- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkas
aktív tag
válasz
kelzsoca #10701 üzenetére
Xtab70. Tudom, hogy nem egy csúcsmodell (csak azért ezt vettem, hogy kipróbáljam érdemes e tabletet használni), de azért ennél még a gyerekem közös szülőhazájú játéklaptopját is többet használtuk.
A szerviz meg olyan amilyen. Ahogy írtam a kínaiak készségesek, de ha meg lehet spórolni 100 Ft-ot, akkor inkább szívatják az ügyfelet. Hibázhatnak is, de kezeljék normálisan.
Pl.: HP: nyomtatóban az egyik szín nem ment. Szóltam a szerviznek, másnap hozott a futár egy újat, és vitte a régit. Nekik sem volt szerencséjük, mert épp egy sérült burkolatú volt a dobozban, szólam és másnap ott volt a másik új. Még az érintett patron helyett is adtak másikat, pedig már használt volt.
Güge: Csörlő dobozában rossz kábel volt. Eljárás ugyanaz: telefon, és két nap múlva ott volt az új. Szerencsétlenségemre, abba sem volt (mint kiderült, csak a neve német, de már Kínában gyártják, ott meg a minőségbiztosítást csak hírből ismerik). Felajánlották, hogy még egyet küldenek, vagy visszaveszik.
Szerintem itt kezdődik egy normális szervizháttér. Nem hosszas oda visszaszállítás, bevizsgálás, cigánykodás, mint a WayteQ-nél.
Lehet, hogy ez kicsit maximalista megközelítés, de ha ilyen és olyan is van a piacon, akkor inkább legyen egy kicsit drágább, de akkor tudjam használni, mikor akarom, ne hónapok múlva. -
khatru
csendes tag
válasz
kelzsoca #10640 üzenetére
Szia, köszi, de már nagyon sokszor megcsináltam ezt a lépést, minden softver fenn volt már, minden kombinációban, az az érdekes, hogy a nextgen után jött elő, felraktam, bekapcsolt, működött, kikapcsoltam, másnap próbáltam bekapcsolni nem akart, 44 reset, utána bekapcsolt, azóta ilyen, már rengetegszer raktam fel mindent, és vagy el se indul vagy 0 belső, nextgennel, 100mb, és az ice creammel is. Nem tudom még mit tudnék megpróbálni, tuti meglehet oldani ezt szerviz nélkül is, csak nem tudom hogyan, szerintem biztos softver hiba lesz.
-
-
t0nhal
csendes tag
válasz
kelzsoca #10516 üzenetére
Köszi!
Most kicseréltem a wifi firmware-t a nextgenes ROM-ban lévő verzióra, várom az eredményét. Perpill megy vele. A modult nem mertem piszkálni, mert az másik kernelhez (2.6.x) van ha jól láttam... forgatni meg nem akarok (3.0.x hez)Találtam egy marvell wifi firmware-t ami elvileg linuxos verzió, nem tudom, hogy ezzel érdemes-e próbálkozni... Bár valszeg az nem ARM-ra van forgatva, hanem x86-ra (már ha a firmware-t is forgatni kell, ezt nem tudom).
-
válasz
kelzsoca #10488 üzenetére
Nem sértésként, de áruld el már légyszíves mit kell beállítanom a routerbe hogy egy készülék ne csatlakozzon fel a wifire pár perc tétlenség után? Ilyen beállítás nincsen routerben...
10 éve foglalkozom hálózattal, de ilyen nincsen amire te gondolsz. Ez a 100% tablet hiba, a frissítés felrakása után sajnos nekem is előjött már, de szerencsére nem annyiszor mint régen.
-
t0nhal
csendes tag
válasz
kelzsoca #10488 üzenetére
Ez ok lenne,ha csak az itthoni wifivel lenne problémám. A többi wifis eszköz (pl másik androidos telefon) hibátlanul működik. A tablettel a melóhelyi hálózatn is ua. a hiba :-( Megpróbálok még egy factory resetet, esetleg újra flashelem... A te ROModban milyen változtatások vannak?
-
ngnr5
csendes tag
válasz
kelzsoca #10478 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a válaszát. ((#10476) Clemi, (#10477) counterbill és (#10478) kelzsoca)
Widget bizony van kint bőven... Fancy Widget (ez többször is és több méretben), PowerAMP, S2 Calendar, Battery Monitor Widget, stb. Megpróbálom hogy viselkedik nélkülük az aksi, és ha javul a helyzet egyesével visszapakolom hátha meglesz a ludas.
Ha ez sem segít jó lenne majd egy kis segítség, hogy ti hogyan fogtátok meg a problémás appokat.
Hamarosan jelentkezem az eredménnyel.
Üdv, Zsolt.
-
HegBence
csendes tag
válasz
kelzsoca #10306 üzenetére
Köszi a segítséget. Meg is csináltam. Már fennt van a Chainfire 3d is . Fölraktam mind a 3 plugint . Be is állítottam ,h azt használja , mikor belépek a játékba, de ilyen nincs... nemjó.
Se a Brothers in Arms, se az Order and Chaos.A 3 plugin közül az 1ik-el sem, pedig angol fórumon azt olvastam, h az Nvidiával jónak kéne lennie. Azt írja nem kombatibilitis, pedig mindent jól csináltam. De azért köszi a segítséget!
-
Prien
addikt
válasz
kelzsoca #10296 üzenetére
Efelől vannak kétségeim, az Ainol Novo 7 gépeket a világ minden pontjára exportálják és a supportot is jónak mondják hozzá, sőt a II-es változatokat angol szoftverrel árusítják, gondolom a globalizálódás miatt.
Remélem, minél előbb lesz egy importőr itthon, aki fantáziát lát majd ezekben.
5 frissítés az Elf II-re? Húha, ez bizony jól hangzik, de ez már nagyon off itt... -
törölt tag
válasz
kelzsoca #10296 üzenetére
Márkás kínaiak ezek pedig (Ainol, Ramos), és elég sok embernek van már, ezért nem is gondoltam, hogy ez a helyzet. Köszi az infót.
Még azt hozzáfűzném, hogy az Elf II -t, ami nekem van, alig egy hónapja lehet kapni és már az 5. frissítést adták ki hozzá, szóval van support, de mondom ez nem a noname gagyi kínai. -
Victoryus94
őstag
válasz
kelzsoca #10235 üzenetére
Helló, tudnál segíteni? Samsung Galaxy Mini2-t próbálom rootolni, de nem sikerül. ITT egy működő leírás van(xda-n is ezt találtam, csak rövidebb leírással).
Az a gondom, hogy az 5. pontnál nem történik semmi. Nem cseréli le, nem indul újra.. stb.
Az ODIN ezt írja 10perc múlva is: <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
A telefon pedig a download menuben(Bootloader) van.
Lehet, hogy korábbi pontnál csináltam valamit rosszul, az angolt nem vágom tökéletesen, de szerintem mindent leírás szerint csináltam. Bár itt lenne egy kérdésem: ". Connect your phone to the PC in download mode (volume down + home + power)." a készülék kikapcsolt állapotba van, és úgy csatlakoztatom, vagy előbb a download modba megyek..? Vagy a készülék be van kapcsolva..(akkor viszont nem reagál a hangle+home+bekapcs gombra, csak pribtscreenel?Bocsi a zavarásért, és előre is köszi ha ránézel.
Ui.: XDA-s link- (innen letölthető regisztrálás nélkül is a .rar fájl)
-
feuerteufel
csendes tag
-
Prien
addikt
válasz
kelzsoca #10188 üzenetére
A flash beágyazott videó azzal sem megy, csak a reklámok. Full törléssel tettem fel mindig a romokat, ezt az újat a 3.0 kernel miatt vártam,hogy hátha ez a baj.
Böngészni kiváló, egyedül csak ez az egy babrál ki vele(m).Nincs valami ötleted? Vagy nagyok az elvárásaim a masinával szemben?
-
Chapel
addikt
válasz
kelzsoca #10067 üzenetére
No végre, hát megérkezett a régóta várt javítás? Megoldódtak a hibák vele?
Más.
Itt sokan használják az es file explorert, így kérdezem; az normális hogy rábökéstől számítot 4-5 mp míg bejön?(70i) Illetve, hogy ha bármit megnyitok, vagy tálcára rakom le, akkor minden egyes alkalommal elfelejti melyik könyvtárban voltam? Baromi idegesítő a dologHa már érintő képernyő akkor igazán lehetne egyben több mindent kijelölni (két újjal,kb mint a winben az egérrel), mert ez az egyenként jelölés sok file esetén szintén bosszantó.
-
LamaCube
addikt
válasz
kelzsoca #10115 üzenetére
Hogyan kell elvégezni manuálisan ezeket a formázásokat? Még egy esélyt adok neki, most pár órája alvó módban van, de nem vagyok otthon, kíváncsi leszek az akksi állapotára is.
Egyébként, ha visszarakom az előző ics verziót (nem custom, hanem a gyárit amivel vettem), akkor ugyanazt kell tennem telepítéskor, mint ahogyan ezt az újat telepítettem?
Seth
Indavideós videók alatt nem lép ki a gyári böngésző, ha fent van az adobe flash player?
Nálam kilép, ha elindulna a videó, de ha nincs fent az adobe, akkor megy -
LamaCube
addikt
válasz
kelzsoca #10083 üzenetére
Letörlöm ami benne van 4 gigás sd kártya. Mivel kb. 4 program van rajta azt letöltőm újra.
Egyébként várok vele pár napot, megvárom a tapasztalatokat, mert így a biztosabb nekem. Eddig se volt gondom a "régivel", de ha ti azt mondjátok, hogy ez jobb akkor nyugodtan lecserélem
Legalább tudom mit kell csinálni.
Nagyon szépen köszönöm! -
ßrainiac
addikt
válasz
kelzsoca #10054 üzenetére
Nyomkodtam a gepet azota es szarnyal, nem tudom mit csinaltal vele xDD
(Gpu clock-on allitottal)
Szuper jo az egesz es orakat hasznaltam, semmi fagyas nem volt,
azelott csak neha raneztem es mindig wifi befagyas vagy full fagyas
volt, eddig viszont egy reset sem kellett, egyszoval "kiraly" vagy! -
ßrainiac
addikt
válasz
kelzsoca #9287 üzenetére
Szeretném hálámat kifejezni e szuper rom elkészítéséért, egy megváltás volt bekapcsolni vele újra a 70i-met
pontosabban a szüleimnek lesz, holnap adom oda nekik. A wifi mod nagyon hasznos, anélkül gyakorlatilag hasztalan lenne az egész készülék, mert nem is kapnák meg az üzeneteimet egyből. Még nem teszteltem nagyon, de első ránézésre még gyorsabb is a scroll
Kelzsoca FTW
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #10042 üzenetére
Most elkezdem egyesével leszedni az appokat. A KingSoft Office például lövésem nincs miért van készenlétben a memóriában. Most azt eltávolítottam. A következő az NFS Shift lesz, és ha úgy is fagy, akkor sorban a Widgetek. A Naplóban annyit látok csak, hogy a hálózat csatlakozással kinlódik, illetve azzal próbálkozik egyfolytában.
Rá kell jönnöm melyik app okozza a galibát, különben ha megint visszateszem, kezdi előlről a fagyást.
Ha üresen használom, csak a gyárilag telepített appokkal, sose tudom meg melyik a gázos. Gondolom ez a rendszer nem olyan mint a Windows, hogy hátrahagy szemetet, és elkonfigurálja valami a rendszert, ami aztán úgymarad miután leszedtem akkor is.
De ha ennél is lehet ilyen, akkor fordítsam meg a folyamatot, és először üres gép, aztán egyesével kezdjem telepíteni a programokat?A naplófájlokból amit eddig küldtem valami konkrétabb nem derül ki?
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #10039 üzenetére
Most estig nem bántom, hagyom így, bár az az érdekes, hogy jóval régebben tettem át fix 10-re a wifi csatornát, minthogy a fagyások elkezdődtek volna. Ha így visszagondolok, valamikor utána kezdett el fagyni, miután felkerült rá a Chainfire3D és az NFS-Shift, bár az is igaz, hogy volt a fagyások előtt jónéhány frissítés is, de persze a fene se figyelte, hogy mik voltak azok.
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #9994 üzenetére
Köszi, erre nem gondoltam, mert a frissítés előtt, mikor legelőször használtam, alapból rendszergazdai jogokkal indult, (vagy engedélyt kért automatikusan már nem emlékszem) és rögtön bevette a naplózási parancsot.
Elküldhetem megint a naplófájlokat becsomagolva esetleg? Már tényleg nincs ötletem mi okozhatja a fagyást. Már a widgeteket is úgy lőttem be, hogy csak wifi-ről frissítsenek, és amelyiknél lehet, még az is be van állítva, hogy este 10 és reggel 6 között ne is akarjanak frissíteni. De csak 4 widgetem fut, egy naptár (AndroidPro), egy óra (ClockQ), egy időjárás (Fancy), és egy hírolvasó (PureNews), de az csak manuális frissítésre van belőve
-
tinkamartink
csendes tag
válasz
kelzsoca #9973 üzenetére
Na az ugy volt hogy még a meglévő ICS van ugye rajta ami nekem kevésbé jött be!
Ezért akartam rá rakni az apeelme féle romot, mindent jól csináltam elvileg de amikor azt írják hogy most kapcsold ki a tabot aztán helyezd bele az sd kártyát és hosszan nyomva kapcsold be amíg meg nem jelenik a clockworkmod, akkor a tabom nem csinál semmit hiába akarom bekapcsolni szóval mintha nem is lenne benne áram! -
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #9967 üzenetére
Reggelre most nem fagyott le, ellenben valami gáz mégis van, mert csaknem fullra töltött akkuval küldtem el pihenni, és olyan szinten lemerült reggelre, hogy csak töltőre csatlakozás után sikerült bekapcsolnom. Ami zavar még, hogy a fájl időbélyege is este 23:41, vagyis mintha már akkor megállt volna benne az élet.
Most töltöm, és ha feltöltött, ujraindítom, és kezdek megint egy újabb naplót, mert ezt nem értem. -
-
szucs2
tag
válasz
kelzsoca #9773 üzenetére
Üdv. xTAB-70 -em gyári GB-je lett Patch-elve GPS-miatt.
Elképzelhető, hogy a BT - billentyűm ezért nem tud párosítani?
Eredetileg - ment - jó volt - most a párosításnál kilövi - removed - a BT-kb-ét.
Ja igen - a Blade-em persze most is kezeli - tehát a bill-oké.
Lehetne itt a BT környékén valamit - Vissza-mókolni ? ( újra telepítés nélkül... )
-
Iga007
tag
válasz
kelzsoca #9515 üzenetére
Köszi a tippet!
Nekem a Spare Parts-ban nem sikerült megtalálnia DPI állítás lehetőséget de a Spare Parts+ ajánlotta a Blade Buddy nevű appot.
Abban a qemu.sf.lcd_density értéket állítottam 200-ra és már így egészen kellemesen használható.
Továbbra is piszok gyors a masina. A Wi-Fi pedig nagyon gyors lett!
Egyébként a processzor órajelet hol tudom megtekinteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest