Új hozzászólás Aktív témák
-
buktagt540
senior tag
Szerintem az egész telefon/OS választás ízlés kérdése.Sokan vannak akik azért vesznek egy telefont mert jól néz ki,közben azt se tudja,hogy milyen OS fut rajta(és nem is érdekli)
Más kérdés az,hogy ki mire használja
em mindegy pl. hogy üzleti,vagy játéktelefonnak használjuk az adott készüléket.Van mindegyik OS-nek előnye,hátránya.(pl: Android jobban testre szabható,de iOS gyorsabb)
-
buktagt540
senior tag
"de a stílusteremtést, a bunkó, minden mást lenéző és mindenki mást leugató, mindenki mást olcsóJánosnak néző elvakult barom megjelenését nem lehet és nem szabad elvitatni az iphone-tól :-)"
Na erről beszélek persze androidosok se szentek,aki meg azért lefikázik valamit,mert 3 éve fos volt az meg egyszerűen hülye
.3 év számítástechnikában az 10 év emberéletben
-
buktagt540
senior tag
A trollkodást nem kifejezetten neked szántam,hanem úgy az egész topik az lett.
" A lényeg, hogy nem kicsit idegesítő, hogy a droidosok nagyon szeretnek nagyot mondani imádott rendszerük védelmében."
Ez szerintem nem csak a droidosokra jellemző,más OS-t használók is hajlamosak erre.Nekem ez a magasztalás leginkább az iphone userkenél tűnt fel,de lhet,hogy csak azért,mert a környezetemben sok iphone tulajdonos van.
(akinek nem inge,ne vegye magára!) -
buktagt540
senior tag
"A lassulasrol meg annyit, hogy nem ritka, hogy az 1 magos fele akkora hardware-rel rendelkezo iPhone gyorsasagban ledaralja a 2 magos Androidos okossagokat. Nem kell nagy tudomany ahhoz, hogy egy software ala atomeromuvet epitenek, hogy fusson normalisan, es a scroll-ozas ne akadjon allandoan. Hany olyan csucstelefon volt Androidnal az elmult evekben, ahol alegalapabb funkciok szaggattak? Igen, ezen lehet mit gyorsitani, valoban.."
Valóban van,hogy a gyengébb hardverrel rendelkező iphone gyorsabb de egy teljesen más rendszer.Míg az iOS kb egy menüből áll(tudom ez erős túlzás) addig az Android egy összetettebb rendszer(widgetek stb.)Tudom nem mindenkinek van szüksége az Android testreszabhatóságára csak vegyük figyelmebe ezt is.
Abysmal: Ezt ugye most nem gondoltad komolyan??
Ez az első androidos telefon egy nagyon béta állapotban lévő custom Rommal.Nagyjából olyan mintha az iphone 2gre iOS5 raknánk.Megy itt is a TROLLkodás
-
buktagt540
senior tag
-
buktagt540
senior tag
Igen? Erről nem tudtam.Akkor nem újdonság az egész úgy ahogy van.Itt m,egint előjön a kérdés,hogy ki kiről copyzta?
woland_y2k: Igen igazad van sok a marketen a szenny és valóban nem használtam még wp7 csak a neten néztem a kínálatot és az alapján alkottam véleményt.Lehet ha egyszer kaphatnék egy wp7 telót másodkészüléknek megtetszene.
-
buktagt540
senior tag
Jailbrakelt készülék esetében....Na ja de legtöbb iphone user azt se tudja mi az a jailbrake.Meg amúgy is hivatalosan az iOS5ben jelent meg.Csak furcsa volt,hogy az apple pereli a samut közben meg viszontlátok ismerős dolgokat az iphoneban.De ez igából nem ide tartozik.Csak újabb iosvsandroid vitát szül.
RaveForce: Abban igazad van,hogy minden kis szar telón android fut de legalább nem kong az alakalmazásbolt mint a wp7nél.
woland_y2k: Végülis igazad kell hogy adjak.Én undorítónak tartom az olyan reklámot amiben a másikat fikázzák(lásd coca-cola és pepsi)
-
buktagt540
senior tag
Valahogy nem tudom elképzelni,hogyan fog az iOS és az Android közé beékelődni a WP7.Manapság az okostelefont használók zöme iOS-t vagy Androidot használ.És nem hiszem,hogy bármelyiknek is csökkenni fog a népszerűsége.De majd meglátjuk jövőre....
És oké hogy marketing,de azért az elég elkeserítő,hogy ilyen alacsonyra kell süllyedni ahhoz,hogy érdekeljen valakit a WP7.
Én még nem használtam Windows phone-t,szívesen kipróbálnám ha lehetőségem nyílna rá,de így videókról elég egyhangúnak tűnik.(én is a telefonbuzi vagyok
)
-
buktagt540
senior tag
Kétlem,hogy fizetne de mindegy ne menjünk bele szabadalmi dolgokba.Nekünk csak jó ha versengenek mert annál jobb készülékeket dobnak piacra.
Például pár éve nagy dolognak számított az érintőkijelzős telefon,illetve én már csúcsmobilnak tartottam azt amelyikben wifi volt.Ma meg kétmagos telefonokkal rohangálnak az emberek.(erősen eltúlózva,nem Magyarországot tekintve) -
buktagt540
senior tag
Szerintem unalmas már ez a ki mit kiről másol téma.Ma már nagyon kevés olyan dolog van a technikában ami nem egy már felhasznált ötlet tuningja,kiszínezése.Itt van például az Apple.Szétpereli az Androidos gyártókat,közben az iOS 5-ben a lehúzható statusbart alkalmazzák.(ami szerintem előbb volt már Androidon(1.6) mint ahogyan elkezdték megtervezni az iOS 5-öt,de javítsatok ki ha tévedek!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest