Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #10042 üzenetére
Most elkezdem egyesével leszedni az appokat. A KingSoft Office például lövésem nincs miért van készenlétben a memóriában. Most azt eltávolítottam. A következő az NFS Shift lesz, és ha úgy is fagy, akkor sorban a Widgetek. A Naplóban annyit látok csak, hogy a hálózat csatlakozással kinlódik, illetve azzal próbálkozik egyfolytában.
Rá kell jönnöm melyik app okozza a galibát, különben ha megint visszateszem, kezdi előlről a fagyást.
Ha üresen használom, csak a gyárilag telepített appokkal, sose tudom meg melyik a gázos. Gondolom ez a rendszer nem olyan mint a Windows, hogy hátrahagy szemetet, és elkonfigurálja valami a rendszert, ami aztán úgymarad miután leszedtem akkor is.
De ha ennél is lehet ilyen, akkor fordítsam meg a folyamatot, és először üres gép, aztán egyesével kezdjem telepíteni a programokat?A naplófájlokból amit eddig küldtem valami konkrétabb nem derül ki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest