- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Erre meg már csak azt tudom mondani, hogy 2 koppintás, és soha többet nem jön fel az az ablak, azt meg szerintem akármelyik tulaj meg tudja tenni. Egyébként az általad leírt eset az androidos telefonok elég kis részére jellemző (konkrétan én nem találkoztam hasonlóval). ("OEM úgy szabja testre, hogy alapból három böngésző, öt zenelejátszó és 12 képnézegető")
-
Pete55555
addikt
Az már nálam erősen a User error kategória. Aki nem tudja mi az a böngésző, az ne vegyen okostelefont, mert ott tényleg fennáll a "a telefonom okosabb mint én" dolog.
Egyébként az még mindíg igaz, hogy megnyit valamit, benyom egy pipát, és rábök az egyik böngészőre, és onnan nem kell vele foglalkoznia. (ez egyébként alapból hülyeség mondjuk, mert ha nem tudja mi az a böngésző, akkor nem is tölt le másikat a marketről, Rgo csak a gyári van fent neki, akkor meg nem jön fel a választó ablak sem, tehát itt bukott az egész elméleted, mivel egy böngésző esetében érvényesül a "rábök, hogy "olvas" és olvasható legyen, kész." -
Pete55555
addikt
"...ez is az egyszeruseget szolgalja, pl. egy rss olvasoban ha a cikket meg akarom nyitni az alkalmazason kivul, akkor csak annyi van ott, hogy open in internet explorer, es nincs meg plusz x sor ott mas bongeszonek a..."
Androidban sincs ott feltétlenül, mert alapértelmezetté tudod tenni x böngészőt, és akkor az is egyből abban nyitja meg. Viszont ha különböző tartalmakat más böngészőben akarsz megnézni, akkor erre ez a legegyszerűbb megoldás szerintem. Az meg, hogy csak IE-t használhatsz, vicc. (Google sem korlátoz, hogy csak Chrome-ot használhatsz, bár ICS-ben a Google+-t a kelleténél kicsit jobban erőlteti
)
(#100) floatr: Tudja a különbséget, de hát ugyanaz az OS van rajta, akkor ugyanolyan
-
Pete55555
addikt
Don't feed the TROLL !
Egyébként sokkal egyszerűbb, és konkrétabb lenne, ha annyit mondanának: törjétek fel az androidot, cserébe kaptok WP7-et.
-
Pete55555
addikt
válasz
buktagt540 #15 üzenetére
Az android és az iOs is licenceli a lehúzható status bart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest