolléga fogalmazott), az pedig durván a funkció rovására megy, mert kb. 40%-kal csökkenti a hasznos felületet.
LOL, merthogy az osszes tobbi OS-en a felhasznalok ezerrel kihasznaljak a hasznos feluletet.
Egyebkent se vitatkozzunk a stiluson. Az emberek tobbsege rendesen feloltozkodni sem tud.
-
atike
nagyúr
válasz
pufferzóna #230 üzenetére
Szerintem azt próbálod mondani, hogy igaz, hogy azonos felbontáson, de más fizikai méretben más a kezelés. Azaz a nagyobb kijelzőn ugyanannyi pixelnyi terület fizikailag nagyobb méretű lesz - ergo könnyebb "hozzányúlni"... Jól sejtem?
Jó az aláírásod...
-
válasz
pufferzóna #230 üzenetére
szerintem 800-320 az 480 lesz 3.5 colon és 4.5 colon is, de nem nagyon értem én ezt a matematikát
-
válasz
pufferzóna #228 üzenetére
ha a 800 ból elvesz 320 pixelt a felirat, akkor a 3,5 colon, vagy pedig a 4,5 colon marad több hely? Csak a biztonság kedvéért
-
NGA
addikt
válasz
pufferzóna #224 üzenetére
Sok ilyen gyakorlatias gondolkodású emberrel találkoztam, amikor dekorációval is foglalkoztam. Közölték, hogy ők a teljes felületet kifizették, és hogy irjam tele, meg legyen kisebb betű, mert még egy fél regényt odaraknának, és mi az, hogy a szélén van egy 1 cm-es sáv, oda is lehet rakni valamit...
de ez lehet sajo13-nak szól :-)
-
válasz
ööö, igazán nem azért, de szerintem teljesen mindegy, hogy 3,5 colos vagy 4,5, ha a felbontása ugyanúgy 800*480
-
catroot
veterán
válasz
Igen, hát nem egy szokványos felület, az biztos.
-
catroot
veterán
válasz
pufferzóna #219 üzenetére
Ha tudnád, hogy erről anno milyen viták mentek még a rendszer megjelenését követően...
Érdekes, hogy azokat nem zavarják ezek a "lóbetűk", akik használják. Jobbra-balra váltasz a képernyők között, gyönyörűen átjön, hogy miért ilyen az egész.
példa:
Nyilván ettől még lehet valakinek ronda a felület.
-
Ricardo
titán
válasz
pufferzóna #219 üzenetére
Ezen még változtathatnának. Ha már a főképernyőről eltűnt a csík, akkor ez is jobban nézne ki. A már említett helyfoglaláson kívül (ami teljesen jogos), szerintem olyan mintha nem lenne optimalizálva az adott szöveg, és hiába tudom, hogy szándékos, akkor is olyan benyomást kelt, mintha nem lenne rendesen tördelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest