- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Depression #117 üzenetére
Értelek már.
-
Depression
veterán
Az opera mini nem a tényleges oldalt tölti be, nem is olyan szép, stb., viszont iszonyat gyorsan jönnek be az oldalak. Pl. fórumozásnál ez rengeteg előnyt jelent. Azért is írtam a puszta közepét, mert vonatozásnál, autopályán, amikor csak gprs hálózat elérhető, egy több megabyte-os oldal percekig jön le.
Másrészt viszont az okostarifa csomagokkal az opera mini adatforgalma nem számít bele a keretbe. Azaz az adatkeretem megmarad letöltéseknek. -
persil
nagyúr
válasz
Depression #98 üzenetére
Minek iPhone-ra az opera mini, ha a safari tökéletesen működik és "2 másodperc alatt betöltődik egy oldal még a puszta közepén is" ?
Nem kötöszködök, csak ezt most tényleg egyáltalán nem értem... Nem jobb "annyival" (szerintem semennyivel) az opera mini, hogy úgy állítsd be, mintha más böngészővel valóságos kín lenne megnézni egy oldalt...
-
buktagt540
senior tag
Szerintem az egész telefon/OS választás ízlés kérdése.Sokan vannak akik azért vesznek egy telefont mert jól néz ki,közben azt se tudja,hogy milyen OS fut rajta(és nem is érdekli)
Más kérdés az,hogy ki mire használja
em mindegy pl. hogy üzleti,vagy játéktelefonnak használjuk az adott készüléket.Van mindegyik OS-nek előnye,hátránya.(pl: Android jobban testre szabható,de iOS gyorsabb)
-
floatr
veterán
válasz
Touch-ko #103 üzenetére
Attól, hogy még egy gyártó nem él a lehetőséggel, még lehet olyan, aki viszont igen, és ez a gyártótól függ. Ezért mondom azt, hogy választhatsz olyan gyártót/eszközt, ahol nincsen ilyen probléma -- első körben ott a nexus... és akkor visszaértünk oda, ahonnét jöttünk.
-
moonman
titán
válasz
Depression #111 üzenetére
"amit az elmúlt pár hónapban műveltek, azzal az alma szintjére süllyedtek"
valahogy meg kell ragadni az emberek figyelmét, ezek az akciók pedig simán jók erre és még csak nem is hitelrontás, hiszen a téma adott, nem ők gyanúsítják meg a Google-t vagy szarozzák le az Androidot, hanem jön a hír a tényekről, amire reagálnak egy ajándék-akcióval. szerintem marketingből csillagosötös.
-
Depression
veterán
Már csak ez hiányzott: ha az apple-nek eddig szabad volt, akkor a ms miért ne csinálhatná!
Kb. a vista megjelenésétől kezdve egyre szimpibb lett a ms, de amit az elmúlt pár hónapban műveltek, azzal az alma szintjére süllyedtek. Ez a legocsmányabb üzletpolitika, amit ezek művelnek!
-
Pete55555
addikt
Erre meg már csak azt tudom mondani, hogy 2 koppintás, és soha többet nem jön fel az az ablak, azt meg szerintem akármelyik tulaj meg tudja tenni. Egyébként az általad leírt eset az androidos telefonok elég kis részére jellemző (konkrétan én nem találkoztam hasonlóval). ("OEM úgy szabja testre, hogy alapból három böngésző, öt zenelejátszó és 12 képnézegető")
-
moonman
titán
válasz
Pete55555 #107 üzenetére
az egy dolog, hogy szerinted mit kéne tudnia a usernek, a tények meg egy másik. attól, hogy valaki okostelefonnal rohangál még nem feltétlenül ért hozzá és őszintén szólva nem is kell, hogy értsen hozzá.
"Rgo csak a gyári van fent neki, akkor meg nem jön fel a választó ablak sem, tehát itt bukott az egész elméleted"
ja főleg, amikor az OEM úgy szabja testre, hogy alapból három böngésző, öt zenelejátszó és 12 képnézegető van a rendszerben... -
moonman
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
"amíg ők szabják meg, hogy mivel kell böngészned, addig az diktatúra, és elitélendő."
iOS-nél is csak a négy és feledik kiadásra jutottak el odáig, hogy támogatottak lettek az alternatív böngészők, ráadásul még piaci részesedésben is elég nagyok, szóval ott lehetne diktatúráról beszélni. de hogy egy újonnan indult, egyelőre béka segge alatti részesedéssel bíró MS oprendszerben diktatúra, hogy IE a böngésző... hát.
-
Pete55555
addikt
Az már nálam erősen a User error kategória. Aki nem tudja mi az a böngésző, az ne vegyen okostelefont, mert ott tényleg fennáll a "a telefonom okosabb mint én" dolog.
Egyébként az még mindíg igaz, hogy megnyit valamit, benyom egy pipát, és rábök az egyik böngészőre, és onnan nem kell vele foglalkoznia. (ez egyébként alapból hülyeség mondjuk, mert ha nem tudja mi az a böngésző, akkor nem is tölt le másikat a marketről, Rgo csak a gyári van fent neki, akkor meg nem jön fel a választó ablak sem, tehát itt bukott az egész elméleted, mivel egy böngésző esetében érvényesül a "rábök, hogy "olvas" és olvasható legyen, kész." -
Воланд
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
jah, az a kegyetlen buntetes annyibol allt, hogy be kellett tenni egy bongeszovalaszto kepernyot (windows 7 - E valtozatba). amire te gondolsz, mint "kegyetlen buntetes", az a media player miatt volt.
-
Depression
veterán
De én nem akármilyen böngészőt írtam, hanem egy olyat, ami 80-90%-kal csökkenti az adatforgalmat és a betöltési időt külső szervereket használva.
Innentől kezdve akkor át lehet fogalmazni ismét az okostelefonok fogalmát? Olyan telefon, melyre lehet natívan futó programokat telepíteni, amíg azok nem sértik az os fejlesztő anyagi érdekeit/pénzéhségét?
Ja, mégsem! Az EU egyszer már kegyetlenül megbüntette a MS-ot az IE miatt.
moonman: mindegy, hogy hogyan írod, amíg ők szabják meg, hogy mivel kell böngészned, addig az diktatúra, és elitélendő.
-
moonman
titán
válasz
Pete55555 #101 üzenetére
kérdezz már meg egy átlagusert, hogy melyik a kedvenc androidos böngészője. örülj, ha nem kapsz egy pofont, hogy mit káromkodsz.
csoda, ha a böngésző fogalmával tisztában vannak, nem még azzal pöcsölni, hogy most épp melyikben nyíljon meg. neki annyi kell, hogy rábök, hogy "olvas" és olvasható legyen, kész.
-
Воланд
titán
válasz
Pete55555 #101 üzenetére
"Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem."
nem, a legegyszerubb megoldas az lenne, ha minden oldal ugyan ugy jelenne meg minden bongeszo alatt. na, erre meg varhatunk egy jo darabig.
"bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti"
na az szvsz konkretan hanyinger, hogy egyreszt letrehoz egy google+ fiokot (eleg nekem az fb is), masreszt nem megy az, hogy fb-bol szinkronizalja a nevjegyeket minden kulso program, meg piszkalas nelkul.
-
Pete55555
addikt
"...ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a..."
Androidban sincs ott feltétlenül, mert alapértelmezetté tudod tenni x böngészőt, és akkor az is egyből abban nyitja meg. Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem. Az meg, hogy csak IE-t használhatsz, vicc. (Google sem korlátoz, hogy csak Chrome-ot használhatsz, bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti
)
(#100) floatr: Tudja a különbséget, de hát ugyanaz az OS van rajta, akkor ugyanolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Filmvilág
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest