- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Pistabaaa #988 üzenetére
Msn nincs?
Ne adj Isten msn videó chat?
de mutassatok egy felső kategóriás tabeltet, amin az
IPad2-vel amíg MM-ben megtapogattam, nem volt olyan oldal, ami kifogott volna rajta, vajsimán vitt mindent, bakker gyorsabb mint a PC-s Chrome.(#992) Pistabaaa
Csak attól függ, akarsz-e olyan tartalmat futtatni róla, amihez kell a sebesség.
4 gigára nem fér fel HD, viszont class 4 már nem biztos, h elég lenne ehhez.Amúgy tudja vki, h ezek milyen sebességek? Most hírtelen csak annyit találtam, h "DTR of x MB/sec" vagyis data rate unit. De én arra lennék kíváncsi, h ezek szekvenciális olvasás sebességek, vagy random írás?
-
tlala
addikt
válasz
Pistabaaa #985 üzenetére
Persze, teljesen megéri.
Megpróbálok holnap beszélni velük, illetve lemondani - engem is jobban izgatna 2 év garival.
Az egyetlen gondom, hogy ugyan a nevemre/címemre szállítva, de a cég nevére számlázva rendeltem meg, és banki előreutalást kértem, amit át is utaltam a cég bankszámlájáról.
Vajon ilyen esetben is él ez 5 napon belüli internetes rendelés miatti elállás joga?
Bár igazából inkább megbeszélném velük, nem szivatnám őket feleslegesen a visszaküldéssel. -
tjb007
nagyúr
válasz
Pistabaaa #538 üzenetére
Nem 16 bites viszont ez valóban észrevehető, leginkább a gyári galéria alkalmazásban.
(#543) Rundll32
Van hozzá fólia, ha drágállod akkor próbálkozhatsz iPad fóliával, az pont jó lesz rá , persze a széleken maradni fog egy kis hely mivel az iPad csak 9,7" -os.
-
Ropman
tag
válasz
Pistabaaa #472 üzenetére
na az szép, én amikor írtam, akkor jól kivették, töltőre rakták [ mert ugye előtte már az alkalmazottak lemerítették, annyit nyomkodták
(ezt mondta az alkalmazott sárc)] aztán jól kipróbálhattam. Ezért is megkérdeztem a srácot, hogy ha neki nem gond, akkor kiírom ide a fórumba, hogy ott náluk lehet ilyet élőben taperolni/kipróbálni meg minden, s azt mondta, hogy oké, csak nyugodtan, nekik az jó. [ s igaz, ott nagyon drága ha jól emlékszek majdnem 70eFT volt náluk, viszont én a kipróbálására írtam a helyet
]
Viszont igazán sajnálom, hogy ilyen volt a hozzáállásuk.
-
keccsa
aktív tag
válasz
Pistabaaa #417 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne!
Az eredeti tok azon kívül, hogy very büdös, nagyon szűkre van szabva, így elég nehéz beletuszkolni a gépet (de kivenni se könnyű).
Jó lenne, ha valaki itt a fórumon olyan helyen dolgozik, ahol nagyobb mennyiségben vannak mondjuk iPad tokok (pölö MM), akkor belepróbálná néhányba!. Mivel csak kicsivel nagyobb a gép, mint az iPad, ezért elképzelhető, hogy a pereménél "fogó", mappaszerű bőrtokok közül valamelyikbe bele lehet tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest