- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
buktagt540 #96 üzenetére
Ezekre csak annyit, hogy van "néhány" Apple termékeket használó ismerősöm és még sosem volt rá példa, hogy ők, vagy én teleírtam volna, egy-egy droidos fórumot, hogy ez, vagy az a termék mekkora szar.
Én nem szeretem, ezért meg sem veszem, annyira meg végképp nem érdekel, hogy kereszteshadjáratot indítsak egy fórumon xy termék ellen.Ellenben már milliószor volt rá példa, akár munkatársaimtól, akár vadidegenektől(!!!), hogy rámutattak a kezemben levő 4s-re, majd közölték, hogy nem is sokkal jobb, mint az android és erre elővették a saját 30-40 ezres fröccsöntött koreai vackukat... Nem vicc, volt ilyen, többször.
"óje most kijön a zúj szamszung, 6 maggal, ami majd szétsavazza azt a szar ájfontot, meg amúgy is az epöl szar, mert szar és különben is csak 3.5inch, pedig nem is ember, akinek nem 4+ inches a telefonja, és neked csak 1ghz-ed van, te szar, életed sincs, mert nem amoled blablabla..."
Ez nem jellemző az Apple-ösökre. És igen, tudom, hogy rengeteg a másokat lenéző, olcsójánosnak tekintő ember sajnos, akik miatt engem is bunkó Apple-ösnek mondhatna bárki,de be kell ismernünk, hogy már csak a rendszert használók átlagéletkorából adódóan is több az Apple hater.
Szerk.: OFF-ba tettem!
Talán az a legtisztább, ha azt mondjuk, hogy legalább ugyanannyi bunkó paraszt van, mindkét táborban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest