Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem tudom, hogy miért csináltok apple vs samsung vitát egy olyan topicból, ami a ms által indított lejárató kampányáról szól.
Biztos sikerül majd ezzel szerezniük néhány új ügyfelet, de aki céltudatosan vásárol, vagy tudja, hogy mit akar, azokra az ilyen hírek nem lesznek hatással. Eleve a wp7 külseje annyira megosztó. Tudom, tudom, a ms erőszakkal lenyomja ezt a tile-os izét az emberek torkán, méghozzá a win8-cal, majd megszokják.
Nekem nem lényeg a smooth működés, viszont a tile-ok helyett sokkal jobban szeretem a színes widgeteket, szeretem, hogy van szép háttérképem, és azt is, hogy az ikonjaim egyedi formával rendelkeznek. Nálam az eye-candy a lényeg, és gyűlölöm a minimalista, egységes designokat.
Valami mégis van a levegőben, nem tudom elképzelni az okát, hogy az opera mini az iphone-on hibás, wp7-re pedig még mindig nincs. És míg csak az androiddal jövök ki egy 90 megás csomaggal, és 2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is, addig a többi nem is alternatíva.
Lehetne mondani, hogy a wp7-es telefonok egy ideig elég olcsóak voltak, (hisz szinte senki sem vette), de a mostani mangós készlet ismét felemelte a 100k-es alsó határ felé. Tehát újból csak az android marad a nem prémium kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC i5 14. gen. // RTX 3080 // BOLTBÓL 27%-os SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL //
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest