- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tomi155 #1353 üzenetére
Pedig tanácsolták többen is hogy olvasd át az 1. hsz-t
Ha rootolom a készüléket vagy másik, nem gyári romot teszek rá, a garancia megmarad?
Hivatalosan a WayteQ nem támogatja ezen megoldásokat, viszont amennyiben a gyári állapot gond nélkül visszaállítható és a meghibásodás nem vezethető vissza a szoftverre a garancia megmarad.
-
spiritex
veterán
válasz
Tomi155 #1332 üzenetére
Persze. Ezek mindig routerből jönnek, de mivel ez azért nem ildomos, csak végszükség esetén lehet élni velük.
Ha viszont tényleg legális jelet szeretnél, akkor menj el a legközelebbi Plázába, ott minden szinten találsz másik jelet. Általában adnak a mobilszolgáltatók, ad maga a pláza, és sok kávéház is. Emellett sok városban vannak olyan terek, ahol legális wifi jelet tudsz fogni. -
tjb007
nagyúr
válasz
Tomi155 #1329 üzenetére
Le van írva menete az 1.hozzászólásban.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Tomi155 #1289 üzenetére
Router függő hogy milyen messziről veszi a WIFI-t. Az is rádob egy lapáttal hogy hány fal választ el, falvastagság stb.. nem NASA ketyere kilóméterekről ne akarj
Az hogy mire jó? , azt neked kell eldöntened. Én azért vetem meg mert internetezek róla sokat ,egérmozi okostelefonon meg nem volt túl jó élmény , könyebb hordozni, elfut rajta a legtöbb androidos játék, könnyű a leveleimet olvasni vele, még office kezelés is van. -
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1264 üzenetére
A legfrissebb gyári rommal. Bár én elsősorban nyelvtanuláshoz vettem a tabletet,- azok a programok meg jók rajta.
Igen lehetne gyorsabb is, ahogy lentebb írod, de én mindig figyelek rá, hogy ne legyenek a háttérben sok megnyitott alkalmazások. és még nagy galibát igy nem okozott. Vaín amire az Opera, van amire a gyári,és van amire a Dolphin böngésző jobb
-
FET-MEN
veterán
válasz
Tomi155 #1210 üzenetére
Passz.. itt van a fasza masinám és semmitsem tudok feltenni, mert nem tudom letölteni vagy nem találom..(google)
Valaki használ innen USB OTG mobilinternetet? Az mi hogy rádugom a modemet, és megjelennek a térerő ikonok de azt írja nincs internet, valahogy kapcsolódni kell vagy mi?
-
anglergab
addikt
válasz
Tomi155 #1170 üzenetére
(#1170) Tomi155
Pl. Opera Mini felajánlja letöltésre a Youtube videókat (3gp fájlként).
Azt természetesen a gyári videolejátszó a (cél)hardveres dekódolásnak köszönhetően szépen lejátsza.(#1171) agocs
Hol nézed a loadot? A kerneltől kérdezed le? uptime parancs?
Ez az érték pontatlan lehet androidos eszközöknél és/vagy nem lehet közvetlenül x86-os gépek load értékeihez hasonlítani. -
anglergab
addikt
válasz
Tomi155 #1167 üzenetére
Addig is, olvasd át a topic 1. hozzászólását és a WayteQ xTAB-70w tippek, trükkök, hasznos infók c. személyes bejegyzésemet. Ezekből nagyon sok hasznos infót megtudhatsz, amik egyébként a topicban nehezen megtalálhatók vagy nem is szerepelnek.
-
-
barnade95
tag
válasz
Tomi155 #1144 üzenetére
Minden jól van írva a játéktesztben, annyi, hogy nem kell formázni. Fölmásolod egyszerűen a kártyára, aztán követed a további lépéseket. És igen, lehet a telefonod memóriakáryája, ha az microsd.
A router sebessége az a net sebességétől is függ. Általában a routerek az igénybevétel alapján igazítják a sávszélességet, tehát ha az egyik gépen csak böngésznek, attól nem lesz számottevően lassabb a net. De ha mondjuk torrentezel a gépen, akkor a wifi egyértelműen lassabb lesz.
Most ajánlhatnám a legújabb router tesztemet, ha kint lenne már végre... -
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1144 üzenetére
Tökéletesen megfelel. A root leirása és a fájl valahol itt a fórumban, de most nincs időm rákeresni.
Ha többen kapcsolódtok a routerre nyilván a sávszélesség kisebb lesz az egyes gépeken.
A router nem fogja felerősiteni a más wifijének jelét. tudtommal. na meg hogy gondoltad - hogyan csatlakoztatod rá a kolesz hálózatára a routered?
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1141 üzenetére
bemásolod a külső sd-re a a rootICS zippet. Ne legyen rajta a számitógépen (usb kábellel ne legyen felcsatlakoztatva) Kikapcsolod a tableted. bekapcsolod a leirtak szerint, és kiválasztod a rootICS zippet. - majd rányomsz a leirtak szerint.
A root zipnél maradhat minden a külső kártyádon, nem kell semmit variálnod, csak legyen rajta a megfelelő zip fájl.
Amit te olvastál az szerintem a rendszerfrissítés, azaz a legfrissebb rom feltétele. Arra célszerű egy külön kisméretű sd-kártyát használni,amin nincs semmi más. Ne keverd össze a két dolgot, mert egészen másról van szó
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1132 üzenetére
Neten találsz boltokat ahol rendelhetsz, vagy személyesen átvehetsz, de érdemes körbenézni boltokban is, vezeték nélküli router-ek már 3 és félezer forinttól kaphatóak, átlagosan olyan 4-5 ezerbe kerülnek, ha csak alap felhasználást akarsz.
Viszont a tab felismer jónéhány modemet, így mobilinternettel is használhatod, bár ez hétköznapi felhasználásra még kicsit drága szerintem (pontosabban aránytalanul drága a nyújtott szolgáltatáshoz képest)...(tehát arra, hogy csak azért legyen, hogy emailozz, meg megnézz néhány oldalt.)
-
z0d1AK
nagyúr
-
thetan
aktív tag
válasz
Tomi155 #1095 üzenetére
Ha így kérdezed igen. Igen vannak kisebb nagyobb problémák. Ha úgy kérdezed - igen megéri megvenni. Ár érték alapján kiváló vétel. Ha a saját véleményemet kérded - nem tudom neked megmondani hogy vegyél- e ilyet, mert az a Te döntésed. Ha azt kérdezed tőlem hogy megbántam-e hogy én megvettem - azt mondanám hogy nem. Én nagyon szeretem, mind a kinézetét, mind azt az érzést ahogy fogom a kezemben, - és mindezt attól függetlenül hogy elfogadom a korlátait, a sebességét stb. Ha beleolvasol a többi topicba, láthatod, hogy a dupla áru készülékekkel is van gond. hol ilyen - hol olyan.
A következő gépre várok 1 évet. akkor hasonló árban nyilván sokkal jobb készülékeket lehet majd venni. Nyilván drágábban már még jobbat.
Én azért nem vettem (nem csak azért mert nem szántam rá több pénzt) drágábbat, mert ahogy megveszed abban a pillanatban már el is avult. 2-3 hónapon belül lehet hasonló áron dupla processzorost venni valószínűleg, vagy esetleg IPS panelest-stb. Ha vársz rá és megveszed, pár hónap és bosszankodsz hogy miért nem vártál még, mert megint jobb termékek vannak. Ezt tudomásul kell venni, és kompromisszumokat kötni.
Szóval ez van szerintem. Na megyek és játszok egyet a tabletemen. Egy kis Medal of Honor-t.
Csak úgy pihenésképpen -
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1097 üzenetére
A Playstore-ban vannak autoCAD, illetve egyéb alkalmazások, az az igazság,hogy próba nélkül nem tudom,hogy mennyire van létjogosultságuk...
Unalmas délutánokra pedig ott a multimédia
arra tökéletes. wifi jól megy, játék van egy csomó, igaz néhány nem fut, de erről nem tudok érdemileg nyilatkozni.
Én tokot még nem vettem hozzá, egy burhált Herlitz mappában hordom jelenleg - kiműtöttem belőle a fém laptartókat és egyik oldalára közepesen kemény szivacsot ragasztottam, abba kivágtam a tablet formáját, a másik oldalra bolyhosodásmentes filmcet ragasztottam, így védi a kijelzőt is. az egész pedig zippzárral zárható..., mellette elfér még a modem, pendrive, meg egy mini egér.
-
kameraman77
tag
válasz
Tomi155 #1095 üzenetére
Ezt így egyértelműen szerintem senki nem tudja megválaszolni Neked.
Én személy szerint nem bántam meg, a munkámhoz vettem második gépnek, olyannak amely hordozható, bírja a rázkódást (módjával) tehát nincs benne winchester, valamint hosszú akkuidővel rendelkezik. Keveset játszok vele, inkább szövegszerkesztésre, és dokumentumok kezelésére használom elsődlegesen, aztán internet és multimédiás felhasználások. A nagyobb felbontású kijelző miatt kiemelkedik a mezőnyből, az OTG kábellel egyszerre több eszközt is ráköthetsz,mint billentyűzet, egér, adattároló. Így az irodai alkalmazásokat könnyen futtathatod róla. Multimédiában miniHDMI-vel a tv képernyőn szerintem szép a képe, rengeteg fileformátumot lejátszik, így ideális utazásokhoz, nyaraláshoz, vagy a hétköznapokban is. (a tv-n internetezhetsz is, szóval smart-tv hatás ezerrel
) Az akkuidő jó, átlagosan nálam 5 óra körül van, de full terhelem wifi-vel és OTG-vel, de könyvolvasáskor nálam már sikerült 7 óra körüli időt is elérni. Szintén kiemeli a kategóriájából az összeszerelés és a kinézet, a fém hátlap nagyon sokat dob rajta. Ha fényképezni akarsz vele, azt csak módjával, de Skype-ra pl tökéletes, ha nem is a legjobb színeket és felbontást produkálja, és napi szinten használom terepen, így tartva kapcsolatot a munkatársaimmal. Nekem megfelel a gyorsasága is, nem utolsó szempont a garancia, valamint az itt fellelhető frissítések, melyek 100%-ig megbízhatóak.
Játékok is mennek rajta, de arról én nagyon nyilatkozni nem tudok, mert Angry Birds-ön kívül nem nagyon próbáltam rajta semmit.
Igazából magadnak kell feltenned a kérdést, hogy ennyi pénzért szükséged van-e erre a gépre. Mire használnád?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad Air - 16 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest