- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Erre meg már csak azt tudom mondani, hogy 2 koppintás, és soha többet nem jön fel az az ablak, azt meg szerintem akármelyik tulaj meg tudja tenni. Egyébként az általad leírt eset az androidos telefonok elég kis részére jellemző (konkrétan én nem találkoztam hasonlóval). ("OEM úgy szabja testre, hogy alapból három böngésző, öt zenelejátszó és 12 képnézegető")
-
Pete55555
addikt
Az már nálam erősen a User error kategória. Aki nem tudja mi az a böngésző, az ne vegyen okostelefont, mert ott tényleg fennáll a "a telefonom okosabb mint én" dolog.
Egyébként az még mindíg igaz, hogy megnyit valamit, benyom egy pipát, és rábök az egyik böngészőre, és onnan nem kell vele foglalkoznia. (ez egyébként alapból hülyeség mondjuk, mert ha nem tudja mi az a böngésző, akkor nem is tölt le másikat a marketről, Rgo csak a gyári van fent neki, akkor meg nem jön fel a választó ablak sem, tehát itt bukott az egész elméleted, mivel egy böngésző esetében érvényesül a "rábök, hogy "olvas" és olvasható legyen, kész." -
Pete55555
addikt
"...ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a..."
Androidban sincs ott feltétlenül, mert alapértelmezetté tudod tenni x böngészőt, és akkor az is egyből abban nyitja meg. Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem. Az meg, hogy csak IE-t használhatsz, vicc. (Google sem korlátoz, hogy csak Chrome-ot használhatsz, bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti
)
(#100) floatr: Tudja a különbséget, de hát ugyanaz az OS van rajta, akkor ugyanolyan
-
Pete55555
addikt
Don't feed the TROLL !
Egyébként sokkal egyszerűbb, és konkrétabb lenne, ha annyit mondanának: törjétek fel az androidot, cserébe kaptok WP7-et.
-
Pete55555
addikt
válasz
buktagt540 #15 üzenetére
Az android és az iOs is licenceli a lehúzható status bart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivaldi (böngésző)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged