Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Kevered a szezont a fazonnal.
A 72 óra a cseregaranciára vonatkozik → 7. §, a "mindenféle indoklás nélkül vissza kell adniuk az árát" meg az elállási jogot takarja. -
z0d1AK
nagyúr
Internetes vásárlás esetén 8 munkanapon belül van elállási jogok, ekkor nem kell megindokolni, hogy miért nem kell, csak visszaküldöd és 30 napon belül kötelesek visszautalni a pénzt.
Bolti vásárlás esetében ha hibás, akkor 3 munkanapon belül kell jelezned, akkor újra cserélik, vagy kérhetsz más terméket, vagy az összeget. De ha nem hibás, akkor az eladó jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e. -
tomee007007
addikt
Mind háromra jogosult vagy
-
manoarc
senior tag
a kártya miatt ne aggódj nem fog kiesni
-
tjb007
nagyúr
Apex vagy Nova
-
tomee007007
addikt
esetleg tegyél még egy próbát az opera mobile-al...nekem jól működik a scroll, nincs vele baj....
ha nem jó, akkor megpróbálhatsz még egy gyári visszaállítást, az hátha segít....de ha az asem, akkor irány vissza a boltba .... -
pusszycat
nagyúr
Szerintem vidd vissza és mond, hogy te tabletet akartál venni.
-
Yeti77
tag
Köszi.Ezzel megy jól a felirat.
-
tjb007
nagyúr
A gyári lejátszóban kétféle módon lehetnek jók az ékezetes betűk:
1. átállítod a rendszer nyelvét németre
2. feliratfájl kódolását ANSI -ról UTF-8 -ra változtatod -
tomee007007
addikt
Szia!
A súlyát valóban lehet érezni, megmértem pontosan 395 gramm.
Nekem még egyszer sem ugrott ki a kártya.
nem tapasztaltam olyan problémát hogy nehezen veszi be az érintést, vagy akár netezés közbeni scrollozás.
Az aksit nekem sem tölti túl gyorsan, de bekapcsolt kijelzővel is betölti egy 3,5 óra alatt.
Az ékezetes karaktereket nekem is így kezeli, de úgy hallottam hogy ez az ICS miatt van.
Próbáld ki a gyári lejátszót, az nekem nagyon bevált, az megfelelően nyújtja a képet!Sztem ha egy puritánabb launchert raksz rá gyorsulni fog.
Nehezen veszi az érintést/scrollozást, nem tudom, egy próbát lehet megér, hogy becseréled egy újra, ha meg az sem jön be, akkor meg még ismételt 3 napon belül vissza tudod kérni a pénzt. -
spiritex
veterán
Kihagytam a video lejátszó nevét: az MX Player-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest