Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz pushalias #367 üzenetére
Ha nem csempe, akkor micsoda? A főképernyőn csempék vannak, nem?
" Sajnos ez a 3 bökéses feladat WP-n csak 2 bökésből oldható meg, te nyertél."
Te valamit elszámoltál. Egy bökés a mappa megnyitása, egy másik a hívás a kívánt számra. Ugyanezt az iOS is tudja, nem azért hoztam fel, mert annyira egyedi, hanem azért, mert hasznos.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #377 üzenetére
Azt meg is értem - mármint Jobst.
Mindegy, Handrás egy futóbolond, aki a blogjára téved és vagy jár, az ne objektivitásért tegye - és főleg ne akarjon Apple terméken kívül másról is olvasni arrafelé.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #375 üzenetére
Ez nem gyűlölet, ez elvakultság. Handrás Almafanatikus, aki SJ-t nem, hogy példaképnek de már már mentornak tekintet saját maga számára.
Egyszerűen full szemellenzős, ráadásul mindemellé még anyagi érdek is fűződik.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pufferzóna
tag
válasz pushalias #341 üzenetére
(#341) pushalias: "És WP-n is dönthet úgy a programozó, hogy úgymond kihasználja a helyet."
No, akkor lássunk egy-két ilyen csempét, ha kérhetem.
(#363) ramrit: "Én csak azt nem értem hogy ha annyira hulladék ez a csempe,ahogyan a sok hater állitja, akkor a Play áruház föoldalán mi a francért azok vannak???"
Na de nincsenek. Akinek kell, az kipróbálhatja, hogy néz ki vele a telefonja (ugyanaz fordítva WP telefonon természetsen nem megy). Én megtettem, de azok a 15 évvel ezelőtti piktogramok nem nekem valók...
"Droidra is megjelent a wp8 launcher és valami baromi jó. Hamar felmegy ez is 1millió letöltés számra,mint a launcher7."
Én is ki fogom próbálni, mert kíváncsi vagyok. De ettől még nem fogom azzal használni a telefonomat.
"de szerintem és ami az igazság is, hogy azért lett csempe, mert sokkal informativabb és igy jobban el lehet adni az appokat,mint ikonnal."
Ezt a "sokkal informatívabb" mondatot fejtsd ki, légy kedves. Nálam például egy ikonnyi helyen 7 különböző feladat, vagy naptári esemény van kint widgetként, így négy ikonnyi helyen elfér a napi naptáram, a feladatlistám és a két, legfontosabb beosztottam feladatlistája. Így online tudom a teljesítést nyomon követni. Számomra ez az egyik leghasznosabb funkció. Szintén hasznos, hogy van egy-egy hívás és sms-mappám a gyakran használt számokhoz. Rábökök a mappára, majd az illető nevére/arcképére és már megy is a hívás. Egyszerű, de nagyszerű.
Én egyébként drukkolok a WP-rendszereknek, a verseny mindenkinek jót tesz.
-
virkir
veterán
válasz pushalias #337 üzenetére
Tudod ez egy fórum.
Ezeknek meg az lenne a célja, hogy a véleményeinket ütköztessük értelmes vita formájában érvekkel alátámasztva azonos jogokkal.
Nem egy butatrollként elsőnek személyeskedve. A banokat is ilyen fórumhuszárok miatt kaptam amikor elküldtem őket melegebb éghajlatra olyan stílusban ami úgy látszik nem fért bele a PH kóristalányokból álló tagjaink.
Ha így nem megy akkor inkább nem kell erőltetned.
Az javadra szól, hogy megfejtetted az aláírásom
De egy utolsó kérdés.
Ha már a wp7 annyira tökéletesűberfrankóhipersmoot rendszer volt akkor mi a viharnak rá annyi custom rom?
Mert a blogod jóformán csak ilyenekről szól. Igaz csak az első oldalt görgettem egy darabig de nagyon más nem volt rajta."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Liudvikas
tag
válasz pushalias #341 üzenetére
ugyan már, nem erre gondoltam..
hanem pl a bugris paraszt stílusára, meg a szánalmasan gyenge vergődésére a konkurencia ellen.
azért az jelent valamit, ha többször volt subbán, mint itt, vagy PH-n egy riport.de ha az a siker, hogy van egy 3as BMW-m a panel alá, amiben klíma sincs, akkor köszi, de nem
bocsi az offért
-
félisten
válasz pushalias #333 üzenetére
Marmint mit ert el, van egy jol meno boltja (marmint nem egy, hanem jopar)? Ettol lesz valaki valaki ma Magyarorszagon? LOL
Egyebkent semmi mast nem csinal a blogjan, csak a vasarloi szajaba adja azokat az erveket, amiket majd ok visszamondhatnak, ha valaki megkerdezi oket. Teljesen racionalis disztributori viselkedes.
while (!sleep) sheep++;
-
virkir
veterán
válasz pushalias #298 üzenetére
Sajnálom, de akkor neked az Ericsson GH 198 az ideális telefon.
Mivel néhány ficsőrben lelépi a wp-t van abban igazság amit írsz.Egyébként is gőzöm nincs mi a francot keresel te itt
Itt marha keveset de ha nem lennénk páran akiket ugyan érdekelne a rendszer de legalább objektíven tekintünk rá, más sem szólna egy ilyen topikban csak a csattogás meg a toccsanás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Dunbar
senior tag
válasz pushalias #316 üzenetére
Basszus, hogy mindenki azt hiszi kötözködöm. Vagy nem elég érthető amit írok, vagy nagyon stresszes mindenki.
Egy hozzászólás Note-hoz hasonlította a fórumban a 920 súlyát, erre te ezt írtad.
A linkelt cikk nehéz telefonokhoz hasonlította a 920 súlyát, erről nekem eszembe jutott ez a vicces hsz.
Privátban azért írok, hogy ne szemeteljek ide, illetve hogy ott válaszolj, mielőtt esetleg paranoid módon hülyét csinálsz magadból fórumon egy félreértés miatt. És nem kell hülyének lenni ahhoz, hogy átugorjon a szemed egy hsz-en, amit én könnyen értelmezhetőnek gondoltam, főleg számodra, mivel te írtad.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #314 üzenetére
Nem csak az általad említett sokodalú appokra van szüksége az embernek. Ezért remélem, hogy fejlődik majd az alkalmazáskínálat.
Nekem pl sok push értesítést használó progim van a IOS-en, mert kell és mert működik. Ez gáz?
És egyelőre nem tudni, hogy a WP8 alatt rendesen működnek-e ezek. Majd idővel kiderül.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #308 üzenetére
Figyelj WP blogger, nekem ne gyere ezzel a dumával, mert én már akkor WP-t használtam, mikor Te még talán csak annyit tudtál róla, hogy csempe, de hogy az mit takar arról gőzöd sem volt...
A Lumia920 korrekt készülék, de a féltéglaság pont elég ok arra, hogy ne legyen belőle sláger - az áráról nem is beszélve. Főleg, hogy nincs mögötte az android és a Samsung félkegyelmű sikersztorija.
A Verge egy fos oldal, én is tudom, szóval azt sem értem ezt minek hoztad fel. De a többi oldal sem volt elájulva a Lumiatól. Bár annyit elismernek, hogy kijelzőben talán verhetetlen.Én szeretem a WP-t, kár a hülyeséggel etetni. De tegye mindenki a szívére a kezét: hányan háborogtatok a WP topikban, hogy milyen szar és mennyire nem ezt vártátok és inkább Nexus és társait kell venni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #298 üzenetére
Handras nem WP8-at, hanem Lumiat ekézi, annyiban igaza van, hogy nagyon fényezték előre a L920-at és azért a tesztek nem ezt igazolják. Függetlenül attól, hogy én bevállalnám, ha nem lenne ennyire drága.
Nem védem a fickót, mert rühelem, mint a szart a fennhéjázós dumái miatt (bár megértem, ha az apple seggét nyalja, hiszen belőlük él, bőven nagyon jól). De azért nem mond teljesen hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest